|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
dnešní trénink
1,Dřep
5x30,50,70,90,100
2,Benč
5x 30, 50, 50, 60
4x70
3,Tlaky na ramena
5x 30, 30, 30, 30
4,Bic. zdvich
5x 30, 30, 30, 30
5,Tric. kliky mezi lavičkami
5x 20, 20, 20, 20
Aerobka 53 minut běh (zlepšil jsem se o 3 minuty )
Jídelníček
Ranní váha 88,6 kg
Snídaně - corn flakes 50g+ mléko 300ml
Svačina - eidam 110g+ brambory 415g+ 10g flory
Oběd - kuřecí 250g+ brambory 415g
Svačina - meloun 400g
Večeře kuřecí 250g+ houska 60g
8245KJ
157B
257S
39T
dneska se mi to moc nelíbí, mám málo bílkovin a tuků
poslední dobou si všímám že ve všech logech kde něco napíšete tak se omlouváte ot tak pro vás mám vzkaz
komentáře vítány
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
Bílkovin máš dost, ale těch tuků opravdu málo, co tam dát každý den hrst ořechů? Hned by to bylo lepší... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: so srpen 07, 2010 1:13 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Bílkovin máš dost, ale těch tuků opravdu málo, co tam dát každý den hrst ořechů? Hned by to bylo lepší... |
to je zajímavý doporučení do diety...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 07, 2010 7:56 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Bílkovin máš dost, ale těch tuků opravdu málo, co tam dát každý den hrst ořechů? Hned by to bylo lepší... |
Včera to byla nějaká výjmka..jinak mám vždycky kolem 50ti tuků
většinou to doplňuju olejem, ořechy moc nemusím...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 07, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 07, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
Trénink
dneska nebyl moc čas a hlavně se mi nechtělo..tak si ho vynahradím zítra
Jídelníček
Snídaně -corn flakes 50g+ mléko 300 ml
Oběd - bílá polévka (mléko, brambory, vejce, a nepatrné množství mouky)+ houska
Svačina - kuřecí 250g+ 50g eidamu
Večeře - kuřecí 250g+ 50g eidamu+ 15g kešu ořechů
II Večeře - protein 30g
6340KJ
172B
93S
48T
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 1:44 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | dnešní trénink
Jinak mým cílem je maximální síla, až na to budu připravenej, chtěl bych zkusit trojboj.
|
mám pro tebe několik otázek:
1/ kde jsou nějaké cviky na zadní delt? Na fotkách to vypadá že ti docela zaostává..
2/ píšeš že tvým cílem je maximální síla a po tréninku hodinu běháš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 3:12 am Předmět: |
|
|
Z ktere fotky jsi prosimte poznal, ze mu zaostavaji zadni delty? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:25 am Předmět: |
|
|
přeci z pozy most muscular _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:35 am Předmět: |
|
|
| Rapyjer napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Bílkovin máš dost, ale těch tuků opravdu málo, co tam dát každý den hrst ořechů? Hned by to bylo lepší... |
to je zajímavý doporučení do diety... | Napiš radši něco k věci, rád se přiučím. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:35 am Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | grogy napsal: | dnešní trénink
Jinak mým cílem je maximální síla, až na to budu připravenej, chtěl bych zkusit trojboj.
|
mám pro tebe několik otázek:
1/ kde jsou nějaké cviky na zadní delt? Na fotkách to vypadá že ti docela zaostává..
2/ píšeš že tvým cílem je maximální síla a po tréninku hodinu běháš? |
1, já cvičím ramena pouze jako celek.. to bych mohl začít cvičit ještě zadní delty šikmé břišní svaly, lýtka a já nevím co všechno
2,mým dlouhodobým cílem je maximální síla (na bodybuilding seru) jennom chci ještě trochu zhubnout... viděl jsi ty fotky
já běhám abych měl nějakou aerobku kůli té dietě...to je snad jasný, ne?
EDIT- jinak fotku zad jsem měl taky, ale nevím kam zmizela.. nafotím to znova
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:24 am Předmět: |
|
|
ser na dietu , ted uz stejne do konce leta zadnou hitparadu neudelas , radsi nabirej svaly dal a dietu hod az na jare a uvidis , ze to bude lepsi. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Rapyjer napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Bílkovin máš dost, ale těch tuků opravdu málo, co tam dát každý den hrst ořechů? Hned by to bylo lepší... |
to je zajímavý doporučení do diety... | Napiš radši něco k věci, rád se přiučím. |
prostě do diety ořechy, olej a další zdravé tuky nepatřej nebo jenom v malým množství (max. do těch 50g tuků denně), není to sice úplně nejzdravější, ale na 2 měsíce to nikoho nezabije...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:04 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ser na dietu , ted uz stejne do konce leta zadnou hitparadu neudelas , radsi nabirej svaly dal a dietu hod az na jare a uvidis , ze to bude lepsi. |
tak o to se neboj, na koupališti jsem nebyl už několik let, to že mám dietu v létě je shoda okolností..
rád bych nabíral..ale když jsem začínal hubnout tak jsem měl už 94kg
a to už je až moc. kdybych do jara nabíral tak budu mít už přes 100 kilo, a to nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:04 am Předmět: |
|
|
| Rapyjer napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Rapyjer napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Bílkovin máš dost, ale těch tuků opravdu málo, co tam dát každý den hrst ořechů? Hned by to bylo lepší... |
to je zajímavý doporučení do diety... | Napiš radši něco k věci, rád se přiučím. |
prostě do diety ořechy, olej a další zdravé tuky nepatřej nebo jenom v malým množství ( max. do těch 50g tuků denně ), není to sice úplně nejzdravější, ale na 2 měsíce to nikoho nezabije... |
tohohle se taky držím a většinou to dodržuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|