|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
_Lundgren

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
Já tam mám napsanej PIN lihovkou (špatnej) s tím že 2 čísla mám napsaný dost nejednoznačně, tak když potencionální zloděj bude zkoušet všechny kombinace, karta se bezpečně zablokuje + mám ještě blokaci a info přes sms, tak je to "skoro" neprůstřelný. Neni nad to být opatrnej na vlastní peníze, přitom mě to dohromady stálo míň času, než psaní tohodle příspěvku... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arachnoo
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Já tam mám napsanej PIN lihovkou (špatnej) s tím že 2 čísla mám napsaný dost nejednoznačně, tak když potencionální zloděj bude zkoušet všechny kombinace, karta se bezpečně zablokuje + mám ještě blokaci a info přes sms, tak je to "skoro" neprůstřelný. Neni nad to být opatrnej na vlastní peníze, přitom mě to dohromady stálo míň času, než psaní tohodle příspěvku... |
přesně tak..."skoro"... na tý kartě totiž PIN byl a vždycky s emusel při výběru zadávat... neptejte se mě, jak ty prachy vybral, já nejsem zkušenej zloděj, záhada a předmět řešení je to pro mě taky... _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
Nějaká svině otrávila přítelkyni pejska, teď se jen čeká, jestli to hafan zvládne, pověsit takové hajzly....
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 10:53 am Předmět: |
|
|
děkuji, taky takovéhle lidi nechápu, no snad to pejsek zvládne, už takhle přítelkyně přišla o jednoho psa...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | jak ho někdo otrávil ? |
Stačí jed na krysy.
Také jsem před pár lety strávil s čoklem "příjemné" odpoledne na infůzi po tom co nám ho někdo otrávil. Máme podezření na jednou skurvenýho důchodce, ale dokázat to není možné.
Mimochodem, byla docela prča držet psa na infůzi, když se mu do těla dostávali tekutiny a jemu se zcela zřetelně chtělo na záchod, ale díky vychováni si to v místnosti prostě nedovolil. Bylo mi ho docela líto a vzpomínal jsem na chvíle, kdy jsem nesměl na záchod dokud jsem nevypil 4 piva :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Já tam mám napsanej PIN lihovkou (špatnej) s tím že 2 čísla mám napsaný dost nejednoznačně, tak když potencionální zloděj bude zkoušet všechny kombinace, karta se bezpečně zablokuje + mám ještě blokaci a info přes sms, tak je to "skoro" neprůstřelný. Neni nad to být opatrnej na vlastní peníze, přitom mě to dohromady stálo míň času, než psaní tohodle příspěvku... |
Tos ještě nepřišel na to že se PIN dá změnit? Švihni si tam nějaká rozumná čísla, třeba 6660 a rázem to budeš mít 100 % bezpečné a zapamatovatelné
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | jak ho někdo otrávil ? |
jak píše Mablung, nejspíše to byl jed na krysy namíchaný do nějakého jídla,granulí,klobásy atd. jen tak samotné neochucené by to asi nesežral...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | | děkuji, taky takovéhle lidi nechápu, no snad to pejsek zvládne, už takhle přítelkyně přišla o jednoho psa... |
eh jak to čtu vidím rudě, otrávit takového buzeranta
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | Za chvilku začíná zase škola ... a já ani nevim do jaký třídy jdu |
jdi do prdele s nějakou školou ještě máme 11 dní volna, to je moře času kámo
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | Za chvilku začíná zase škola ... a já ani nevim do jaký třídy jdu |
nebudu sprostej.... ale už ani slovo o škole !!!!!!
(já tam totiž taky jdu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Paragon napsal: | Za chvilku začíná zase škola ... a já ani nevim do jaký třídy jdu |
nebudu sprostej.... ale už ani slovo o škole !!!!!!
(já tam totiž taky jdu ) |
Nj já du do 1 (áku) ale vůbec netuším kde mám třídu a o oboru kam jdu nevím už vůbec nic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|