zercher squat : PEAK 1
- 10x15, 8x64, 5x95, 3x115, 2x128, 1x144, 1x150, 1x160 - PR - tak zercher byl totální masakr v tom vedru
cg benchpress s pauzou na hrudníku : 3x5*70% 1RM
- 5x85; 5x85; 5x85
military press : PEAK 1
- 10x15, 8x30, 5x45, 3x52, 2x60, 1x65, 1x70, 1x72 - PR , 1x75 - MISS - minule 2x70 s ještě solidní rezervou a dneska missnu 75, ale i 72 dobry
- dál už nic, už se nedalo, totálně vyřízenej
strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec
A na závěr ukázka ... technika u zercheru už nic moc, no bylo to slušně na doraz:
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Super váha.Technika už moc ne, ale když jsi to přežil tak core bude asi dost silné hehehe...
Takže si ukončil prostřední cyklus.Teďkom tě čeká nejtěžší a nejduležitější cyklus,takže jestli si nějaký dojebaný a unavený,tak dej raději dej několik lehčíh tréninků,něž se dáš do peaku dřepu a benche.Necháš oddychnout CNS a výsledky budou o to lepší...
EDIT:Těch 160kg jsi zatím nedal ani na zadní dřep co?
Super váha.Technika už moc ne, ale když jsi to přežil tak core bude asi dost silné hehehe...
Takže si ukončil prostřední cyklus.Teďkom tě čeká nejtěžší a nejduležitější cyklus,takže jestli si nějaký dojebaný a unavený,tak dej raději dej několik lehčíh tréninků,něž se dáš do peaku dřepu a benche.Necháš oddychnout CNS a výsledky budou o to lepší...
EDIT:Těch 160kg jsi zatím nedal ani na zadní dřep co?
No technika už neni no, taky sem měl hlavu jak meloun jak sem měl zatnutý core :D
Jinak dneska už unavenej nejsem a moc si pauzu nemůžu dovolit, protože mi vyšla dovolená za 3 tejdny... takže stejně se mi to naruší v prostředku peaku : ( Tak snad to nebude tolik vadit, třeba pak zopakuju poslední peak kterej stihnu a navážu ?
Jinak 160 sem zatim na zadním dřepu nedal, myslim že teď by to už mohlo jít, spíš jak dovolí hlava ...
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
dřep : 3x5*70% 1RM
- 5x125, 5x125, 5x125 - dřepy dneska relativně lehký, hlavně první dvě série
zercher squat : 2x10*<50%
- 10x55, 10x55
cg benchpress : 3x5*70% 1RM
- 5x89, 5x89, 4x89 - to poslední opakování sem nedal jen tak tak :)
military press : 2x10*<50%
- 10x35, 10x35
tlaky s jednoručkama :
- 10x30, 10x30, 10x30
shyby :
- 8x, 6x, 6x
krčení ramen s velkou činkou - trapézy :
- 10x95, 10x95, 8x95
biceps s velkou činkou :
- 8x45, 7x45, 5x45
kliky na bradlech :
- 6x, 10x, 3x - to už byl konec :D
strečing : no dneska sem se na něj vy...
Jako pokud pauzu nepotřebuješ a regeneruješ dobře,tak to do dovolený
stihneš,protože peakovat nemusíš jen jednou týdně.Můžeš třeba pondělí a
pátek.Středu si nechej lehký trénink nebo to vynechej úplně.Vše záleží na
tom,jak to budeš cítít a jakou budeš mít chuť na těžké váhy...
Jinak věřím tomu,že když jsi udělal z 95 na 160 na zercheru,tak dřep aspoň 180-190 padne
Jinak věřím tomu,že když jsi udělal z 95 na 160 na zercheru,tak dřep aspoň 180-190 padne
Jako unavenej sem docela dost hned dalsi den po tezkym treninku, ale ten dalsi den uz je to vetsinou uplne v pohode, tak to zkusim hned v pondeli peak 5 na drep a bench a pak v patek a uvidime jestli me to nepolozi :)
180 by byla nadhera, ale trochu se bojim, ze mi nebude chtit pustit hlava kdyz nebude sparing ... leda na multipressu, ale ten nemam vubec rad, to radsi budu mit mensi maxka nez z multipressu
Pokud budeš hodně zničenej,tak radši spomal i za cenu kratšího přerušení cyklu,přetrénovat se v této fázi by bylo fakt smutné.Jinak na osudové série si někoho zavoláš a hlavně se pořádně napsychuješ,takže to je cajk...
Pokud budeš hodně zničenej,tak radši spomal i za cenu kratšího přerušení cyklu,přetrénovat se v této fázi by bylo fakt smutné.Jinak na osudové série si někoho zavoláš a hlavně se pořádně napsychuješ,takže to je cajk...
...Multipress...jako bych to neslyšel
Přesně tak, vyzkoušim 2 peaky v tejdnu a když to bude moc, tak zpomalim, ale myslim, že by to mohlo jít, mrazák jsem právě naplnil hovězím, postel dostala novou matraci, takže základ tady je :-)
A za ten multipress se omlouvam
Fáze 3 : 2 peaky v týdnu => 2,5 týdne: základní cviky : dřep a cg bencpress PEAK up 1RM, zbytek lehce + doplňky
19.7.2010 - Pondělí: 9:30 ~ 11:30 - "PEAK 5 DAY"
5 min. chůze do kopce (12°), 5 kmph
dřep : PEAK 5
- 10x15, 8x45, 5x85, 3x105, 1x115, 1x125, 5x125, 5x135 - PR - u těch 5x125 jsem si zapomněl přihodit a myslel jsem si že je to 130, vzal jsem si na to i opasek, zdálo se mi to těžký jako prase ... pak jsem ale zjistil že jsem si nepřihodil nic a řek sem si že takhle teda ne ! Původně jsem měl v plánu dát radši jenom 130, abych se neodrovnal, když mam dva peaky v tejdnu, ale takhle těžkých 125 sem ještě necítil, takže to by nešlo :) dal jsem na KOTOvo rady a přesvědčil jsem sám sebe, že jsem na tu činku pořádně nasranej a 135 bylo lehčích než kdy bylo 5x125 :)
zercher squat : 2x10*<50%
- vynecháno, trochu jsem při rozcvičování cítil třísla, tak jsem to pro jistotu dneska vynechal
cg benchpress s pauzou na hrudníku : PEAK 5
- 10x15, 8x35, 5x65; 3x75; 1x80, 1x85, 5x90 - PR - z toho mam opravdu radost, protože minule jsem měl tak tak co dělat s 5x89 a teď když jsem začal uplatňovat sebenaštvání se na činku tak 5x90 vesměs jako nic :-) jsem zvědavej kam až mě to pustí
military press :
- 10x45, 8x45, 8x45
zakopávání jednonož :
- 6x20, 5x25, 5x25, 5x25
přítahy v předklonu :
- 8x85, 8x85, 6x85, 6x85
incline benchpress s jednoručkama :
- 10x30, 8x35, 8x35, 4x40
strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec
Video mam jenom z tý fake série dřepů (protože pak mi chytře došly baterky), kdy si myslim, že mam 130, takže to sem asi dávat ani nebudu ... a nebo možná večer to sem hodim pro zpestření, uvidim :-)
Hej ten zerchersquat a military už úplně vynechej.Tedkom už je dva základní cviky popřípadě nějaký rehab...Jinak nic.
Váha jinak celkem gut,příště tak 4x145 ne?Ať je to trochu výzva
OK, takže dřep a bench do toho dam všechno + pár doplňků ... no těch 145 mě napadlo taky, ale nevim nevim ... i když, když si k tomu ještě nafackuju, tak by to mohlo jít :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru