|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darion

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: |
vejška je fajn, ale na střední byla větší flákačka............ |
To je fakt, nicmene vejska me docela bavi a aspon mam (obcas) pocit, ze mi to k necemu je _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paragon
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Paragon napsal: | | grogy napsal: | | prochm napsal: | | grogy napsal: | nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
zejtra musím do školy |
Jenon běžte.Stejně už nevíte co s roupama. |
ne*er mě!!
tak krásně se mi žilo ty 2 měsíce |
tvl já taky blbí je že si nic z 9 nepamatuju |
jsme na tom stejně
btw- koukám že jsi taky z Jihlavy, na jakou střední deš? |
stavebka tak všem upřímnou soustrast a hodně štěstí při prvním dni
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | | grogy napsal: | | Paragon napsal: | | grogy napsal: | | prochm napsal: | | grogy napsal: | nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
zejtra musím do školy |
ne*er mě!!
jsme na tom stejně
stavebka |
tak to se asi neuvidíme...já budu na průmce
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Paragon napsal: | | grogy napsal: | | Paragon napsal: | | grogy napsal: | | prochm napsal: | | grogy napsal: | nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
zejtra musím do školy |
ne*er mě!!
jsme na tom stejně
stavebka |
tak to se asi neuvidíme...já budu na průmce |
tam sem se taky hlásil ale vůbec se neučím takže ... a navíc pod stavebkou je posilka
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: |
vejška je fajn, ale na střední byla větší flákačka............ |
Na střední jsi ještě moc mladý a stále kontrolovaný rodiči. Na vejšce máš 18+, můžeš na brigády (tj. máš prachy (ehm, chvíli )), nic (krom peněz ) tě neomezuje. Střední nebyla špatná, ale přeci jen až do čtvrťáku jsem já osobně nemohl kalit do šesti do rána ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | | grogy napsal: | | Paragon napsal: | | grogy napsal: | | Paragon napsal: | | grogy napsal: | | prochm napsal: | | grogy napsal: | nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
zejtra musím do školy |
ne*er mě!!
jsme na tom stejně
stavebka |
tak to se asi neuvidíme...já budu na průmce |
tam sem se taky hlásil ale vůbec se neučím takže ... a navíc pod stavebkou je posilka |
já se taky neučím...ale asi budu muset začít
kde u stavebky je posilka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
Doufam, ze vas na stredni naucej, ze se na forech nema quotovat jak dement _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Black Dragon dne út srpen 31, 2010 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
badevil: sam za to rozhodne nemuze, dokazat ze do ty vody skakal s cilem se udelat invalidou me dokazat nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:08 pm Předmět: |
|
|
Teď mě sere že nemohu do sauny. Pitomí angláni vyžadují plavky a jediné "plavky" co jsem tu v obchodech viděl byly kraťasy.
No nic, no. Tak asi jediné pocení bude v posilovně, do gay saun kam i angláni chodí nahatí se mi nechce ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 01, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | co je tohle do háje za počasí???todle mi sere |
Nechutné počasí, že? Ani mě nebaví něco dělat na zahradě. Stejně máme rozmlácený skleník od krupobití, rajčata jsou polámaná, okurky ubité, kytky jsou na tom stejně:- ( Letošek z hlediska zahrádkaření stojí za shnilou švestku...Jaro přišlo pozdě, pak už jen spousta škůdců - plži, třásněnky, puklice, kadeřavost a mšice... korunku tomu daly kroupy a teď je ještě zima jako o Dušičkách. |
a to bud ráda, že Vám to tam ještě nespláchla povodeň,neměla jsi celý leto lagunu pod zahradou,a nemigrovaly ti miliony žab!!!! Nechala jsem postavit krásnou pergolu na grilování a celý léto byl vstup pouze s repelentním přípravkem , řikám si joo, to mám ale krásnej výhled na Slovensko a lužní lesy Švestky a meruňky mizerný a vinohrady jsou chudinky. Ještě , že mám solidní archíveček
daymonn:myslím , že následky po sopce nám ještě ukážou v zimě bohužel, aspoň co jsem četla |
Povodeň sice u nás nebyla, ale máme za domem neudržovaný rybník bahňáček a tam miliony žab a bohužel i komárů. Ale je fakt, že jakmile nejde o život, jde vlastně o ho....Tak nač si stěžovat Dnes venku leze puňta, tak snad bude i lepší nálada, ne? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 01, 2010 9:20 am Předmět: |
|
|
Diana: to rozhodně :o) u nás tedy svítilo jen z rána a už to sem zase leze vítr, mračna, podzim v srpnu to tady ještě nebylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st září 01, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|