|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
alilinko

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
Takže davam moj prvy prispevok.
MT: 200kg
Benč: 130 kg
Drep (hambim sa jak pes zanho): 160 kg
Váha: 80 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
| alilinko napsal: | Takže davam moj prvy prispevok.
Váha: 80 kg |
a kolik ti je?
jinak dobré
kur*a kde všichni ty výkony berete
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
proboha grogy je ti 15 a vzhledem k tomu věku je tvoje výkonnost fajn...
Kde ty výkony berou? Zřejmě už nějakou dobu trénují. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
alilinko

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 12:03 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | alilinko napsal: | Takže davam moj prvy prispevok.
Váha: 80 kg |
a kolik ti je?
jinak dobré
kur*a kde všichni ty výkony berete |
20 rokov mam
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 10:03 am Předmět: |
|
|
Tak sem si včera dal shyby (nadhmatem,na "středně" široko) za hodinu času. Padlo jich 294
Kdybych věděl, že su tak blízko 300, tak bych se asi hecnul _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 10:36 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
kur*a kde všichni ty výkony berete |
uvidis se , ze kdyz se budes snazit a zaroven to nebudes hrotit , tak coby dup tam bude tah 200 a drep 150 , neni to zadna veda
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 10:46 am Předmět: |
|
|
to se nedivím  . Do konce roku chci na bench 150 kg , MT 190 kg a dřep 170 kg .Do roka cvičení ( do kvetna 2011 ) chci dát 550 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Draper: dík, zrovna od tebe to potěší 3krát víc  Kolik, že je ten rekord? 972 shybů? Musím začít trénovat
David Lopan taky hafo shyboval, že? Zkoušel sem to najít, ale bohužel. Kdyby ste na to někdo narazili, tak pls pošlete odkaz, nebo aspon jestli víte kolik jich dával... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:23 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | to se nedivím . Do konce roku chci na bench 150 kg , MT 190 kg a dřep 170 kg .Do roka cvičení ( do kvetna 2011 ) chci dát 550 kg |
Tohle není vlákno "co chci dát", ale "co jsem dal" !
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:49 am Předmět: |
|
|
bufu pokud vim tak eugen daval serie po 50ti...
Jinak bernarde, taky si myslim ze si tenhle topic asi nepochopil, tady tvoje plany a ambice tak nejak nepatri a malokoho to zajima, to si pis do logu, tady se napise vek, vaha, vykon ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
To je magor  On dělal nějaký to horolezení,ne? Na takový věci já vůbec nejsu  Každopádně pokud by takhle jel hodinu (třeba každou minutu 20 opáček), tak má novej českej rekord  Máš nějakej odkaz na nějakej log o tom jeho shybování? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
Ja dal vcera 100kg 3x na přítah VČ v předklonu. Ne že bych s tim bežně cvičíval, 90 bylo takové víc procítěné ale chtěl jsem to zkusit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
BUFU: nemam , ale je celkem jasny ze nikdo jinej nez horolezec na takovy brutalni pocty opak. nemá, ale pamatuju si co rikal - kdyz se dokazes udrzet na jedne ruce 5 minut na hrazde, tak dokazes udelat 50 shybů. Tak trenuj :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|