|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
Zatim se mi zda ze vsech nejschopnejsi .. otazka je jak dlouho bude trvat, nez ho uplati nebo oblbnou .. nebo to hodi za hlavu.
At uz je jakykoliv, tak tu svoji firmu nevybudoval jen tak, takze naky schopnosti ma .. a typicky urednik bez realnych zkusenosti to neni ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Zatim se mi zda ze vsech nejschopnejsi .. otazka je jak dlouho bude trvat, nez ho uplati nebo oblbnou .. nebo to hodi za hlavu.
At uz je jakykoliv, tak tu svoji firmu nevybudoval jen tak, takze naky schopnosti ma .. a typicky urednik bez realnych zkusenosti to neni .. |
Nebo spíš, než ho někdo sejme. Když vidím, jak je snadný udělat audit, vyhodit pár úředníků, vyměnit ředitele firem, dojet za lidmi kterých se týká zastavení staveb, tak si říkám, proč osatní ministři nevyvíjejí žádnou aktivitu? _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so srpen 28, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
10 dní, to je samozřejmě nesmysl, ale jinak v tom problém nevidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | 10 dní, to je samozřejmě nesmysl, ale jinak v tom problém nevidím. |
Ale o to jde....tak buď přijdu s nějakou koncepcí a následnou analýzou, koho fakt potřebuji a proč (a koho se zbavím), a nebo na to seru a jdu od toho. Tyhle plošné škrty, navíc v horizontu dní, jsou prostě úplně na hovno .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
Počkej, to mi chceš jako tvrdit, že ministr si má dělat nějakou analýzu, koho policejní prezidium potřebuje nebo ne? Má to policejnímu prezidentovi zadat jako úkol a ten si to má vyřešit v rámci své vlastní analýzy na prezidiu sám (samozřejmě delegováním dílčích úkolů na jednotlivé odbory).
Souhlasím ale, že 10 dní je prostě nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:06 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Počkej, to mi chceš jako tvrdit, že ministr si má dělat nějakou analýzu, koho policejní prezidium potřebuje nebo ne? Má to policejnímu prezidentovi zadat jako úkol a ten si to má vyřešit v rámci své vlastní analýzy na prezidiu sám (samozřejmě delegováním dílčích úkolů na jednotlivé odbory).
Souhlasím ale, že 10 dní je prostě nesmysl. |
Ale to je jasný, resp. o ten termín právě jde, protože i kdyby Martinů stokrát chtěl, tak s takovýmhle zadáním prostě nemá šanci to udělat pořádně, tj. nemůže skutečně optimalizovat, ale jen plošně škrtat. A to pomiňme, zda tohle má smysl, či zda to je vůbec reálné, dělat s někým, kdo tam tomu už pár let velí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 03, 2010 12:41 pm Předmět: |
|
|
Jo, takže rozpor vidíš v zásadě jen v tom termínu, to souhlasím.
Jinak já jsem spíše zastáncem cesty propouštění lidí, kteří jsou v instituci na nic a zvyšování platů kvalifikovaným pracovníkům, než cesty "snížíme všem platy, abychom je tady za každou cenu udrželi".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|