|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Paragon napsal: | Za chvilku začíná zase škola ... a já ani nevim do jaký třídy jdu |
nebudu sprostej.... ale už ani slovo o škole !!!!!!
(já tam totiž taky jdu ) |
Ještě že už mám před sebou poslední rok, ikdyž ted to nejspíš bude peklo, čeká mě státní matura + za celý ty 3 roky toho moc neumím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | grogy napsal: | | Paragon napsal: | Za chvilku začíná zase škola ... a já ani nevim do jaký třídy jdu |
Ještě že už mám před sebou poslední rok, ikdyž ted to nejspíš bude peklo, čeká mě státní matura + za celý ty 3 roky toho moc neumím |
Dětičky, můžu Vám řící že skoro každý pracující se slzou v oku vzpomíná na krásná bezstarostná léta na škole, obvzláště na VŠ.
Až začnete pracovat, pochopíte ...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | JOga napsal: | | grogy napsal: | | Paragon napsal: | Za chvilku začíná zase škola ... a já ani nevim do jaký třídy jdu |
Ještě že už mám před sebou poslední rok, ikdyž ted to nejspíš bude peklo, čeká mě státní matura + za celý ty 3 roky toho moc neumím |
Dětičky, můžu Vám řící že skoro každý pracující se slzou v oku vzpomíná na krásná bezstarostná léta na škole, obvzláště na VŠ.
Až začnete pracovat, pochopíte ... |
tohle říká skoro každej, ale určitě to je blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po srpen 23, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
Zejtra si jdu za šéfem na kobereček vyzvednout výpověď  . Jak o tom tak přemejšlím tak, jsem čím dál víc nervózní  . Jediný pozitivum je, že budu nějakej čas žít jako HC profi bodybuilder (jídlo, posilka, spánek) _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po srpen 23, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Zejtra si jdu za šéfem na kobereček vyzvednout výpověď . Jak o tom tak přemejšlím tak, jsem čím dál víc nervózní . Jediný pozitivum je, že budu nějakej čas žít jako HC profi bodybuilder (jídlo, posilka, spánek) |
Třeba to bude povýšení
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
Pokud se budeš učit,tak tím určitě nic nezkazíš
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | Pokud se budeš učit,tak tím určitě nic nezkazíš |
O tom žádná. Jenomže ten systém státních maturit jen koncipovanej tak, že nejmín 20% lidí u maturit vyhoří. Může za to srovnávání diaktických testů na všech SŠ včetně gymnází. Lidi, jako já co maj na škole týden praxi a týden školu si na tom jednoduše řečeno rozbijou hubu.
PS : ted jsem si dělal : http://statnimaturita.doskoly.net/statni-maturita-nanecisto
...a měl jsem 60% úspěšnosti, prý jsem test úspěšně splnil. Uvidím co mi ty kurvy co to budou vyhodnocovat napíšou příští rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
Tak za 5 průměrných platů bych šel na úřad hned také.
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 8:30 am Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy čuráci, který nastražujou čelisťový pasti . . . Včera se do nich chytla naše kočička a museli jí amputovat pacičku až u lopatky : (
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 9:04 am Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | | Lezou mi na nervy čuráci, který nastražujou čelisťový pasti . . . Včera se do nich chytla naše kočička a museli jí amputovat pacičku až u lopatky : ( |
A kde to jako bylo ta past?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|