|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saberrider

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:40 pm Předmět: "přebytečná kůže" |
|
|
Zdar lidi, hodně jsem zhubl v pase a mám teď "povyslou" kůži v oblasti břicha. Jak se toho dá zbavit a jak dlouho to může trvat? Předpokládám, že to bude asi chtít hodně kardia apod. hm?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
the.animal.batista

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:46 pm Předmět: Re: "přebytečná kůže" |
|
|
| saberrider napsal: | | Zdar lidi, hodně jsem zhubl v pase a mám teď "povyslou" kůži v oblasti břicha. Jak se toho dá zbavit a jak dlouho to může trvat? Předpokládám, že to bude asi chtít hodně kardia apod. hm? |
Asi máš nezpevněné břicho spíš ne? Musíš ho zpevnit posilováním břicha..ne?
EDIT: Sportuj a posiluj břicho. _________________ Díky za Vaše rady a za Vaši trpělivost se mnou.
Naposledy upravil the.animal.batista dne ne červenec 11, 2010 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
jde o to kolik tam té kůže je...jestli jsi zhubl pár kilo tak se časem smrskne sama...ale jestli jsi zhubnul nějaká neuvěřitelná čísla, tak to jde jedině chirurgicky..to ale asi nebude tvůj případ
napiš kolik jsi zhubl, míry před po atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
saberrider

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:47 pm Předmět: Re: "přebytečná kůže" |
|
|
| the.animal.batista napsal: | | saberrider napsal: | | Zdar lidi, hodně jsem zhubl v pase a mám teď "povyslou" kůži v oblasti břicha. Jak se toho dá zbavit a jak dlouho to může trvat? Předpokládám, že to bude asi chtít hodně kardia apod. hm? |
Asi máš nezpevněné břicho spíš ne? Musíš ho zpevnit posilováním břicha..ne? |
To ne. Břicho mám hodně zpevněné. Mám podle mě hodně pevné břišni svalstvo. Tuku mám málo. Mám 9% tělesného tuku, ale na břiše mi teď vysí kůže :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
the.animal.batista

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:48 pm Předmět: Re: "přebytečná kůže" |
|
|
Aha, tak to jo.
Zkus napsat co chtěl vědět grogy.. _________________ Díky za Vaše rady a za Vaši trpělivost se mnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
saberrider

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | jde o to kolik tam té kůže je...jestli jsi zhubl pár kilo tak se časem smrskne sama...ale jestli jsi zhubnul nějaká neuvěřitelná čísla, tak to jde jedině chirurgicky..to ale asi nebude tvůj případ
napiš kolik jsi zhubl, míry před po atd. |
Zhubl jsem 10kg, měřím 175, teď vážím 77kg, mám při této váze 9% tělesného tuku, a v pase mám 87, ale, když si "chytnu" kůži v různých oblastech břicha, tak v průměru ji "natáhnu" na 3-4cm
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
| saberrider napsal: | | grogy napsal: | jde o to kolik tam té kůže je...jestli jsi zhubl pár kilo tak se časem smrskne sama...ale jestli jsi zhubnul nějaká neuvěřitelná čísla, tak to jde jedině chirurgicky..to ale asi nebude tvůj případ
Zhubl jsem 10kg, měřím 175, teď vážím 77kg, mám při této váze 9% tělesného tuku, a v pase mám 87, ale, když si "chytnu" kůži v různých oblastech břicha, tak v průměru ji "natáhnu" na 3-4cm |
jestli jsi zhubl 10 kilo tak by to mělo být v pohodě...musíš tomu dát čas.
kdy jsi měl dietu?
|
|
| nahoru |
|
 |
saberrider

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | saberrider napsal: | | grogy napsal: | jde o to kolik tam té kůže je...jestli jsi zhubl pár kilo tak se časem smrskne sama...ale jestli jsi zhubnul nějaká neuvěřitelná čísla, tak to jde jedině chirurgicky..to ale asi nebude tvůj případ
Zhubl jsem 10kg, měřím 175, teď vážím 77kg, mám při této váze 9% tělesného tuku, a v pase mám 87, ale, když si "chytnu" kůži v různých oblastech břicha, tak v průměru ji "natáhnu" na 3-4cm |
jestli jsi zhubl 10 kilo tak by to mělo být v pohodě...musíš tomu dát čas.
kdy jsi měl dietu? |
1.5.2010 jsem nasadil sacharidové vlny
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
jako 1.5 jsi s dietou zkončil?
to ještě není tak dlouho ještě to musíš čekat, nic jiného dělat nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
saberrider

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | jako 1.5 jsi s dietou zkončil?
to ještě není tak dlouho ještě to musíš čekat, nic jiného dělat nejde |
1.5. jsem začal a posledního června jsem končil. Jak dlouho myslíš, že by to teď mohlo trvat. Cvičím každý den, a chci začít s kardiem. Zvažuji HIIT trening
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
| saberrider napsal: | | grogy napsal: | jako 1.5 jsi s dietou zkončil?
1.5. jsem začal a posledního června jsem končil. Jak dlouho myslíš, že by to teď mohlo trvat. Cvičím každý den, a chci začít s kardiem. Zvažuji HIIT trening |
Jestli jsi zkončil před 10ti dny tak se nediv že ti "visí kůže".
jak dlouho to bude trvat nevím to je individuální..
cvičit každý den je blbost. Dřív nebo pozdějc se akorád přetrénuješ...cvič 3x max 4x týdně
|
|
| nahoru |
|
 |
saberrider

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | saberrider napsal: | | grogy napsal: | jako 1.5 jsi s dietou zkončil?
1.5. jsem začal a posledního června jsem končil. Jak dlouho myslíš, že by to teď mohlo trvat. Cvičím každý den, a chci začít s kardiem. Zvažuji HIIT trening |
Jestli jsi zkončil před 10ti dny tak se nediv že ti "visí kůže".
jak dlouho to bude trvat nevím to je individuální..
cvičit každý den je blbost. Dřív nebo pozdějc se akorád přetrénuješ...cvič 3x max 4x týdně |
A odhadem tipuješ, kolik týdnů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
| saberrider napsal: |
A odhadem tipuješ, kolik týdnů? |
potřebuješ ukázat formu na koupáku dokavad jsou vedra vid? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
| Medek napsal: | | saberrider napsal: |
A odhadem tipuješ, kolik týdnů? |
potřebuješ ukázat formu na koupáku dokavad jsou vedra vid? :) |
no a?
|
|
| nahoru |
|
 |
LuxyS
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:10 pm Předmět: Trochu jinak |
|
|
Zdravim :)
Mám stejnej problém, ale tak trochu jinak..
Naopak přibírám, břicho tam někde je a když se hodně snažim tak ve správný pozici a zatnutí vyleze
Ale jde o to, že na břichu sice nemám "žádnej" tuk ale když chytnu mezi prsty kůži, tak mi přijde, že je jí tam zbytečně moc :D
PS: Sám tak trochu pochybuju o smyslu svýho příspěvku a řikám si, že řešim s prominutim s*ačky, ale zajímalo by mě, jestli mi na to náhodou přece jen někdo něco nepoví :) Přijde mi to akorát zvláštní, nevim, jestli kdybych nasadil dietu (což jako nabírající ektomorf dělat nebudu :D ) tak by se něco změnilo, tak kdyby ste měl někdo nějakou zkušenost, znalost .. budu rád za cokoliv
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|