Zajímavé,vršek zad mám ohlý snad i o něco víc, ale takhle jako ty bych se k tomu snad ani nedokázal poskládat.Už tak se ke každému opakování šteluju hodinu.
Tak sem po delsi dobe zavital k tobe do logu a koukam :-)
Moc hezky! Jeste taky koukej predvest neco na zavodech ;-)
Tyvoe jak ja bych rad zas zavodil...
Dobry....sice to nejedes tak pekne jako tenhle borec na videu ,protoze tam mas asi o neco malo kg vic, ale jinak pekny
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
zda se mi to a nebo vsichni co delaj proste MT / Drep, maj neco s kolenem ?:D
Btw. co se tyce tech zad ... imho bych si s tim nelamal vubec hlavu u nas v posilce jsem videl typky s mnohem mensima vahama a i pri jinejch cvikach a obcas sem si rikal jestli se pri tom ohnuti dotknou temenem hlavy svoji paty ^^ ty to mas s prihlidnutim na tu vahu naprosto v pohode :)
Drapere proc krcis ruky pti tahu? ved je to kapanek neprirodzene
nevim
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ale zase se zapojujou více trpézy . Jednou to dělej s nataženejma rukama ,trochu je to rozdíl
mozna prave proto ze se snazim minimalizovat praci nohou a maximalizovat praci vrchni casti tela cili trapezu a ostatnich svalu nebo fakt nevim. Za ten rok a pul, co mam omezeni, si me telo tu techniku takto prizpusobilo a mne to celkem vyhovuje
edit uz mozna vim, proc mam ty ruce pokrcene, lepe to bere kridla
nedoporucuju nikomu napodobovat tuhle techniku, prizpusobil jsem si ji behem dvou let treninku presne tomu jak potrebuju
Ty záda máš takhle zakulacený např. kvůli atlas stones ? tam taky nelze mít rovný záda ... nebo se pletu a je kvůli něčemu jinýmu a nebo ti to tak prostě jenom vyhovuje?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
1/ Log lift (cca 95kg udajne, ale spis bych hadal o neco min)
9 opakovani - zadna hitparada, ale vzhledem k tomu, ze je to moje nejslabsi disciplina jsem relativne spokojeny
2/ Farmers Walk 125 kg na 20 m
nejhorsi kufry jaky jsem kdy videl, usel jsem to slusne, kdybych neklopytnul par metru pred cilem a nemusel je zvedat, tak by to asi bylo jeste o trochu lepsi
3/ Tyre Flip - 400 kg na 6 otocek
tak tohle byl porod, myslel jsem ze tam chcipnu, prvni slo bez pokladani na koleno, tak jsem si rikal ze mam vyhrano, druhe uz jsem byl pomalejsi a hezky mi to spadlo zpatky na nohu... tahle pneu se z kolene otacela fakt HODNE blbe, nejhnusnejsi pneu jakou jsem kdy jel, dal jsem to za minutu a pak jsem deset minut chytal dech
4/ Duck Walk (kachni beh) 150kg na 40m
tusim ze nejak treti jsem byl, docela to vyslo, skoda jednoho polozeni kdyz jsem zakopnul
5/ Atlas Stone 135 kg na pocet opakovani
uz nikdy nepojedu tyden pred zavody tezky sutry! reknu to narovinu, planoval jsem 8 opakovani a VIM ze kdybych byl 100% ok, tak je tam taky nasazim, ale uz pri prvnim se mi uplne roztrhla tenoucka kuze na predlokti, ktera se od minuleho treninku jeste nestihla zahojit... silove to bylo jak nic, tri opakovani jsem dal ze zeme bez polozeni na nohy, ale chvilema jsem kvuli ty bolesti myslel ze se na to vys....dal jsem 6 opakovani, takze jsem se tusim se tremi dalsimi delil o body na druhem miste, prvni byl Jirka Svozil, ktery si samozrejme to jedno opakovani navic nemohl odpustit
celkove 5. misto, s cimz opet spokojeny nejsem, ale kluci prede mnou - 4. Franta Bauer, 3. Tomas Vicherek, 2. Mira Brabenec a 1. tradicne Jirka Svozil jsou proste moc nabity a nedelaji chyby, takze nebyla sance :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ja myslim, ze sis vedl suprove. Koukal jsem ze si tam par kluku omotavalo pred kouli predlokti izolackou, treba by ti to pomohlo..
diky, byl ses podivat libilo?
premyslel jsem o tom, ale nerad na zavodech zkousim veci co nemam otestovane na treninku... priste na to ale asi dojde, protoze dneska jsem u toho fakt trpel
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jj, byli jsem se podivat se zenou. Ale nevedel bych, ze se vubec neco v Plzni deje, nebyt hlasky o zmene terminu ze soboty na nedeli na main webu.
Rozhodne to byla supr akce a nastesti pocasi taky vyslo..tedka uz zase leje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru