Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ernandes

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Protoze nejsem holka a ani buzna, tak neposoudim, jestli ses nebo nejses dostupnej, ale podle me jsi proste vyzranej

To je pravě to kdybych byl vysekanej tak si řeknou že sem kurevnik co na to bali holky atd. A nebo by mě měli v hlavě za nedostupnýho. Nepotřebuju ovlivnit největší "kurvy" akce ale normální holky kterejch bude většina!

I.N.G. smrtelně vážně!!!

edit: fotodokumentace určitě bude
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:

To je pravě to kdybych byl vysekanej tak si řeknou že sem kurevnik co na to bali holky atd. A nebo by mě měli v hlavě za nedostupnýho. Nepotřebuju ovlivnit největší "kurvy" akce ale normální holky kterejch bude většina!

*

o to se neboj, to nehrozi, protoze by ti to posral ksicht

no nic, nebudu ti tu spamovat, zatim cau
Ernandes

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

, počkej to si řeknem 21.8 =D To bych nebyl já kdybych to nevyhrál!
Ernandes

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si ještě neviděl Lovce v akci

Naposledy upravil Ernandes dne ne únor 12, 2012 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako bych videl sebe tak 3-4 roky zpatky
Ernandes

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I od toho tu je dokonalý Erny. Pomahá už vysloužilím uživatelům prožít chvilky nostalgie a vrátit se zpět v čase
exploier

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole striptér na živo,to se řekne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ernandes

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27.7.2010

Run: 42min

ad) doma menší oslava takže bohužel asi 5 chlebičku a nějaký šaňo a bilí. Tak kafe, "c"čko a 42min běhu. Tepovka jako vždy.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.7.2010

Volno

ad) Přeočkování konkretně obrna a tetanka.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29.7.2010

run: 42min

ad) Ráno nalačko jen kafe a "C" tepovka 120-130.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30.7.2010

Dead lift:10x70, 10x110, 10x120, 10x120, 10x120, 10x120, 10x120, 10x120, 10x120
Crunches: 7x20

Gay bench press: 10x60, 10x70, 10x80, 10x80, 9x80, 8x80, 7x80
Bench press close grip: 10x60, 10x60, 10x60, 10x60
Biceps Barbel: 10x40, 10x40, 10x40, 10x40, 10x25, 10x25, 10x25 10x25

ad) Mrtvoli lehoučký akorat sem zkoušel opačnej uchop a je to pro mě jak uplně novej cvik:). Odjeto na střidačku s břichem.

Par serii striktního gay benche a pak jedna velka super serie: Uzkej benč, biceps podhmat, biceps nadhmat

Jinak podle měření sem za těch nevim kolik dní shodil 0,5cm v pase a nabral 1,5cm na hrudníku to vše při ztrátě 1kg tělesné hmotnosti. Asi sem se dobře vysral
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedhnacka otazka (vice otazek) k mrtvym tahum :D Uz jsem te skoro rok nevidel je cvicit, tak proto se ptam.

1. cinku pokladas do uplneho zklidneni, tukas cili odrazis, coz jsem zjistil ze ku*evsky prida a nebo to snad jedes jen v castecnem rozsahu pohybu (3. moznost vylucuji, ale pro jistotu ji do sveho dotazu take zarazuji). Ja jsem driv tukal, ted se snazim co nejvice pokladat a je to kua neco jineho, jeste na tom musim ale zapracovat.

2. kolik mas pod cinkou podlozek. Pomatuji si, zes tam vzdy strkal 2 jako ja drive, ted jsem jednu vyhodil.

3. znasis se to cvicit dynamicky?

4. haky ani trhacky nepouzivas ze ne? jen myslim molitany

Jinak ten opacny uchop myslis tim to, ze kdyz jsi napr. levou rukou drzel cinku nadhmatem, tak ted ji drzis podhmatem a ta sama vymena u prave? To jsem jednou zkusel a byla to hnusna zmena a vubec se mne to nelibilo. A nebo to jezdis oboje nadhmatem, jak tu ted casto nekteri zkousi?

ZKousel jsi nekdy one arm deadlift? CIZO tu kdysi daval video myslim se 150kg nebo vic....take to muze byt zajimave :)
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. V bluegymu tukám čili odrážím ve škole v silovim trojboji mame pod tim měkou žiněnku takže o to odražet nejde a je to znát

2. V BG mám pod cinkou 1 podložku a ve škole jednu takovou "žiněnku" ale ta se při dotyku smrskává takže ve škole to taham skoro ze země.

3. dinamicky bych ani neřekl ale vím že když jedu kolem 5 opakování tak to "odbouchám" rychle ale pro těch 10 opaček nikam nespíchám a jedu to pomaličku.

4.Haky ani trhačky sem vživotě neměl na rukách . V bg použivam molitany ve škole magnezko

5.Oboje nadhmatem to neudržim a po par opakovanich mě to povoli stisk. Myslel sem prohození ruk tak jak si psal. Pocit s toho mam stejnej. Jka sem psal je to jako jinej cvik ale chci se to naučit abych mohl mezi seriema střidat uchopy protože si myslim že pro tu určitou stranu těla je znat jestli je ta ruka podhmatem nebo nadhmatem.

Zkoušel sem one arm dead lift. zatahl sem nějakých 110kg ale až po tom co my vysvětlili palcovej zámek (možna bych dal víc ale zatim nemám nutkani to zkoušet). Jinak sem to neudržel v ruce. A je potřeba se před tim pořadně rozcvičit. Pořádně!
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5. jj to mas pravdu, take myslim, ze to na kazdou stranu tela pusobi jinak, kdyz to drzis podhmatem nebo nadhmatem. Asi by nebylo od veci stridat to, jen to chce si zvyknout
Poman

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolím si poznámku o technice mrtvoly. Určitě se mnou nebude nidko souhlasit ale co
Odrážení je prasárná hrozná. Ale takový to úplný položení a rozjetí znova podle mě taky není úplně ideální. Člověk se sice může u toho hezky znova srovnat (třeba jako u přemístění),ale když je zafixovaná technika a jedno opakování je jedno jako druhý tak to neni potřeba ani,ale hlavně u toho dochází (řikám podle mých zkušeností/vědomostí) k zbytečnýmu zatěžování/i přetěžování LS oblasti.

Jako nejlepší bych viděl celkem pomalý opakování v negativní fázi (nebo alespon pomalý v konečný fázi) s lehkým položím činky a opětovným rozjetím nového opáčka.Stejně tak při tom mi jde nejlíp využít síly,nohou a zadku a dál šetřit záda.

A do mě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: