|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WIAL
|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
V 7.měsíci treninku BP95, SQ125, DL155. První kontakt s činkou byl v prosinci před Vánoci pěkných 40kg na bench :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bernard
|
Zaslal: so červenec 17, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
Korte 5x5, ted bude poslední týden - předepsané váhy budou:
Bench - 67kg
Dřep - 105kg
MT - 125kg
všechno zvládám, nechávám si pauzy +- 2min, takže v pohodě vždy naberu sílu, ve středu sem jel MT 120kg 5x5, hecoval mě jeden chlap co sem ho držel na dřepech, a neuvěřitelně mi to šlo. nahoru jak pírko, opravdu.
někdy v budoucnu budu zkoušet maxka, pučim si pás a budu zkoušet.
tipy:
MT 155
Drep 130
Bench 85
budu chtit dosahnout na:
MT 165+
Drep 140
Bench 90
do konce roku je muj cil 400kg
vek 15
vyska 180
vaha 85
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
OR
Čelní dřep - 1x100kg
Rezerva, ale to si nechám na příští pokusy. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
Jířa dneska dřep total raw - bez pásku, nákolenek 260x3
a s páskem 270x3 _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Bernard napsal: |
tipy:
MT 155
Drep 130
Bench 85
budu chtit dosahnout na:
MT 165+
Drep 140
Bench 90
do konce roku je muj cil 400kg
|
Eee ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
MT 165 + Drep 140 + Bench 90 = 395, chci dat 400 (s opaskem, zatim nezkouseno + jedu bez rukavic, band, trhacek a vseho moznyho, proste pouze pas)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | To cizo..co je to proti 8x120 francouzského tlaku a 8x220 hlubokého dřepu od 70kg pana Davida. |
Tohle jsem ani necetl, vic nez trojnasobek telesne hmotnosti v osmi opakovanich? hm...
Ja nevim, pripada mi to trochu jako nejaka nemoc, vetsina kulturistu nezapomene dodat, ze jim vlastne o silu az tak moc nejde, ze silovy maxima moc nezkousi a pak jakoby mimochodem uvedou takovyhle cisla, kterym abych to tak rekl na plnou hubu ani zbla neverim. Obzvlast u tech drepu me to neprestava fascinovat, protoze do toho siloveho sportu troufam si rict uz za ty roky trochu vidim.
Nekteri mozna znaji nejen Colemanovo video unbelievable, ale taky jeho prvni (a podle meho nazoru jeste lepsi a zajimavejsi) "first training video" ... tak tam drepa vahy jen o malo vyssi, nez ty vyse udavane. A drepa to pekne, ale preci jen s bandazemi a ne uplne hluboko. Kdyz uvazime, ze uz v te dobe bylo jeho stehno asi tak velke, jako takovy prumerny zavodnik ze stredni vahovky a ze je Coleman byvaly powerlifter, tak je to asi na zamyslenou... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
jj...souhlas. Viděl jsem poslední dobou dost tréningových videí profíků a silově mě spousta z nich dost zklamala. Ať si kdo chce co chce říká (řeči, že kulturistika není o síle), tak od velkého chlapa (zvlášť prosypaného vším možným) čekám odpovídající sílu, ale silově disponovaných borců jako Ronnie, Kevin, Chris Cormier, či nyní Johnnie zase tolik není.
Jinak tvůj postřeh o póze typu ala: "Váhy mě nezajímají, ale když už jste se zeptal, tak Vám rád poreferuji o mých oblíbených číslech.", je přesný.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:57 pm Předmět: |
|
|
Martin Kasal používá pěkný tréninkový zátěže
EDIT: ale silný jako pánové z článku samozřejmě není _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 11:55 pm Předmět: |
|
|
1x105kg dnes na bench, bw 83+- _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:45 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Johncreasy napsal: | To cizo..co je to proti 8x120 francouzského tlaku a 8x220 hlubokého dřepu od 70kg pana Davida. |
Tohle jsem ani necetl, vic nez trojnasobek telesne hmotnosti v osmi opakovanich? hm...
Ja nevim, pripada mi to trochu jako nejaka nemoc, vetsina kulturistu nezapomene dodat, ze jim vlastne o silu az tak moc nejde, ze silovy maxima moc nezkousi a pak jakoby mimochodem uvedou takovyhle cisla, kterym abych to tak rekl na plnou hubu ani zbla neverim. Obzvlast u tech drepu me to neprestava fascinovat, protoze do toho siloveho sportu troufam si rict uz za ty roky trochu vidim.
. |
No on tam mel pan David trochu vic podivnech veci. Treba ze drzel neoficialni svetovy rekord v benci atd....
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|