|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
ygg: no to ja vim, ze tam jsou rozhodne lepsi .. ale taky to je jinak zamerenej web ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
ja teda nevim, ale vzhledem kt omu ze galerie je verejne pristupna kazdemu a je to server o sportu a ne o sexu, nebo o eroticke fotografii, tak mi prijdou fotky "dobry den, kozy ven" celkem odvazne :)
ale je to jeji boj, kdyz ji nevadi ze se tak prezentuje, tak je to asi v poradku, pokud hleda nejakyho testakem nadupanyho samce na postelove hratky, tak myslim ze tohle je urcite dobry zpusob, jak upoutat pozornost _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Puritani . Me se libi jak ma tak citlive vyplneny profil, jak veri na lasku a stavi si domecek, je "tělíčkém extrovert, dušičkou introvert, romantik :o)"....,ale pritom vypada, ze za 300 by pokourila v aute |
Tedy, nevím odkud jsi a jaké máš konkrétní zkušenosti , ale myslím, že s tímhle exteriérem by si mohla nasadit o dost vyšší ceny, a ne někde v autě na parkovišti:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Fatass

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
leze mi na nervy to strašné počasí kdy den prší a potom svítí slunce a mě akorát bolí hlava _________________ Když to nejde silou, jde to větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st srpen 11, 2010 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska jdu ze smetim otevru popelnici a bylo tam stene,hruza,sem ho vytahnul a vzal k sobe zitra ho asi vemu do utulku,psa uz jednoho mam.
hovada ty lidi to je neskutecne,jak tohle muzou udelat,jako by ho nemohli zavest do utulku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Dneska jdu ze smetim otevru popelnici a bylo tam stene,hruza,sem ho vytahnul a vzal k sobe zitra ho asi vemu do utulku,psa uz jednoho mam.
hovada ty lidi to je neskutecne,jak tohle muzou udelat,jako by ho nemohli zavest do utulku. |
Přesně tohle se mi stalo taky, ale štěně bylo zavřené v dřevěné malé krabici, bez otvorů na dýchání. Naštěstí jsem ho vyndal a přijela si pro něj policie. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|