|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arachnoo
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 1:05 am Předmět: |
|
|
štve mě, že už několik tejdnů se vůbec nemůžu dokopat k tomu jet striktně sach. vlny : ( předtim mi to šlo tak krásně a pak jsem začal povolovat, povolovat, až jsem se na to úplně vysral a teď pokaždý když to znova rozjedu, tak mi to vydrží akorát pár dní... hrozně mě to sere, ale zatim s tim vůbec nic nedělam... asi jsem měl nazačátku větší motivaci (jakože měl)...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
štvú ma profily top užívateľov, už sú tam len samí chlapi _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 16, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Pazitkovy cottage bez pazitky. WTF? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
seru na to, nemam chuť to řešit... _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
Naposledy upravil arachnoo dne st srpen 18, 2010 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
... _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
ono tam nechavat PIN je taky supr napad .. ze by se zlodejum meli sekat ruce souhlas, ale ze nebyt blbosti lidi, tak maj minimalne o pulku min kseftu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
A nejhorsi je, ze pokud pouzijou spravnej pin, tak nedostanes od banky ani korunu zpet! Resit se na tom opravdu uz bohuzel nic neda. Sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:33 pm Předmět: |
|
|
Stačí si zapamatovat pár čísel a můžeš být v klidu... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
myslim ze na tenhle typ ztrat jsou i pojistky, ja jsem neco takovyho mel u kb, vztahuje se to na kreditku ikdyz ti spolu s ni vemou treba penezenku a vzniknou nejaky skody _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|