|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: st září 01, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
Je to neco uplne jinyho a to se o moc tetovanich dneska rict neda. Ma to nejaky vyznamy?
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: st září 01, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
Ernandes: Něco jsem si od Dwayne rocka vzal. Jo a na kozu to bude ještě dodělávat. Teď bych měl být někde v půlce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st září 01, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
To rockovo tetovanie považujem za jedno z najvydarenejších (určite to má niečo s odkazom na jeho samoánskych predkov, keďže Rockov otec bol černoch, matka samoánka). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: st září 01, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
To tetování jsem obdivoval hodně dlouho. Pak si stačilo najít jenom významy a trochu si to předělat. Uvidíme co z toho vyleze na konci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: st září 01, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
To tetování vypadá super Kubo! Co máš v plánu dál? _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 09, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
2. faze hotova ... to be continued ...
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Corey

|
Zaslal: út září 28, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
ruhl: Jas se říká těm motivům, co máš? Že bych taky něco pohledal, mě se to fakt líbí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
Výborné. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 12:39 pm Předmět: |
|
|
to ruhl: tak to je hodně parání kéra! :) _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem to jako Ruhl. Líbila se mi polynesie, lognul jsem se na tahititatou.com, našel si symboliku, vybral pár věcí, které na kerce chtěl, nechal vytetovat. A už uvažuju, co a kde dám dál :) _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 12:56 pm Předmět: |
|
|
na kerku nasrat,ale Ruhl ma konecne vlasy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|