Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek: nechutný počasí, nepamatuju, že by bylo před začátkem školy někdy takhle zima a škaredě

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Darion napsal:
fu, nechtel bych jeste chodit na stredni:D

Kurva, co ja bych za to dal, kdybych se na tu stredni mohl vratit ... klidne treba jenom na mesic ... takova hawaii :))

A u polišů se nadřeš jo?
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zejtra závěrečky v autoškole.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
prochm

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Zejtra závěrečky v autoškole.

To bude v pohodě.Já je udělal až na 5 pokus
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Black Dragon napsal:
Darion napsal:
fu, nechtel bych jeste chodit na stredni:D

Kurva, co ja bych za to dal, kdybych se na tu stredni mohl vratit ... klidne treba jenom na mesic ... takova hawaii :))

A u polišů se nadřeš jo?

Je to uplne o necem jinym ... skola/prace ...zodpovednost ... ve skole sem sebou netahal nekolik tisic a 9ku se dvema zasobnikama...
tucet

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Je to uplne o necem jinym ... skola/prace ...zodpovednost ... ve skole sem sebou netahal nekolik tisic a 9ku se dvema zasobnikama...
přesně, nechápou, kolik to může vážit... :P
prochm

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku mě naštval uživatel,který má nick flora,kterému jsem před více než týdnem poslal z dobré vůle do PM zprávu a přesto,že byl od té doby již mnohokrát přihlášen tak se ani neobtěžuje si ji přečíst.
Diana

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
co je tohle do háje za počasí???todle mi sere

Nechutné počasí, že? Ani mě nebaví něco dělat na zahradě. Stejně máme rozmlácený skleník od krupobití, rajčata jsou polámaná, okurky ubité, kytky jsou na tom stejně:- ( Letošek z hlediska zahrádkaření stojí za shnilou švestku...Jaro přišlo pozdě, pak už jen spousta škůdců - plži, třásněnky, puklice, kadeřavost a mšice... korunku tomu daly kroupy a teď je ještě zima jako o Dušičkách.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
Black Dragon napsal:

Tak ja mam na opasku akorat pouta a pistoli mam v podpaznim pouzdre, takze vaha me nejak netrapi :)
Psycho

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 4letech zandám kůru a hned jsem prostydl tak že jsem na antibiotikách
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
tysonek napsal:
co je tohle do háje za počasí???todle mi sere

Nechutné počasí, že? Ani mě nebaví něco dělat na zahradě. Stejně máme rozmlácený skleník od krupobití, rajčata jsou polámaná, okurky ubité, kytky jsou na tom stejně:- ( Letošek z hlediska zahrádkaření stojí za shnilou švestku...Jaro přišlo pozdě, pak už jen spousta škůdců - plži, třásněnky, puklice, kadeřavost a mšice... korunku tomu daly kroupy a teď je ještě zima jako o Dušičkách.

a to bud ráda, že Vám to tam ještě nespláchla povodeň,neměla jsi celý leto lagunu pod zahradou,a nemigrovaly ti miliony žab!!!! Nechala jsem postavit krásnou pergolu na grilování a celý léto byl vstup pouze s repelentním přípravkem , řikám si joo, to mám ale krásnej výhled na Slovensko a lužní lesy Švestky a meruňky mizerný a vinohrady jsou chudinky. Ještě , že mám solidní archíveček

daymonn:myslím , že následky po sopce nám ještě ukážou v zimě bohužel, aspoň co jsem četla

Naposledy upravil tysonek dne út srpen 31, 2010 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
tucet napsal:
Black Dragon napsal:

Tak ja mam na opasku akorat pouta a pistoli mam v podpaznim pouzdre, takze vaha me nejak netrapi :)

a co VUML?
Gohan

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Po 4letech zandám kůru a hned jsem prostydl tak že jsem na antibiotikách

k tomu jde snad říct jen lol
Darion

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Osobne musim rict, ze zatim nejvetsi pohoda je na vejsce... ukazu se tam maximalne 3x tydne, a to jen, kdyz mam dobrou naladu, vedle toho stiham i par praci, cvicit, chodit ven a jeste se umelecky realizovat:)
Akorat teda od novyho semestru budu muset vstavat 2x az 3x tydne nekdy kolem 5, coz me ale vubec netesi:/ Ale to jsem si vymyslel sam, takze to na skolu nemuzu hodit:)
Robb

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: