|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
_Lundgren

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
Už mi lezou na nervy lidi, co si stěžujou pořád na počasí. Asi jsem jedinej, komu vyhovuje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hooliganko
|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
nejsi sám , vždyť je tam krásně , akorát sednout někde na zahradu , něco chlazenýho do ruky a relax
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Ale my musime v tej horucave pracovat
Zalozte si s Draperom Obcianske zdruzenie milovnikov tropickeho pocasia....aby sme Vas mohli zakazat
Uz aby zasnezilo...
http://www.maion.com/photography/_photos/norv1032.jpg _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne čt červenec 15, 2010 9:36 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Už aby napadl pořádnej sníh. Tento způsob léta zdá se mi být poněkud vym.daný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
Okamžitě bych to vyměnil za -15.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
smarja vy porad nadelate s tim teplem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
Aspoň je teď méně lidí ve fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so červenec 17, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl jsem se, že si koupím hovězí a fláknu ho na pánev... tak jsem si chtěl od řeznice ve Sparu nechat uříznout 25 deka... se slovy "a to si myslíte, že to trefím?" mi uřízla 37 deka (hodně netrefila) a když jsem ji požádal o novej kus, dala mi jen 17 deka... A ještě jsem to trošku přehnal a vysušil to při smažení... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 17, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
v Brne je prutrz mracen, coz me ani tak nesere jako spise to, ze si ted nejsem vubec jisty, jestli jsem zavrel dvere venkovni terasy, uklidil kresla (to jsem neudelal, to vim na 100%, coz by ani nevadilo, kdyby nebyly povleceny) a zavrel vsechna okna (myslim ze take ne  ). Pokud jsou me domnenky pravdive, tak je toto muj posledni den, kdy jsem tu mezi vami zivymi na foru _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so červenec 17, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|