Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bezici pas mne slisoval mesic a pul starej mobil

Když jsem před pár lety ztratil mobil, nějaká svině během jednoho dne, než jsem to zablokoval, provolala 1 500 Kč. Tj. limit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mě fakt vysírá, že je tu každej druhej topic zaplevelenej blábolama Popshoita.
Dřív jsem z toho měl legraci, ale tohle už fakt ne
grogy

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Už mě fakt vysírá, že je tu každej druhej topic zaplevelenej blábolama Popshoita.

to máš pravdu, většinou kde popshoit zanechá byť třeba jen jeden post, se většinou strhne flame na minimálně 10 stran

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
MOOG

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:

Kdo to je?
grogy

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
_Lundgren napsal:

Kdo to je?

třeba tady, těch 18 stran je tam víceméně kůli popshoitovi
https://forum.ronnie.cz/posouzeni-trenink-planu-t25908.html

"Vždyť je to jen bolest"

MOOG

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
popshoit napsal:
Co myslíte že je lepší pro zdraví a silové sporty, zpevněná ("krácená") či pružná záda jak nám tvrdí fyzioterapeuti?
Má pro člověka co si je zkracuje těžkými tréninky již řadu let smysl získat nějakou pružnost?

popshoit napsal:
Zkrácená spodní záda mám, taky prohlá jako většina lidí co dělá dlouho mrtvé tahy, to znamena lehce zvýšená lordoza...V trenérské škole sem vyhrál tyčinku za nejzkrácenějšího člověka v kurzu

popshoit napsal:

Zásadně nesouhlasím s kulturistickým tréninkem kdy je pohyb velice pomalý...To jedu pouze na biceps, na něm mě totiž zajímá jen jak vypadá..

popshoit napsal:
Ano v mrtvém tahu jsem téměř začátečník, techniku pravděpodobně neumím, závaží jsem používal pouze okolo 200kg, ale ten rozvoj svalové hmoty tam prostě nebyl takový jako s mým tréninkem.

popshoit napsal:
Levej sem hodně, představ si nepohyblivou horu masa. O ramena se bojim protože po zranění před pár lety sem odboural téměř veškeré cviky nad hlavu..

popshoit napsal:
Delší tréninkové pauzy (nad 14 dní) většinou nejsou potřeba..Protože při velké únavě většinou něco schází ve stravě..Tréninková pausa totiž udělá to samé jako doplnění těchto látech ve vyšších dávkách..

popshoit napsal:
Neříkám že jsem odborník na bench press jako takový..Ale na řešení stagnace v něm..A dále spíše v oblasti tréninkových metod různého charakteru..

jen nahodne vybrane perly...

popshoite, je nejvyssi cas se nad sebou trochu zamyslet...

Diky, tohle mi uplne staci
kid

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:

Rozvinu konspirační teorii:

Nasadila ho konkurence jako pátou kolonu. Protože v tom informačním šumu už kloudnou informaci nikdo nevydoluje.

Je to hrobník fóra na ronnie.cz
badevil

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja furt nemuzu z toho jak on je klidnej, nekdo ho fakt plati, to jinak neni mozny. Vetsi klidas uz je jenom Herza
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
_Lundgren napsal:

Rozvinu konspirační teorii:

Nasadila ho konkurence jako pátou kolonu. Protože v tom informačním šumu už kloudnou informaci nikdo nevydoluje.

Je to hrobník fóra na ronnie.cz

Taky mě to napadlo. Kor když prosákla informace, že má místní trenérskou školu, to je jasnej útok.
dzordn2

PříspěvekZaslal: st září 08, 2010 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hnusnej rozvrh na příští semestr...
Tomkins

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poslední době mi na nervy lezou reklamy. Hlavně na youtube, kde vyskočí přímo v přehrávaném videu, a vy pak vidíte prd. Takže občas nezbývá, než reklamu křížkem zavřít a video si vrátit o pár sekund zpět. Ještě horší je to na idnes, tam plocha reklamy zabírá více než třetinu videa, navíc skáče na obrazovku každých 30 sekund. Na to už se vážně nedá dívat. A když si chcete pustit na ceskatelevize.cz nějaký pořad, který jste v televizi nestihli, nebo něco na stream.cz, tak vám na začátku také přehrají reklamu. To by nebylo nic tak strašného, ale problém nastává, když třeba nevíte, který díl jste neviděli. Pak musíte spustit třeba i tři nebo čtyři díly, než se dohrabete k tomu pravému. No a pokaždé Vás prudí reklama. A pořád ta stejná, pořád dokola, protože tam mají jen jednu jedinou.

Ještě horší jsou reklamy v televizi, které paradoxně propagují SAMOTNOU TELEVIZNÍ STANICI. Takže se díváte třeba na TV Nova na Talentmánii (ta mě mimochodem taky rozčiluje), když v tom se spustí reklama. Samotné draze zaplacené reklamní sdělení by trvalo 2-3 minuty, ale nejprve se dozvíte, kdo je sponzorem pořadu, potom se dozvíte, že začne reklama. Potom konečně shlédnete reklamy a myslíte si, že už je všemu konec. Jenže to je chyba. Dozvíte se, že reklama končí. Pak se dozvíte, co bude v televizi zítra. Pak, co bude v televizi v sobotu. Pak, co bude v televizi za okamžik. Pak se dozvíte, že každý den můžete vidět v televizi Talentmánii, kde je spousta talentů... Pak se dozvíte, že televize Nova dává samé hity. Pak se dozvíte, kdo je sponzorem pořadu. A pak, když už zase spustí ten stupidní pořad, na který se díváte vlastně jen proto, že nemáte nic lepšího na práci, máte možnost zhlédnout krátký sestřih toho, co za pár minut ještě uvidíte. Takže se už poněkolikáté díváte, co úžasného si to pro Vás televize vlastně připravila, a pak, když už to "velké překvapení" konečně přijde, tak dotyčný výstup sestříhají a zkrátí tak, že není prakticky delší než samotná ukázka. Říkáte si - co to má do prdele být???? Já to chci vidět, čekal jsem tady na to čtvrt hodiny ! ! ! V tu chvíli Vás upozorní, že za okamžik uvidíte chlápka, který žongluje se sekyrkami. To Vás na chvíli upokojí, když v tom další reklama. A celé to začíná od začátku.
ygg

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ti na tom youtube konkrétně vadí? Mně by to bylo bez tohodle opruzu taky občas příjemnější, ale prostě beru, že to je zadara, a jak se říká, darovanému koni nekoukej na zuby. U ČT tvůj argument do jisté míry ale beru, protože ta je živa z našich daní ... i když to tedy nazývají jinak

Navíc TV neřeším, na tu se nedívám ... akorát na Večerníčka
grogy

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naprosto souhlasím s tomkinsem...
ty reklamy mě taky pěkně serou

"Vždyť je to jen bolest"

An-gel

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

youtube je takový moloch, že asi nikdo nemůže předpokládat, že bude provozován z něčí dobročinnosti...
a Nova? na takové věci se rozumný člověk nedívá
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi po mesíci jsem zhřešil..nějaké čoko bonbony a čtvrtka bábovky...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: