Tréninkový den: 447 - 21.7.2010 dolní polovina těla
shyby 10,9,8,7 + kliky s adaptéry 20,18,16,14
dřepy na jedné noze do sedu 5x5
mrtvý tah jednonož s JČ 4x6x30kg
mrtvé tahy s rovnýma nohama jednonož 4x6
isometrie: bicepsový zdvih, přítah v předklonu, tricepsová extenze
ČAS: 0:45hod
Dnes taky super trénink. Pořád to ještě nemá řád. Je to stále poznávání a zkoušení. Prošel jsem si dnes log Ernandese a hytuka a udělal výpisky, abych se z toho mohl poučit. Dál studuju Never gymless od Rosse a i když bych mohl přeskočit na poslední kapitolu o sestavení programu, nechci, protože mám pocit, že bez pochopení základů trénink neudělám a ty jsou právě na začátku knihy.
K tréninku. Ty shyby a kliky byly hlavně pro rozcvičení. Pak dřepy, levá noha je silnější, to jsem si nikdy nemyslel. Mrtvé tahy s JČ dobré, lehké to bylo. MT s rovnýma neskutečně dobrý cvik. Lilo ze mě parádně a cítil jsem to všude od ramenou až po kvadricepsy. (provedení http://www.tmuscle.com/img/photos/2008/08-191-training/image025.jpg)
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
{
angličany 10x
přemístění od pasu a výraz s JČ - pravá ruka 10x18kg
přemístění od pasu a výraz s JČ - levá ruka 10x18kg
sklapky 10x
} x3
planks 2x
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 0:20hod
Takhle brutálně vyřízenej jsem nebyl už hodně dlouho a to je jen důkaz toho, jak jsem nechutně zaostalej a schnilej. Celkově, když se na to dívám zpětně to bylo krásný, ale chtělo se mi regulérně umřít :-)
Pořád pokračuje zkoušení, ještě asi pár tréninků a dám tomu nějaký řád.
Suplementace:
Tréninkový den: 449 - 24.7.2010 horní polovina těla
shyby na různé způsoby 15 minut
kliky na různé způsoby 15 minut
výrazy s JČ 2x4x30kg
trhy s JČ 2x4x30kg
floor-press jednoruč 3x8x30kg
přítahy JČ v předklonu 3x8x30kg
sklopky 3x
zkracovačky nohy nahoře 3x
ČAS: 1:05hod
Brutál, brutál, brutální trénink. V tréninku shybů jsem byl tak napumpovanej a nažhavenej, jako snad ještě nikdy v životě. Neřekl bych nikdy, jak shyby dokážou napumpovat prsa. Shyboval jsem různými způsoby, vždycky každou sérii jinak. Naúzko, naširoko, podhmatem, jednou rukou na laně a druhou na tyči a tak různě.
Kliky taky brutální. Klikoval jsem naúzko, naširoko, pohybem k břichu a nebo až u krku, nohama na míči a tak dále.
Výrazy fajn, potom trhy taky dobrý. Trhy byly o dost lehčí než výrazy, protože s výrazy jsem dost bojoval.
Floor-press je nádhernej. Jednoručně vynikající, střed těla krásně pracoval. Levá ruka je slabší, ale ne o moc.
Přítahy už tak nějak v pohodě. Na dopumpovaní bych řekl.
Nakonec ještě trochu izometrie. Tam trochu tápu, ještě mě to čeká dostudovat.
Suplementace:
Dnes opět super trénink. Zdá se krátký, ale zaprvé je to tím, že nedělám moc dlouhé pauzy a tak jsem hodně brzo úplně vyřízenej. Zadruhé je to tím, že jsem ještě od Rosse neokoukal zásobník cviků na spodní polovinu těla, takže to nemám moc pestré.
Po dřepech, které jsem dělal jednonož s dosedem na různě vysoké podložky, obounož (jednou 40x, pak 30x), prostě tak různě a mrtvých tazích jsem dal malou sadu cviků na střed těla. Ještě jsem si vyzkoušel švihy s JČ, ale příště si musím vzít těžší činku a jiné tepláky, protože jsem si pořádně zvětšil díru mezi nohama, jak se mi lepily nohavice na nohy. Koupím si nové :-)
Suplementace:
Jen takovy typ. Zkousel jsi nekdy tento cvik? Ja ho obcas zarazuji v ramci treninku bricha, sice uplne jako posledni cvik a s malou vahou, ale pekne z nej citim brisaky. On by mel v tvem pripade asi i jiny prinos nez pro bricho a lze ho provadet i jednou rukou.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Omlouvám se že budu spamovat ale tento cvik v provedení toho pána na videu mi přijde jako děs. Jak už nazev napovídá mělo by jít o švih a ne o to co dělá ten borec.
Omlouvám se že budu spamovat ale tento cvik v provedení toho pána na videu mi přijde jako děs. Jak už nazev napovídá mělo by jít o švih a ne o to co dělá ten borec.
ten pan je asi ovlivnen hudbou, co mu tam hraje :D i kdyz ja to jedu taknejak podobne.....
tak najdi neco lepsiho, ja temto cvikum moc nerozumim :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Právě že nejde o švih, pak by se totiž šidilo břicho ....podívej se líp a uvidíš, že borec na videu se snaží pohyb vykonávat z velké části pomocí břišních svalů.
Asi tak jak pise JOga. Pro Daymoonovy treninkove ucely zrejme provedeni od Hytuka, pro me "fitness ucely" viz prvni video.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru