MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23.8.2010 - Pondělí: 10:30 ~ 11:30

5 min. chůze do kopce (8°), 6 kmph

Mrtvý tah : zatim lehce
- 8x55, 6x75; 2*1~70%: 1x95, 1x95 || 2*1~75% 1x105, 1x105; || 2*3~80%: 3x115, 3x115;

přítahy spodní kladky (berany) :
- 10x25, 8x50, 8x50

nadhoz : nácvik
- 20-30 * 40kg

trh : nácvik
- 20-30 * 40kg

- poznatky z nadhozu a trhu : u nadhozu se cítim při nejmenším trapně, ale myslim, že kdyby to někdo viděl, poznal by, že se snažim o nadhoz ... u trhu je tomu jinak, tam se trapně necítim, ale vidim se asi jako bych utek z přísně střeženýho blázince: několikrát sem si při pokusech sednul naprdel s nataženýma rukama nahoru :D, několikrát sem se zvednul s loktama asi tak v 45° úhlu atd :D >>> musim si najít nějaký "tutoriály" a slow-motion videa, pořádně to nakoukat a pak začít natáčet sebe, protože takhle by to teda nešlo :D začínam mít silnější a silnější respekt ke vzpěračům, protože to neni žádná pr*el.

- mrtvola jinak lehká, akorád mam ještě svalovku ze dřepů, což byl na jednu stranu otravný, ale na druhou stranu sem toho využil a krásně cítil, kdy mi u MT zabíraj nohy > a výsledek je, že jenom hodně krátce ve spodní fázi, takže musim zapracovat i na technice mrtvoly ... od příště natáčim!

Naposledy upravil Morico dne st srpen 25, 2010 10:45 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska ještě (teď již pravidelná) návštěva fyzio ... všechno v naprostým pořádku, i nejmenší dysbalance pryč (zdá se že mi předchozí trénink a následná pauza prospěly) ... dostal jsem za úkol akorát trochu přitvrdit u cviků na core (kterej možná trochu "povolil" pauzou bych řek) a jinak se můžu s klidem pustit do těžkýho tréninku :)
KOTO

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsou super zprávy

EDIT:Jinak to je přesně to co říkám.Nahodilá událost,takže co teď hlavně budou tvoje doplňky?
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Tak to jsou super zprávy

EDIT:Jinak to je přesně to co říkám.Nahodilá událost,takže co teď hlavně budou tvoje doplňky?

No jak to tak vidim, tak doplňky budou tak z 95% vzpírání, asi si tam ještě občas přidam někam hodně lehce powerclean, protože ten už mi docela začínal jít a pozdějc ho určitě budu cvičit ...

A když už sem píšu, tak si sem hodim botky pro zpestření logu, a hlavně proto, že z nich mam radost :D

KOTO

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je zle core,tak doplňky budou na core ne?
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Pokud je zle core,tak doplňky budou na core ne?

Jo no to jasně, ale core je taky v pořádku, jenom mi doporučil, že už mu můžu nakládat víc, což by mělo působit pak zase preventivně při dalším těžkým tréninku. Core beru jako samozřejmost :) Myslel sem, že reaguješ na ty moje snahy o nadhoz a trh :)
KOTO

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to reagovat nelze...
Žádný učený z nebe nespadl.

Vlastně jeden jo, Ikaros...

EDIT:Jinak botky supr...
Morico

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25.8.2010 - Středa: 9:00 ~ 10:40

5 min. chůze do kopce (8°), 6 kmph

Přední dřep :
- 10x15, 5x55; 2*1~40%: 1x67.5, 1x67.5 || 2*1~45% 1x77.5, 1x77.5; || 2*3~50%: 3x85, 3x85 - docela snadný a hrozně mi to bavilo, s těma botama v kombinaci se šortkama je to úplně o něčem jiným

CG benchpress : dneska vše s pauzou na hrudníku
- 10x15, 5x55; 2*1~60%: 1x70, 1x70 || 2*1~65% 1x75, 1x75; || 2*3~70%: 3x80, 3x80 - váha tak akorát

pushpress : 3*3
- 10x15, 5x35, 3x60, 3x60, 3x60 - easy

výpony na hackendřepu :
- 15-20 x 25, 15-20 x 50, 15-20 x 50

zkracovačky s nohama na fitballu :
- 3 x max

obrácené sklapovačky na fitballu :
- 3 x max

strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec
Morico

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Žádný učený z nebe nespadl.

Vlastně jeden jo, Ikaros...

To je pravda :) ... z tohodlé mýtu bych byl ale radši minotaurus :D
Morico

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26.8.2010 - Čtvrtek: 10:34 ~ 11:04

Plavání - prsa :
- 30 min ~ 16 bazénů ~ 800 m > ∅ rychlost: 1,6 kmph

výřivka : 1x10 min, 1x10 min :)
Morico

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemejšlim, že bych si zejtra jako poslední trénink před tim, než najedu na plán, dal ten středeční trénink: mrtvolu a nácvik vzpírání, páč tam mam pocit že se potřebuju víc ještě "zacvičit" než u dřepu a natočit si techniku, než pudu do větších vah, takže to tak asi udělam, možná si k tomu přidam ješte lehce dřepy v předu, který bych taky pro jistotu natočil :)
Morico

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.8.2010 - Pátek: 9:15 ~ 10:55

5 min. eliptical, zátěž 6

Dneska jsem začal místo tahama, nácvikem vzpírání, protože v posilce nebyl nikdo (na videu je akorát moje děvčica, kterou jsem poslal na dřepy v předu, aby toho využila, než stojan zaberu já :))

trh : nácvik
- ?? * osa, ?? * 35kg - s prázdnou osou se mi to, řek bych několikrát docela už povedlo, ale jakmile si dam byť jenom 10 na každou stranu, tak mi pak dělá hodně problém asi těžiště nebo co a občas mi i jako poklesnou ruce, přitom se to nijak těžký nezdá ... jinak na videu je spousta pokusů, tak si tam zkusim najít ten nejpovedenější a z toho budu vycházet ... jo a necvičil jsem to většinu času ještě úplně od země, ale rozfázoval jsem si ten pohyb ... no uvidíme, hlavní je, že mi to baví jako prase :D

nadhoz : nácvik
- ?? * 35kg - tady bych řek, že přemístění nebude nejhorší, ale ten výraz potom je divnej ... asi bych měl přední nohu kopat víc dopředu (co sem tak viděl na videích) a na zadní nohu jsem koukal, že se dopadá jenom na špičku, ale já dopadam na celou nohu ...

Mrtvý tah : kontrola techniky
- 6x55, 3x95,1x132.5, 1x132.5, 1x132.5, 1x132.5, 1x155 ?? x 55, ?? x 55, ?? x 55, ?? x 55, ?? x 55 - tak u mrtvoly sem vyloženě naštvanej, jak jsem jí teď necvičil, tak nějak nemůžu vůbec chytit techniku, chtěl jsem to nejdřív jet nohama, pak zádama a pak to "zamknout" nohama a zadama zaroven, ale vubec se mi to nedařilo a občas se mi vůbec, ale vůbec nelíbila poloha zad ... no na videu to je vidět ... dobrý je, že i 155 kg bylo lehoučkých a nedělal problém ani klasickej úchop, a taky, že pásek bych určitě nepotřeboval ani u 155 - tam jsem ho dal čistě jen pro pocit klidu, protože ještě nemam "zajetej" core, ale čas pojedu bez pásku dokud prostě nebudu mít pocit, že je třeba ... jinak hrůza, tahy musim hodně rychle vymakat

zkracovačky s nohama na fitballu :
- 3 x max

woodchops s 5kg kotoučem na fitballu :
- 3 x 10 na každou stranu

strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec v poloze

No a tady je video:

cocman

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle by ti mozna mohlo trochu pomoct
Morico

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.8.2010 - Sobota: 19:00 ~ 20:25

Badminton
- 60 min, střední intenzita

Sprint :
- 10 x 20 m

A pro oživení logu :

Super-Super Yoke :) :
- 1 * 10 m

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: