|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
anton102

|
Zaslal: st srpen 11, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | m4l napsal: | | venca: proc ty ses uz davno neprihlasil do nejakyho lifterskyho klubu nechapu s tim tvym talentem bys byl spicka.... |
no tak spicka bych urcite nebyl, mozna ze mam silnej bench ale mt a drep mam slabej, a kdybych neco zkusil, tak armwrestling, protoze ten me v posledni dobe hodne chytil, ale jeste nevim |
Tak pokud tě chytil tem armwrestlïng, tak to určitě zkus s takovým výkonem na biceps vzhledem k tvé váze k tomu máš výborné předpoklady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
dneska poprvé 2x2 op 108 kg  bench
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 6:28 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | nEcro napsal: | | muzes chodit do PWL ale zavodit jen v benchi, u nas sou jen bencari v ove |
tak ja bydlim na blbym miste, 120km od Prahy, ani nevim kam bych mel chodit, a hlavne na to nemam cas, chodim do prace a vracim se kolem 6 hodiny, a jezdit nekam daleko se mi nechce, stejne nejsem dobrej , takovejch jako ja je hodne a jeste lepsich je taky dost... |
kolik teda dela ta mrtvola a drep? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
hrazda,nadhmat,5*bw (105)+15kg
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | venca.v napsal: | | nEcro napsal: | | muzes chodit do PWL ale zavodit jen v benchi, u nas sou jen bencari v ove |
tak ja bydlim na blbym miste, 120km od Prahy, ani nevim kam bych mel chodit, a hlavne na to nemam cas, chodim do prace a vracim se kolem 6 hodiny, a jezdit nekam daleko se mi nechce, stejne nejsem dobrej , takovejch jako ja je hodne a jeste lepsich je taky dost... |
kolik teda dela ta mrtvola a drep? |
mt neco kolem 150 a drepuju hodne malo, po osmi opak hluboko s 65kg asi, jako asi bych moh zvedat vic, ale spis si hlidam techniku a davam min, stejne jako u mt, ten delam jenom s kilem po osmi, ale taky bych zvladnul vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
15let
76kg
178cm
Bench-press: 1x73kg (V září bych chtěl dát 80, až bude k dispozici lepší benchová lavice) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
tak ty drepy jsou oproti benchi vazne zalostne |
dyt sem to rikal.... ja je cvicil nekdy v unoru asi mesic, pak sem je prestal cvicit, a ted sem zase pred dvouma tejdnama zacal, me nebavi cvicit nohy pres stehno mam 60 a merim 173, coz si myslim ze neni zas tak extremne hrozny na moji vejsku , proste si dam j ednou za tejden drepy s lehkou vahou aby se nereklo, a jinak nohy neresim
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
Poslušně hlásím Lenička další osobáky:
(chděrka je bez netu)
Benč 60x5
Dřep 60x5
Je to holka šikovná! :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si udělala kuriozní osobák...
Šla jsem nadhoz 2+2... dostala jsem se na 102 a nesrovnala jsem druhý výraz... no a tak jsem to nakonec dala 3+3 (3 přemístění + 3 výrazy), aby byl Emil spokojený
BTW to třetí přemístění bylo asi nejtěžší v mém životě... z toho těch 115 dát prostě musím,... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Belda

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
19 let, 87kg
Bench 105kg - 3x
DL 180kg - 3x
Dřep 160kg - 4x
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Belda napsal: | 19 let, 87kg
Bench 105kg - 3x
DL 180kg - 3x
Dřep 160kg - 4x
|
hodně slušný
|
|
| nahoru |
|
 |
Belda

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
hodně slušný |
Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
bohuzel se mi ozvala kolena z drepu (delam siroke) takze do konce roku (nebo aspon dva mesice) vynecham veskery cviky kde se zapojuji kolena, nebo alespon castecne vyradim.
Do konce roku jsem chtel dat raw 400kg:
Splnil jsem:
Mrtvý tah 175kg
Bench-press 85kg
Dřep jsem dal 4x140kg ale jen mírně do kolen, věřím že 1x140 hluboko bych dal, takže ikdyž sem to vyloženě nedal, věřím že bych to zvládl.
Tím pádem:
Věk: 15, v říjnu 16
Výška: 180cm
Váha: 85kg, jdu dolů
Typ: Endomorf
Splněno 400kg raw před hranicí 16 let, radost! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|