|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
tysonek: nechutný počasí, nepamatuju, že by bylo před začátkem školy někdy takhle zima a škaredě _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Darion napsal: | | fu, nechtel bych jeste chodit na stredni:D |
Kurva, co ja bych za to dal, kdybych se na tu stredni mohl vratit ... klidne treba jenom na mesic ... takova hawaii :)) |
A u polišů se nadřeš jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
Zejtra závěrečky v autoškole. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Zejtra závěrečky v autoškole. |
To bude v pohodě.Já je udělal až na 5 pokus
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Je to uplne o necem jinym ... skola/prace ...zodpovednost ... ve skole sem sebou netahal nekolik tisic a 9ku se dvema zasobnikama... | přesně, nechápou, kolik to může vážit... :P
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 4:57 pm Předmět: |
|
|
Trošku mě naštval uživatel,který má nick flora,kterému jsem před více než týdnem poslal z dobré vůle do PM zprávu a přesto,že byl od té doby již mnohokrát přihlášen tak se ani neobtěžuje si ji přečíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | co je tohle do háje za počasí???todle mi sere |
Nechutné počasí, že? Ani mě nebaví něco dělat na zahradě. Stejně máme rozmlácený skleník od krupobití, rajčata jsou polámaná, okurky ubité, kytky jsou na tom stejně:- ( Letošek z hlediska zahrádkaření stojí za shnilou švestku...Jaro přišlo pozdě, pak už jen spousta škůdců - plži, třásněnky, puklice, kadeřavost a mšice... korunku tomu daly kroupy a teď je ještě zima jako o Dušičkách. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | | Je to uplne o necem jinym ... skola/prace ...zodpovednost ... ve skole sem sebou netahal nekolik tisic a 9ku se dvema zasobnikama... | přesně, nechápou, kolik to může vážit... :P |
Tak ja mam na opasku akorat pouta a pistoli mam v podpaznim pouzdre, takze vaha me nejak netrapi :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | co je tohle do háje za počasí???todle mi sere |
Nechutné počasí, že? Ani mě nebaví něco dělat na zahradě. Stejně máme rozmlácený skleník od krupobití, rajčata jsou polámaná, okurky ubité, kytky jsou na tom stejně:- ( Letošek z hlediska zahrádkaření stojí za shnilou švestku...Jaro přišlo pozdě, pak už jen spousta škůdců - plži, třásněnky, puklice, kadeřavost a mšice... korunku tomu daly kroupy a teď je ještě zima jako o Dušičkách. |
a to bud ráda, že Vám to tam ještě nespláchla povodeň,neměla jsi celý leto lagunu pod zahradou,a nemigrovaly ti miliony žab!!!! Nechala jsem postavit krásnou pergolu na grilování a celý léto byl vstup pouze s repelentním přípravkem , řikám si joo, to mám ale krásnej výhled na Slovensko a lužní lesy Švestky a meruňky mizerný a vinohrady jsou chudinky. Ještě , že mám solidní archíveček
daymonn:myslím , že následky po sopce nám ještě ukážou v zimě bohužel, aspoň co jsem četla
Naposledy upravil tysonek dne út srpen 31, 2010 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | | Je to uplne o necem jinym ... skola/prace ...zodpovednost ... ve skole sem sebou netahal nekolik tisic a 9ku se dvema zasobnikama... | přesně, nechápou, kolik to může vážit... :P |
Tak ja mam na opasku akorat pouta a pistoli mam v podpaznim pouzdre, takze vaha me nejak netrapi :) |
a co VUML?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | Po 4letech zandám kůru a hned jsem prostydl tak že jsem na antibiotikách |
k tomu jde snad říct jen lol
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
Kurva, co ja bych za to dal, kdybych se na tu stredni mohl vratit ... klidne treba jenom na mesic ... takova hawaii :)) |
Osobne musim rict, ze zatim nejvetsi pohoda je na vejsce... ukazu se tam maximalne 3x tydne, a to jen, kdyz mam dobrou naladu, vedle toho stiham i par praci, cvicit, chodit ven a jeste se umelecky realizovat:)
Akorat teda od novyho semestru budu muset vstavat 2x az 3x tydne nekdy kolem 5, coz me ale vubec netesi:/ Ale to jsem si vymyslel sam, takze to na skolu nemuzu hodit:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|