|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
"Řídící systém Ronnie" nečeká na 00:00, bany lidem, co si neváží toho,
co zde mají k dispozici, rozdá bez váhání ihned. Martin/Ronnie |
...jj ste moc hodný ronnie , na extremisty s tvrdou rukou se muší
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 12:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Spadla mi na nohu zbiječka s kusem cihly, mám to solidně nateklý na nártu a když chci pohnout chodidlem tak bolest jak píča |
Tak už to pokročilo do takového stádia, že chůze je více než nemožná , tak jsem si schrupl na 2 hodinky a otok se kupodivu zmírnil a chůze už je kulhavým způsobem možná, uvidím zítra ráno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
Strasne me serou ti poulicni prodejci parfemu  Nejen ze jich je po Brne jak na*rano, ze jsou to strasny sracky, co prodavaji, ale ty jejich kecy  Nechapu, ze se s nema lidi vubec bavi a nebo si to dokonce kupujou a kupodivu jich je celkem hodne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | Mna uz zacina jebat to pocasie, viac jak 2x do tyzdna sa do posilky nedokopem, ked uz som tam, nejake svetoborne vykony nepredvadzam , ale ma prist ochladenie , tak mozno zatiahnem nejake svoje PR |
No abych pravdu řekl, tak já nebyl asi přes 2 měsíce ve fitku a nějak mě to extra nevadí... občas bych tam zašel, ale jelikož musím dojížděť + autoškola... tak si radši udělám tu autoškolu a budu tam chodit pravidelně po prázkách, než tohle šmrdlání v těhlech pařácích.....
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
Vadí mi, že chodím spát pozdě a ráno vstávám v 11. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 2:50 pm Předmět: |
|
|
Poradne vym*dat by za to zaslouzila
A jinak je to trapny, v kazdym sportu se mluvi sproste, patri to k tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|