Korte 5x5, ted bude poslední týden - předepsané váhy budou:
Bench - 67kg
Dřep - 105kg
MT - 125kg
všechno zvládám, nechávám si pauzy +- 2min, takže v pohodě vždy naberu sílu, ve středu sem jel MT 120kg 5x5, hecoval mě jeden chlap co sem ho držel na dřepech, a neuvěřitelně mi to šlo. nahoru jak pírko, opravdu.
někdy v budoucnu budu zkoušet maxka, pučim si pás a budu zkoušet.
tipy:
MT 155
Drep 130
Bench 85
budu chtit dosahnout na:
MT 165+
Drep 140
Bench 90
do konce roku je muj cil 400kg
vek 15
vyska 180
vaha 85
tak dneska jsem jel zada/ramena + bricho, Korte sem vysadil protoze mam neco s kolenem.
Dneska RAW mrtvola klasicky 1x150Kg jen s křídou na prstech, rezerva obrovská, s opaskem (bezpečnost) se budu hnát a cejtit na 170kg.
Hluboko Dřepnu s 110-120kg RAW, ale ted to na chvili vynecham takže to trochu opadne.
Bench tak těch 80 dam, kdyz hecnu tak tech 90 padne.
takže to mame 370KG RAW, chybí 30 do konce roku. Bude BOJ! :)
Korte 5x5, ted bude poslední týden - předepsané váhy budou:
Bench - 67kg
Dřep - 105kg
MT - 125kg
všechno zvládám, nechávám si pauzy +- 2min, takže v pohodě vždy naberu sílu, ve středu sem jel MT 120kg 5x5, hecoval mě jeden chlap co sem ho držel na dřepech, a neuvěřitelně mi to šlo. nahoru jak pírko, opravdu.
někdy v budoucnu budu zkoušet maxka, pučim si pás a budu zkoušet.
tipy:
MT 155
Drep 130
Bench 85
budu chtit dosahnout na:
MT 165+
Drep 140
Bench 90
do konce roku je muj cil 400kg
vek 15
vyska 180
vaha 85
tak dneska jsem jel zada/ramena + bricho, Korte sem vysadil protoze mam neco s kolenem.
Dneska RAW mrtvola klasicky 1x150Kg jen s křídou na prstech, rezerva obrovská, s opaskem (bezpečnost) se budu hnát a cejtit na 170kg.
Hluboko Dřepnu s 110-120kg RAW, ale ted to na chvili vynecham takže to trochu opadne.
Bench tak těch 80 dam, kdyz hecnu tak tech 90 padne.
takže to mame 370KG RAW, chybí 30 do konce roku. Bude BOJ! :)
Verim ze tech 400 do konce roku urcite padne tak drzim palce
Asi tady tím nikoho neohromím, ale mě to po delší době udělalo radost. Silové přemístění 5x80kg
Jezdím to stylem, který mi tu kdysi někdo poradil tj. nespouštím mezi opakováními osu až na zem, ale zastavím pár cm nad zemí. Docela makačka, ale mě to baví :)
peklo ...jel jsem poprvý mrtvolu nad 5 opakováních tento rok
kua jsem 5kg pozadu, do je vyzva na priste / prespriste :)
koukam, ze cimdal vice lidi tady zarazuje takove "hovadiny" jako mrtvola 10x10 a podobne, snad to neni z casti diky me
Jinak ale to slovo hovadiny je zamerne v uvozovkach, protoze ony to zase takove hovadiny nejsou. Nekdo sice muze tvrdit, ze cvicit mrtvolu nad 5 op nema smysl, ale pokud nekomu nejde vylozene o silu, ale cviceni ho bavi a chce se zlepsit po vsech strankach, tak i tyhle veci maji v treniku sve misto a kdo nezazil ten pocit po drepech ci mrtvolach 10x10, tak nepochopi :D a lide se toho take casto boji a nechce se jim do toho
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru