|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
no já to zase tak moc hrotit nepotřebuju _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
Sloty, teda ty jedeš. Tolik já dám v trojboji :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | Dneska 211kg dřep s páskem a bandážema, radost! Ale v září padne 220 |
Sleduji tvuj log a mas silu jak bejk, ale strasne bych se bal, ze mne neco prdne zvlast v tvem veku a navic myslim, ze to neni zase tak dlouho, co jsi zacinat s timhle typem treninku a hodne rychle ses dostal na tyhle vahy. Kdyz jsem videl ty posledni mrtvoly, tak jsem myslel, ze ti to urve ruce To tu ale resit nebudem, kazdopadne respekt _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
tiež sledujem Slotyho log, gratulujem, jak sa tento chlapec zlepšil, to nemám slov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 6:05 pm Předmět: |
|
|
Díkes všeci, dělám co můžu
Draper: Doufam, že se nezranim, ale prostě do toho MS to musim hrotit potom dam tak 2 tejdny úplné volno a pak ještě 4 tejdny trénink bez dřepů a tahů....
SLzS: Je mi 16 ale zachvelku už 17 vážim 90 mrtvola nejvíc zatim 220 nebo 2x3x200 :) ale doufam, že padně aspoň 230 v září a bench jsem dal nejvíc 1x105/2x102 ale v pondělí doufam v 2x107 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
dřep: 187.5kg (pásek)
MT: 210kg (pásek)
bench: 147.5kg
-
věk: 19
váha: 91kg
výška: 182
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
Dneska ultra mega radost... poprvé v životě jsem dostala nad hlavu 120 kg... Výraz z beden... Do konce roku to musím nadhodit... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 8:19 am Předmět: |
|
|
Sakra Sloty ty si démon  V šestnásti jsem si takovou váhu ani nedokázal přestavit, v jednadvaceti to zvládnu, ale nezvednu
Ke Kulíškovi se nebudu vyjadřovat, k tomu není co dodat
A abych taky něčím přispěl, v úterý jsem si udělal radost osobákem na benchi. Zvedl jsem 120kg. Říkate si: "Hmm...120 není nic moc na jednadvacetiletého týpka s TH cca 95 kg." Vězte však, že před necelým rokem jsem zůstal ležet připláclej na lavičku pod 85kg vážící činkou _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lakota
|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 3:49 pm Předmět: |
|
|
čau lidi, chci se zeptat co říkáte na moje výkony:
dřep: 80kg
bench: 60kg
MT: 130kg
je mi 16 let, měřím 190 cm a vážím 77kg
vím že to neni nic moc, ale mně to stejně nedalo se zeptat
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Lakota napsal: | čau lidi, chci se zeptat co říkáte na moje výkony:
vím že to neni nic moc, ale mně to stejně nedalo se zeptat |
Výkony samozřejmě o hovně, ale to se časem spraví
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Lakota napsal: | čau lidi, chci se zeptat co říkáte na moje výkony:
vím že to neni nic moc, ale mně to stejně nedalo se zeptat |
Jsme na tom podobně;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|