|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Paulis
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Už hoď tu fotku, nebo kvůli čemu potřebuješ posty a nespamuj, ok? |
Ehm to, že přispívám do fóra bereš jako spam?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Ne, ale ten styl. Však ty víš, o čem mluvím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paulis
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ne, ale ten styl. Však ty víš, o čem mluvím. |
Ano vím, nudím se, pročítám si fórum a přispívám tam, kde mě něco zaujme. Promiň jestli ti to vadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
nic nesekej  je to dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Paulis
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | nic nesekej je to dobrý |
Nééé sekni to, 6-8kg dolů a bude to fajn...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Paulis
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Paulis napsal: | | lalala napsal: | nic nesekej je to dobrý |
Nééé sekni to, 6-8kg dolů a bude to fajn... |
proc by sekal, kdyz mu to vyhovuje? Ja ho znam a k nemu by ta forma 6-8kg dolu nesedela |
Tak pokud mu to vyhovuje, tak proč ne.
Já bych to viděl malinko jinak no... Jinak nic ve zlým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:38 pm Předmět: |
|
|
To je videt, ze jsi tu na foru novy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paulis
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To je videt, ze jsi tu na foru novy |
Jsem no, ale to přeci nemění nic na situaci, nebo ano?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
Proč už takhle necvičím rok? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 5:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Proč už takhle necvičím rok? |
protoze ses moderator gaymoon :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 456 - 4.8.2010
horní polovina těla
ráno
sklopky 2x10
supermany 2x10
kolečko 14,10
odpoledne
shyby na různé způsoby 15 minut
kliky na různé způsoby 15 minut
výrazy s JČ 3x6x30kg
trhy s JČ 2x6x30kg
přítahy JČ v předklonu 2x10x30kg
floor-press jednoruč 3x10x30kg
ČAS: 1:02hod
Mám psát, jak dobře se mi doma cvičí? Mám psát, jak je to úžasný pocit ve svalech z cviků s vlastní vahou? Mám psát jak mě to baví? Mám to pořád opakovat?
Shyby dokonalost. Těžký, bolestivý když tahám rukama na laně. Lano mám moc tenký a mám vždycky pocit, že mi to trhá nehty. Ale seru na to, časem seženu lepší (lano). Kliky super. Dnes se mi povedly dvě série kliků na vyšší podložce a plus ještě na balónu. Dělal jsem nejdřív dva pokusy ale furt to nešlo. Padal jsem z toho. Pak jsem na to přišel. Je potřeba trochu ohnout nohy v kotníku, přítáhnou špičky k holeni. Tím se zpevní nohy a ubyde nějaký stupeň volnosti. Je potřeba, aby člověk u toho byl fakt v napětí od rukou až po špičky nohou. Je úžasný, jak je z těch kliků cítit břicho a celý střed těla. Samozřejmě to nebyly všechny kliky. Dělal jsem normální na zemi. Velmi úzký. S paralelním úchopem. Jenom na míči na zemi.
Výrazy fajn, ale těžký jak svině na levou stranu. Trhy lepší, ale na dynamika už jako 4. cvik není jako na začátku. Přítahy fajn, ten cvik mi začíná jít a přestává být mým neoblíbeným a začíná být velmi oblíbeným cvikem.
Floor-press dokonalost. I když dnes jsem maličko spěchal a střídal jsem ruce téměř bez pauzy a tak nebyl takový pocit ve svalech, jako bych čekal, ale zamakal jsem si u toho hezky. Podobné pocity jako u těch těžkých kliků. V napětí je tělo od krku až po nohy, protože zabírá jen jedna polovina těla a druhá to musí dohánět, abych se nepřevrátil.
Zítra jedeme na týden pryč. Ale je tam hrazda a kliky se dají dělat pořád. Pokud to půjde a doufám, že jo, dám si nějaké interválky. Zabijácké shyby-angličany-kliky a něco takového. Nebo jen pullup-workouty.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Mám psát, jak dobře se mi doma cvičí? |
nemas
| citace: | | Mám psát, jak je to úžasný pocit ve svalech z cviků s vlastní vahou? |
nemas
| citace: | | Mám psát jak mě to baví? Mám to pořád opakovat? |
nemas
| citace: | | Mám to pořád opakovat? |
nemas
co z toho vyplyva si vyvod sam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
Draper: nezklamal jsi, přesně takovou reakci jsem čekal. A navíc mě těší, že já jsem tady zlej a tobě to pak vyčítají
Pavel: je to teprve začátek, takhle cvičím 2 týdny. Když to vydržím déle, možná z toho i něco bude. Dík. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|