K té mafii, dnes se na steamu objevila možnost předobjednávky za €49.99.
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Chvíli hraju mafii 2 a musím říct, že je to opravdu luxusní hra. Za mě doporučuji.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Warez... je tam už 2 dny. Ale samozřejmě si ji plánuju koupit...
Aha, to me mohlo napadnout. Hru si jako fanda taky koupim, i kdyz jsem zaryty odpurce systemu kryti (dnes se nam postavy ve hrach samy kryji, za par let se budou i samy pohybovat a strilet a my se asi budem jen divat) a taky mam strach z nekterych GTA-like veci, ale asi zbytecne. Urcite to bude skvelej kousek
A já si říkal,jestli to je fake nebo ne,když to tam bylo dva dny před vydáním Jdu stahovat.
_________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
Dotaz pro hrace Counter Strike Source:
Nevite o servrech ktere se jmenuji hide n seek, ale nejde tam o prevtelovani do veci, jako obykle, ale jedna skupina jsou hledaci (utocnici) s nozema kteri muzous sekat a maji za ukol najit a zabit ty co se schovavaji. Schovavajici naopak nemzou sekat s nozi ale maji granaty, ktere maji jine ucinky nez klasicke (zastaveni na par sekund, ohniva prekazka). Je to jeden z modu ktery me nejvic bavi ale bohuzel jediny server na kterym jsem hral asi zmenil IP nebo ho zrusili : (
Mensi problem s Jagged Alliance Wildfire: Po obsazeni dolu v Dressenu nemuzu nikde najit NPC ktera me ma zajistit chod dolu (Sef dolu). Kdesi jsem cetl ze vydelavani penez pomoci tezby v dolech uz neni tak jednoduche jako v JA2, ze musim jit do Chizeny zajistit export. Tak jsem obsadil i Chitzenu, ale stale po navratu do Drasssenu nemuzu najit toho sefa dolu.
Pro ty co maji steam na Counter Strike Source: MAm steam ale od vcerejska mne cely den nejede pise to: This game is currently unavailabe, please try it again an antoher time. Je tam sice jeste Counter Srike beta, ale tam je jen par servru, zmenene nastaveni ktere je napicu a navic tam nemam ulozene IP adresy servru kde sem hraval.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru