|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: po srpen 16, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
No ukládat rozepsanou zprávu nepotřebuju, ale potřebuju, aby zůstala rozepsaná v paměti, když omylem zmáčknu třeba C. Což se mi na mé současné šunce zhusta stává. Dvě minuty drtím sms, pak omylem přemáčknu na C ... a smska v háji.
Ale jinak mi jde o obyč funkce, i ten foťák stačí nějaký střed. Na běžné focení mám compact, tohle bude max na náhodné nahrání UFO, případně na natočení nějaké svědecké výpovědi (třeba u bouračky).
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 16, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
To se trochu divím, že to ta nokia nemá. Ale máš pravdu, tohle se mi taky stává a moje E51 to uloží. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:52 am Předmět: |
|
|
Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:55 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva... |
musis mit infraport i na PC, jinak je ti to k nicemu, nektere notebooky to maji, ale vsichni prechazi spis na BT
jinak je jeste moznost to poslat jako MMS na maila _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:01 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ty vole, tak to sem nezral, mobil s infraportem.. to uz nema ani muj deda nebo babicka |
jezisi no a co, ja nepotrebuju mit nejnovesjsi telefon s X funkcama, mne staci sms, volani, budik a fotak beru jako prijemny bonus. Navic sem ho mel skoro zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:04 am Předmět: |
|
|
kdyz uz jsem tady? co by jste doporucovali?
http://www.alza.cz/sony-ericsson-txt-cerny-d256287.htm
nebo
http://www.alza.cz/nokia-asha-201-graphite-d298840.htm
moje stara blackberry je v poslednim tazeni (posuvne kolecko na boku si dela co chce a jakykoliv pohyb v menu je spis vysledkem nahody a postrehu nez vlastni volby)
pripadne neco jineho s kompletni klavesnici
prioritni je pro me cena
nepotrebuju nic jineho nez je komplet klavesnice, klidne i bez pameti, fotaku, MMS, BT atd. _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:08 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva... |
musis mit infraport i na PC, jinak je ti to k nicemu, nektere notebooky to maji, ale vsichni prechazi spis na BT
jinak je jeste moznost to poslat jako MMS na maila |
kdyz to chcu poslat jako mms tak tam musim zadat jako prijemnce tel. cislo, ne mail. A kdyz to chcu odeslat na mail tak to hodi chybu ze neni spojeni se siti.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva... |
kdyz to chcu poslat jako mms tak tam musim zadat jako prijemnce tel. cislo, ne mail. A kdyz to chcu odeslat na mail tak to hodi chybu ze neni spojeni se siti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva... |
kdyz to chcu poslat jako mms tak tam musim zadat jako prijemnce tel. cislo, ne mail. A kdyz to chcu odeslat na mail tak to hodi chybu ze neni spojeni se siti. |
prijde mi rychlejsi ti dat svoje cislo, posles to me a ja ti to poslu na maila, beres? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mam cca 7-8 let stary telefon Siemens, znacku nevim. Jak z tama muzu dat fotky do PC kdyz tam neni USB? Mam tam infraport ale nevim jak se to pouziva... |
kdyz to chcu poslat jako mms tak tam musim zadat jako prijemnce tel. cislo, ne mail. A kdyz to chcu odeslat na mail tak to hodi chybu ze neni spojeni se siti. |
prijde mi rychlejsi ti dat svoje cislo, posles to me a ja ti to poslu na maila, beres? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|