Tréninkový den: 470 - 25.8.2010 horní polovina těla
kliky na různé způsoby 15 minut
shyby na různé způsoby po šestkách + tlaky vestoje s KB po pětkách, celkem 15 minut
floor-press s JČ 3x10x30kg
přítahy v předklonu s JČ 3x12x30kg
russian twist s MB 3x15
ČAS: 0:56 hod
Včera byla pauzička. Dobře jsem udělal, načerpal jsem totiž dost sil na dnešek. Nohy po dřepech z pondělí vůbec nebolí a to mě moc těší, protože vím, že jsem pokročil a můžu si dovolit přidat.
Dnešní trénink byl ve znamení enormního napumpování. Kliky jsem dal na první pozici. U toho jsem zkoušel hodně kliky na jedné ruce, ale pořád s asistencí a asi ještě dlouho. Když to zkouším na ostro, tak se snížím jen málo a pak už bych to musel pustit na hubu. Nemám sílu v té dolní fázi. Shyby jsem dal v supersérii s tlaky vestoje s kettlebellem. Dost dobrá kombinace. Možná to tak budu praktikovat. Mělo to jen jeden háček a sice, že jsem pak šel na floor-press a to byla chyba. Po tlakovém cviku jsem měl dát tahový a pak až floor-pressy. Chtěl jsem střídat partie, ale tím, že jsem vložil tlaky musím pořadí prohodit. Cítil jsem v ramenou, že si ještě pamatují tlaky před pár desítkami vteřin.
Celkově výborný trénink. Jo a první série shybů byla 16 opakování. Úchop se z nejslabšího článku přesunul dopředu a teď na posledním místě stojí snad ramena. Já nevím, ale jak jsem slezl, byl jsem jak přejetej vlakem v oblasti ramen.
silové přemístění a váraz s KB 3x6xKB
trhy s JČ 6,8,8x30kg
swingy s KB 3x15
sklopky 2x10
supermany 2x10
kolečko 2x15
ČAS: 0:58 hod
Trénink parádní. Na začátek při rozcvičce jsem si dal osobák na shybech. Teď při zápisu jsem zjistil, že jsem zapomněl dát dřepy s výskokem. To mě štvě. Bylo to, protože jsem v sešitu ty dřepy napsané neměl. Respektive měl, ale nepochopil jsem tu zkratku. No, příště budou, už jsem si to napsal líp. Břicho ještě trochu namožený, ale krásně sílí a mám ze sebe celkově radost. Zítra asi volno. V sobotu trénink na 200% bude.
Jo a ještě bych zapomněl. Budu mít větší osy u mých jednoruček, takže budu moct naložit víc a doufám, že tam naskládám 10 největších kotoučů, co mám, takže budu mít skoro padesátky
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
co ten KB, neslo by delat trochu vic opakovani? me pride, ze to pro tebe s tvejma silovejma vykonama nemuze bejt moc problem, nebo se snazis jeste najit idealni techniku? nemyslim to nejak spatne, jenom mi prijde, ze mas na vic
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
co ten KB, neslo by delat trochu vic opakovani? me pride, ze to pro tebe s tvejma silovejma vykonama nemuze bejt moc problem, nebo se snazis jeste najit idealni techniku? nemyslim to nejak spatne, jenom mi prijde, ze mas na vic
Částečně ještě fakt hledám, dnes jsem u přemístění a výrazů měnil pozici, ze které vyrážím. Navíc po přemístění se vždycky hypnu tou koulí do ruky, furt mám modřiny. Na druhou stranu chci být co nejdál selhání a tak jak cvičím mi to vyhovuje a chci přidávat pomalu. Na třetí stranu se šetřím a mohl bych přidat, souhlasím.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
čo nepoznáte ešte daymoona, ten sa šetrí furt ale svoje si odmaká
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
podivej se na tohle video, hlavne na cast od cca 5:10, je tam hodne dobre popsany jak delat ten clean..nejdriv predvadi tu "bolestnou" verzi a potom jak tomu predejit
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
swingy s KB 50x
burpees 10x
dřepy 40x
burpees 10x
2x { sklopky 10x + sedy-lehy 10x + zkracovačky s nohama na zemi 10x}
burpees 10x
shyby 2x10
přemístění s KB 2x10
mrtvý tah s KB jednoruč 2x20
ČAS: 18:30min + 0:08hod
Obkoukal jsem to od cocmana. Teda tu první část. Sice on měl 2x takové počty opakování, břicho jsem rozdělil a downundery jsem vyhodil, protože když chci skákat, musím přestavit nabytek a to se mi nechtělo. Celkově to bylo dobrý, těžký, náročný, ale řekl bych, že mě to posunulo trochu dál. Nemyslel jsem si totiž, že se mi to povede úspěšně dokončit. Zbytek byl tak nějak na dodělání.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru