|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
digitalm
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 11:23 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | A do mě |
Ja osobne napriklad s tebou suhlasim, ked si chce clovek nalozit poriadnu vahu a ist s tym viac ako 1 opakovanie, proste to sa neda pomalicky, jemnucko na zem pokladat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Jako nejlepší bych viděl celkem pomalý opakování v negativní fázi (nebo alespon pomalý v konečný fázi) s lehkým položím činky a opětovným rozjetím nového opáčka.Stejně tak při tom mi jde nejlíp využít síly,nohou a zadku a dál šetřit záda. |
Presne tak. Jak je na tom mem vidu videt, tak take nepokladam uplne ve smyslu, ze bych zklidnil, srovnal se a zacal od nuly, ale v konecne fazi hodne zpomalim,cinku polozim, tak abych ji neodrazil a hned zacnu dalsi opakovani. Drive jsem s tim dost triskal o zem, protoze jsem vedel, ze mne to prida
A co si myslis o tech mrtvolach v neuplnem rozsahu pohybu, kde se s cinkou ani nedotkou zeme a vetsinou konci drahu nekolik cm nad zemi. Takovych v BG vidavam asi nejvice, ale je fakt, ze posledni dobou jsem tam videl i par opravdu peknych techniku, kteri tam meli okolo 200kg pro nekolik reps _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | A co si myslis o tech mrtvolach v neuplnem rozsahu pohybu, kde se s cinkou ani nedotkou zeme a vetsinou konci drahu nekolik cm nad zemi. |
Takuto techniku si este viem predstavit na rumunoch, pricom je nalozena nejaka mala vaha na velky pocet opakovani. Pokial clovek ale nema poskracovane hamy, lytka, tak je to aj pri tej lahkej vahe podla mna chyba. a uklasickych mrtvych tahov je to snad najlepsi sposob ako si dojebat chrbat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | | Draper napsal: | | A co si myslis o tech mrtvolach v neuplnem rozsahu pohybu, kde se s cinkou ani nedotkou zeme a vetsinou konci drahu nekolik cm nad zemi. |
Takuto techniku si este viem predstavit na rumunoch, pricom je nalozena nejaka mala vaha na velky pocet opakovani. Pokial clovek ale nema poskracovane hamy, lytka, tak je to aj pri tej lahkej vahe podla mna chyba. a uklasickych mrtvych tahov je to snad najlepsi sposob ako si dojebat chrbat |
U rumunu jsem to take nikdy nejezdil az dolu, lepe jsem tak procitil hamstry, ale u klasickych mrtvol mne to pripada jako prekny zpusob zkurvit si zada. Navic jsem si vsiml, ze ti, co to takto cvici, to casto tahaji s mnohem vetsim "kocicakem" a to brzdeni v dolni fazi asi taky nebude pro zada zrovna nejsetrnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Ale takový to úplný položení a rozjetí znova podle mě taky není úplně ideální. Člověk se sice může u toho hezky znova srovnat (třeba jako u přemístění),ale když je zafixovaná technika a jedno opakování je jedno jako druhý tak to neni potřeba ani,ale hlavně u toho dochází (řikám podle mých zkušeností/vědomostí) k zbytečnýmu zatěžování/i přetěžování LS oblasti.
Jako nejlepší bych viděl celkem pomalý opakování v negativní fázi (nebo alespon pomalý v konečný fázi) s lehkým položím činky a opětovným rozjetím nového opáčka.Stejně tak při tom mi jde nejlíp využít síly,nohou a zadku a dál šetřit záda.
A do mě |
Já nesouhlasim Pokud máš techniku a dovedeš se k tomu srovnat, tak je rozhodně nejlepší s tim kontrolovaně třísknout a znova rozjet. Určitě to platí alespoň pro těžký váhy a malý počty opakování. Lifteři mi potvrdí, že pokud chceš výkon, tak buďto budeš pokládat, anebo těžší váhu časem neodlepíš. Největší stres na spodní páteř je právě to pomalý (negativní) provedeníve spodní fázi - blbě se hlídá záda a břicho. Jinak máš naprostou pravdu, mrtvolu je třeba pořádně rozjet nohama při fixovaném spodku zad a břichu (tak aby neletěla prdel nahoru) a jakmile je činka nad kolenama, tak tomu pomoct zadkem. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 12:59 pm Předmět: |
|
|
31.7.2010
Volno
ad)Ze včera přijemná svalovka zad což mě potěilo protože sem si pak zpětně trošku nadaval že sem tu mrtvolu odflinkl. Večer opět mecheche ale tentokrát jen víno takže pohodička
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Jojo podobnych akci tady uz bylo,kdy se posilali nahate prdele  *a20
Jinak ta soutez me fakt rozesmala,kde ze to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
 To je přesně informace kterou zveřejním až bude po akci  . Jednak kvuli konkurenci, jedna kvuli čumilům a navic mi to dava možnost probrat fotky který sem dám a nemusím se bát že se tu oběví něco co nemá ...
1.8.2010
Run:42min
ad) Klasika nalačno akorat kafe a Cčko a tepovka 120-130
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 8:10 am Předmět: |
|
|
2.8.2010
Bench press: 20x55, 10x90, 9x90, 8x90, 7x90, 7x90, 7x90, 6x90, 6x90
Bent over rows:10x60, 10x85, 10x85, 10x85, 10x85, 10x85
Biceps barbell: 10x30, 10x35, 10x35, 10x35, 10x35, 10x35, 10x35
Crunches: 7x15
ad) Benč v kruhači s přitahama. přestavky minimalni. Bical nadhmatek kvuli kompenzaci zatiženi těch všemožnejch úponů a šlah v zapěsti
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Omlouvám se za kvalitu ale je to jediná kde to vypadá že nejsem tlustej |
fakt to tak jen vypada _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
3.8.2010
Run: 42min
ad) Nalačno jen Kafe a Cčko a tepovka 120-130
Plus příprava na miss mokré tričko v podobě výběru vhodného modelu.
Pozn: škoda že nejsou vidět moje boty
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 10:06 am Předmět: |
|
|
4.8.2010
120min MMA
ad)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
5.8.2010
Clean & press: 10x50, 4x70, 4x70, 4x70, 4x70
dumbbell press: 20x10, 10x25, 5x35, 5x40, 5x40, 5x40, 5x40, 4x40
Pullups: 10x,10x,10x,10x
Bench close grip: 4x10
Calves ex.: 4x10
Crunches: 4x15
stretching: 6ex. from Suzuki´s stretching
ad) Tlaky s jednoručkama sem jel v pracovnich seriich asi po roce a sedlo to jak prdel na hrnec. Krasně to brali prsa a tricepsy. Že by předunava ramen z přemistěni a tlaku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|