bych taky mohl neco psat kdyz uz tu mam ten log...
sobota 17. 7. - esteticky pumping vrchu tela
nedele 18. 7. - axle clean and press do 1x115kg a pumping nohou
a zitra bych zase mohl jit normalne cvicit
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
2/ celni drep:
3x100kg
3x120kg
1x140kg
1x160kg (drepy jen symbolicky, milion stupnu, byl jsem linej)
vypady 15kg jednorucky cca 40m
superintenzivni pumpovani pro nejkrasnejsi lytka na svete
bricho
strecink pro zdolani nejnarocnejsi polohy kamasutry
...ale jinak jsem ok a vedro vubec nema vliv na moje interglektualni sopnosti
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
1/ axle 1x clean and press:
6x60kg
5x80kg
3x100kg
3x110kg
3x120kg (PR)
130 jen premisteni, vyraz uz ne (ale premisteni je PR)
4x110kg
2/ par trhu a premisteni s vyrazem 66kg jednorucky a dva zcela marne, pateticke pokusy na obri jednorucce, ktera od minule vyrazne pribrala a 5x80 tlak axlu bez nohou na dorazeni ramen
3/ 400kg pneu:
3, 2, 2, 1
letos teda zadna hitparada, loni to bylo lepsi, trochu jsem experimentoval s nakopavanim pneu, ale je to takove vselijako, styl "gumidek" jaky jsem pouzival dosud je pro me zatim nejlepsi
4/ super yoke:
2x15m s 300kg
gut end hevy workaut tudej...
shyby: 3x8
benc na uzko do 1x140
protismerny kladky na hrudnik
tricepsovy extenze JR za hlavou
JR biceps
12 minut eliptical pri TF 140-145
lehky strecink
po sobotnich pokusech mi to nedalo a porad jsem zkousel prevracet po prehmatnuti s nakopnutim a konecne jsem to pochopil a prekvapive to opravdu setri energii :) 450kg pneu z Tocne uz jsem daval nekolikrat, ale nikdy jsem ji nezkousel dvakrat, nebo dokonce trikrat po sobe a dneska jsem cejtil ze by slo i vic, takze spokojenost
40 minut kardio pri TF 140-145
strecink zad, hamstringu, rotatoru kycli a tak
1/ axle clean and press:
6x60kg
6x80kg
3x100kg
3x110kg
120kg - 1 premisteni + 2x vyraz, 1 premisteni + 1x vyraz
120kg - 1 premisteni + 1x vyraz, 1 premisteni a uz bez vyrazu - nedotlaceno
Ze stredy byly unavene nohy, ktere ale vubec nechtely na vyrazu dynamicky pracovat a uchop byl po blbnuti s tezkymi kufry ve stredu taky unaveny, takze ani premisteni nebylo tak lehke jako minule, ale delal jsem co se dalo :)
2/ blbnuti s jednoruckou:
66kg - 3x trhem
66kg - 2x premisteni a vyraz
85kg - 2x premisteni na rameno a picovani ze je to moc tezky a ze to nikdy nedam
3/ Atlas Stones:
3x1 130kg bez vosku do 140cm
0x150kg bez vosku do 140cm
1x150kg s voskem do 140cm (lehke)
1x170kg s voskem do 120cm (no, nebudu kecat, tezke)
Tak tady uz jsem mel dost, Honza ma schody hodne vysoke a 240 jsem marne zkousel asi 3x nez se zadarilo... stat s tim a cinkat pul minuty o hranu je docela vysilujici
5/ 400kg Tyre Flip
4x
3x
2x
1x
Honzuv oblibeny system jak udelat 10 opakovani. Prvni ctyrka lehka a s rezervou, ale dost jsem se zadychal, dalsi trojka neskutecny porod a ty zbyle tri jsem vytahnul ani nevim odkud, po te trojce jsem pro jistotu vybehnul smerem ke krovi, protoze hrozilo ze dnes podruhe uvidim toasty z MC, ktere jsem rano posnidal
Hodne dobry a hodne tezky trenink, mozna jeden z nejtezsich jake jsem kdy v zivote jel. Ted nasleduje tyden regenerace...
Mimochodem, vahovy ubytek po takovem treninku je u me rovne dve kila :)
Jenom takový nepodstatný dotaz, když cvičíš vrch tak proč dáváš ty protisměrky na hrudník? (normálně bych se tu nikoho jiného neptal, ale zrovna u tebe mě to překvapuje, když cvičíš zákl. cviky) :)
Jenom takový nepodstatný dotaz, když cvičíš vrch tak proč dáváš ty protisměrky na hrudník? (normálně bych se tu nikoho jiného neptal, ale zrovna u tebe mě to překvapuje, když cvičíš zákl. cviky) :)
To je jednoduche - na strongmany potrebujes z tlakovych partii v prvni rade ramena a pak taky triceps. Oboji je moje slabina, stejne jako hrudnik, ktery ale ve strongmanech neni zrovna prioritni, takze musim maximum energie investovat do tlakovych cviku pro ramena a pak do zakladnich cviku pro triceps (cvicim pouze benc na uzko, klasicky siroky uchop uz pres rok nepouzivam). Takze hrudnik odcvicim aby se nereklo nejakym cvikem jako jsou treba protismerne klady, obcas sikme tlaky jednorucek.
Cizo, sice ti to je úplně na hovno, co teď napíšu, ale tvůj log je jeden asi z 3, které opravdu pravidelně sleduju a vždycky se těším na další zápis. A těch fotek přidej, jsou v tvém případě zajímavé.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Cizo, sice ti to je úplně na hovno, co teď napíšu, ale tvůj log je jeden asi z 3, které opravdu pravidelně sleduju a vždycky se těším na další zápis. A těch fotek přidej, jsou v tvém případě zajímavé.
diky
fotek z treninku moc nemivam, ale stradam videa z treninku, ktera jsem zatim nenahazel na youtube, tak az bude po sezone, tak to splacam dohromady :)
Zrovna jsem ti chtel napsat nezavisle na tvem prispevku o videiich ,jestli nemas nejake video tahu, ani nemusi byt maximalka, coz mas myslim 300kg?? ale klidne nejake 3ky, 4ky, 5ky z treninku......jen by me tak zajimala tva technika. Klidne muze byt stare video. (edit: treba tech 7x230kg z 21.7. omg to bych rad videl.)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
no, ctyrky nebo petky v tahu, to bude problem :) vetsinou chodim dvojky nebo trojky a ted teprve vyjimecne zacnu delat sem tam i nejakou serii pro 5-8 opakovani...
nahodil jsem tady jedno video - 2x270
nedoporucuju nikomu napodobovat tuhle techniku, prizpusobil jsem si ji behem dvou let treninku presne tomu jak potrebuju
proč bys tuto techniku nikomu nedoporučoval, je snad v pořádku, ne? nemůžeš přece mít rovná záda při tom zdvihu, to se píše jenom v knížkách, to snad ani fyziologicky mít nejde při takové hmotnosti činky, musíš to pěkně "porolovat" při vzpřímení... , nebo melu nesmysly?
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru