|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 4:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ještě dám fotku po dnešním tréninku. Kvalita není nejlepší, měl jsem klepavé ruce a horší světlo a manželčin foťák. Já vím, samé výmluvy |
jasny, jedna z nekvalitnejsich fotek, co tu kdo kdy dal a kvalita pry neni nejlepsi tohle neni forum profesionalnich fotografu, tak se zklidni
Jinak forma pekna, je videt, ze mas na sobe hmoty hodne a ze tezke zakladni cviky delaji sve. Ja bych samozrejme trochu rysl, ale to jsem ja fitnesska, takze tahle poznamka o rysovani jakoby tu nebyla Tohle je takovy prakticky ideal, zadny beach boy a zdaleka ani zadny prase a k tobe se to i takto hodi. Takze fakt dobry Kajinku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 4:35 pm Předmět: |
|
|
| kajinek napsal: |
| fitneska napsal: | | Ja bych samozrejme trochu rysl |
Já taky. Tento trénink na mě trochu působí tak, že bych možná něco jen tak mimochodem shodil. Což mi teď maximálně vyhovuje. |
Ja bych se osobne prave bal, ze bez tezkych zakladnich cviku a samozrejme bez upravy stravy budu akorat kynout. I kdyz mozna, ze tenhle trenink je dostatecne fyzicky narocnej, alespon podle toho co pises tak ano, takze mozna mas pravdu.
edit: pokud to vypada, ze si myslim, ze je to flakarna, tak v zadnem pripade!! _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
Ty nohy me prekvapili,slusny zaklad.Mas docela sirokou kostru,nebo alespon to tak vypada,ty klicni kosti.Velka vyhoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Ty nohy me prekvapili,slusny zaklad.Mas docela sirokou kostru,nebo alespon to tak vypada,ty klicni kosti.Velka vyhoda. | to jen tak vypadá. Ve skutečnosti mám ramena úzký (a širokej pas a velkou prdel) a nikdo nepozná, že cvičím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
V tom případě manželčin foťák dobře fotí
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 454 - 2.8.2010
dolní polovina těla
ráno
sklopky 2x10
supermany 2x10
kolečko 2xMAX
odpoledne
dřepy na různé způsoby 15 minut
mrtvý tah jednonož s JČ 3x10x30kg
mrtvý tah jednonož s rovnou nohou 3x5
výpony na jedné noze 2x20
ČAS: 0:35hod
Dnes makám od rána doma jak debil. Takhle už dlouho ne a proto jsem se musel chvilku do tréninku nutit, protože moje přirozená lenost mi radila, abych necvičil, ale mozek naštěstí neztratil soudnost.
Ovšem tělo jakoby mi to chtělo vrátit, že jsem ho neposlechl, protože jsem chytil nějakou krizi u dřepů a musel jsem tam loupnout asi 20 piškotů, jinak bych snad vrhnul. Ale pak už to šlo.
Je to podobné jako minule. Na jednom videu na síti jsem viděl zajímavou variantu dřepu, říkají tomu kolébka. Člověk drží závaží v předpažených rukách (to závaží ač se nezdá, je klíčové) a skulí se dozadu na podložku do kulatých zad. Pak se jako na kolíbce přetočí dopředu a právě ono závaží mu pomůže překonat váhu trupu a člověk se dostane na chodidla. Ideální na to je kettlebell. Já ho zatím nemám a i když by to šlo asi i s jednoručkou, nezkoušel jsem, protože se mi ji nechtělo přestavovat. Mám ji na 30kg a to je na tuhle srandu až moc, protože v rukou bych to asi dlouho neudržel.
Tolik keců a k tréninku skoro nic. Nebylo to zlý. I když nebyla jaksi síla. Ale když to zhodnotím, je to postupně lehčí než na začátku. Hlavně si ale musím dávat pozor na techniku mrtvých tahů. Nějak se začínám kolíbat na chodidle a nejde mi dobře držet rovnováha.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 455 - 3.8.2010
intervaly
ráno
sklopky 2x10
supermany 2x10
kolečko 2xMAX
odpoledne
{
shyby 8x
kliky 10x
angličany 10x
sklopky 10x
} x 3
ČAS: 10m20s
Myslel jsem, že umřu. Jsem prohnilej, ale mám krásnej pocit, že jsem to přežil. Poslední opakování u poslední série je vždycky krásnej pocit.
Teď mám volno, jsem doma. Jsem zvyklej se hezky naobědvat a pak si i schrupnout :-) A nechce se pak do cvičení, nechce. Ale jinak to nejde. Makat se musí.
Nemá cenu k tomu nic psát, je to vidět na první pohled. Bylo to rychlý, ale těžký.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paulis
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Ještě dám fotku po dnešním tréninku. Kvalita není nejlepší, měl jsem klepavé ruce a horší světlo a manželčin foťák. Já vím, samé výmluvy |
jasny, jedna z nekvalitnejsich fotek, co tu kdo kdy dal a kvalita pry neni nejlepsi tohle neni forum profesionalnich fotografu, tak se zklidni
Jinak forma pekna, je videt, ze mas na sobe hmoty hodne a ze tezke zakladni cviky delaji sve. Ja bych samozrejme trochu rysl, ale to jsem ja fitnesska, takze tahle poznamka o rysovani jakoby tu nebyla Tohle je takovy prakticky ideal, zadny beach boy a zdaleka ani zadny prase a k tobe se to i takto hodi. Takze fakt dobry Kajinku |
Souhlas forma dobrá, ale taky bych to malinko sekl...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
Už hoď tu fotku, nebo kvůli čemu potřebuješ posty a nespamuj, ok? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|