Pushpress, cleansquat, kliky s tlesknutím, kliky na tyči s kotoučem na zádech, KB švihy, hyperextenze, výpady s v.osou, výpady s JČkama, tric. kliky mezi lavičkama, břicho GymJones na bench lavici, Russian twist na hyperextenzich...
+ břicho na míči s kotoučem + zkracovačky, box na velký pytel pro srandu
veslování, pořádné protáhnutí na konci
Poznámka:
Další natáčecí den, mám asi 25 nových videí, zde postnu zase jedno . Jo a mám nový autíííííí, takže ohromná radost !!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so srpen 28, 2010 11:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Abeceda:
20 + 20m lifting
20 + 20m polovysoký skipping
20 + 20m vysoký skipping
20 + 20m nůžky
20 + 20m zakopávání
20 + 20m na každou třetí
20 + 20m předkopávání na každou třetí
Pyramidka: dusno, hnusně se dýchalo Technicky cca 80%, pauzy: 1min
3x (120m - 100m - 80m - 50m)
Mini-kruhák: vždy jeden skákal, jeden běžel, dokud k němu ten druhý nepřiběhl skákalo se pořád 5x100m sprint kopec, klus zpátky + Xkrát přeskoky přes švihadlo
MEDICIMBAL league: asi 5kg macek , klouzal suprově, jak bylo mokro
10x odhozy obouruč
10x P + 10x L odhozy jednoruč
15x spodní odhoz přední
15x spodní odhoz zadní
4x5 hody do země se dřepem
3x5 hody vší silou pod sebe do země
4x10 hody do výšky přes fotb. bránu + každý hod výskok, každé chycení dřep
3x10 kliků - kutálení medicimbalu z ruky do ruky (video)
- výklus
Poznámka:
S kámošem, trening jsme chtěli dát oddychový, protože zítra hrajem volejbalový turnaj 3on3, ale nakonec se z toho vyvinul celkem náročný trening . V půlce začlo nehorázně pršet, takže jsem z toho získal ohromnou energii a šlo to jak po másle . Cviky s medicimb. mě moc bavily, takže zařazuju do treningu (medicimb. nemůžu mít pořád, jen když je správkyně stadionu doma ). Toť vše.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Turnaj ve volejbale se kvůli počasí nekonal (srabi), bude asi přesunut na jiný termín
ATLETIKA - plyometrie
- 400m rozklus, dynamické protažení
Abeceda:
20m lifting
20m polovysoký skipping
20m vysoký skipping
20m nůžky
20m zakopávání
20m lifting-skipping střídavě na každou třetí
20m předkopávání na každou třetí
Ostatní:
7x kombinované skoky na tribuně
5x P noha + 5x L noha skoky nahoru + dolu na tribuně
5x5 koleček skoky snožmo přes švihadlo na zemi
4x12 skokový výpady
7x (3x výskok do výšky + 1x žabák do dálky)
8x (výskok na lavičku - seskok - žabák) = vylepšenej Reactive jump
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na lavičce
5x20 skippingové rychlostní poskoky - dotyk lavičky špičkama
Poznámka:
Super, ale cítím slušně ramena z toho medicimbalu . Dohodli jsme se s kámošem, že si napůl koupíme míč na americkej fotbal, a po treningu si budem házet, budem zkoušet různý techniky a běhy/sprinty, odhození, přihrávky apod. Tak snad tu ve městě nějakej seženu .
Výpady s v.osou na zádech: víc opakování, super
12x P + 12x L - LPLP....
12x P + 12x L - LLPP....
12x P + 12x L - LLLPPP....
Tric. kliky:
10x 10x 10x 10x 10x
Bic. zdvihy v.osou: na techniku
10x20kg
4x6x30kg
NAVY kliky: aaaa těžký, ještě musím vypilovat techniku
6x 6x 6x
Visení na hrazdě: tohle budu zařazovat na zlepšení úchopu, příp. předloktí
3x25s
Břicho na míči 3x15
Poznámka:
Dobrý trening. Zítra asi poslední den natáčení, dám si dvoufázák, dopoledne běh (natočím nějaký sprint ještě, něco z plyometrie, hody medicimbalem, a pár dalších kliků), a odpoledne posilka (tam natočím zadní dřep + výraz a výpady).
ATLETIKA
- jel jsem snad všechno, dokončovali sme natáčení, takže: abeceda, starty z bloků, plyometrie, hody medicimbalem, x druhů kliků, švihadlo....
POSILOVNA FULLBODY
- nácvik: clean squat+pushpress, silové přemístění, pushpress...
- tlaky jč, výpady + bulgarian split SQ s v. osou, zdvihy JČ...
- NAVY kliky, kliky s nohou nahoře...
- Russian twist, břicho na míči (převaly) + zkracovačky s nohama na míči
Poznámka:
Vše natočeno, jdu pracovat na videu, máme 110 klipů .
Snad se vám to bude líbit, bude to veeelká inspirace, protože tam je nespočet známých / a hlavně neznámých cviků, které můžou obohatit váš treninový plán od nudného stereotypu .
Něco z treningu: (boční výstupy na lavičku)
V takovejch elasťáčkách bych se bál jít kamkoliv, ale jinak dobrýýý
Dík. To jsou úplně normální treningový elásťáky, který atleti úplně běžně nosí, protože: když je venku zima, dokážou parádně zahřát, výborně se s nima běhá protože jsou na tělo a nikde ti nic nepřekáží a nelítá a jsou lehčí než kalhoty .
Shyby: pod sebou jsem měl židli, ale téměř vůbec jsem si nepomáhal
6x 6x 6x 6x
NAVY kliky:
5x 5x 5x
Výstupy na lavičku s v.osou na zádech: poprvé, na zkoušku
2x (7x+7x) - 40kg
1x (5x+5x) - 50kg
Tric. kliky na bradlech:
10x 10x 10x
Břicho:
Svíčka na šikmé lavici: 3x15
Poznámka:
Byl jsem dnes nějakej unavenej, navíc mě bolel zadek a nohy zřejmě z úterka, ale nakonec jsem to nějak dal. Zítra to vypadá na běh v lese, a v sobotu mě čeká beach-volejbal 2n2 turnaj, doufám že nebude pršet, sice mám déšť rád, ale na bech volejbal se to vůbec nehodí .
Poznámka:
Já hňup jdu běhat, a až když jsem se rozeběhl, tak jsem si všimnul, že nemám boty na běhaní a že jsou doma, takže jsem těch 8km běžel v lese v botách na normální chození, takže zítra moje chodidla = KO .
Dnes sem dokončil treningové 12minutové video, ještě nahodím kompresi a může to vyjít na veřejnost, máte se na co těšit, je to pecka!!
Co tam najdete?: Mě a kámoše , tradiční i netradiční cviky z posilovny, plno zajímavých cviků z plyometrie, běh, x druhů kliků, vše doprovázeno motivující hudbou . A na konci videa trochu srandy...
Doufám, že to alespoň pro pár z vás bude inspirací, určitě zanechte komentář, pocity, jak se líbilo/nelíbilo, nebo se ptejte na cokoliv vás napadne.
Naposledy upravil Frozz. dne ne září 05, 2010 1:02 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru