Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
asi po mesíci jsem zhřešil..nějaké čoko bonbony a čtvrtka bábovky...

Sem s tím nelez ... to patří vedle, do "Co se vám povedlo, z čeho máte radost"
BTW ... jaká byla bábovka ?
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Pavelcb napsal:
asi po mesíci jsem zhřešil..nějaké čoko bonbony a čtvrtka bábovky...

Sem s tím nelez ... to patří vedle, do "Co se vám povedlo, z čeho máte radost"
BTW ... jaká byla bábovka ?

nějaká ta z krámu německa přeslazená jako svině plus nějaký čoko bonbony
ygg

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak domácí je domácí....mramorovaná ....ale třeba ty od JOMO nejsou špatné
Tomkins

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
A co ti na tom youtube konkrétně vadí? Mně by to bylo bez tohodle opruzu taky občas příjemnější, ale prostě beru, že to je zadara, a jak se říká, darovanému koni nekoukej na zuby. U ČT tvůj argument do jisté míry ale beru, protože ta je živa z našich daní ... i když to tedy nazývají jinak

Navíc TV neřeším, na tu se nedívám ... akorát na Večerníčka

Včera jsem nevěřícně zíral na Příběhy z Kačerova s Rampou MacKvákem

Co se týče youtube, tak na něm před pár lety žádná reklama nebyla, a taky to fungovalo. Kdyby ji dali třeba k popisku videa nebo nad komentáře, tak mi to nevadí. Blbý je, když skáče přímo do videa a tím nutí člověka vyvíjet nějakou aktivitu, aby se reklamy zbavil.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
ygg napsal:
A co ti na tom youtube konkrétně vadí? Mně by to bylo bez tohodle opruzu taky občas příjemnější, ale prostě beru, že to je zadara, a jak se říká, darovanému koni nekoukej na zuby. U ČT tvůj argument do jisté míry ale beru, protože ta je živa z našich daní ... i když to tedy nazývají jinak

Navíc TV neřeším, na tu se nedívám ... akorát na Večerníčka

Včera jsem nevěřícně zíral na Příběhy z Kačerova s Rampou MacKvákem

Co se týče youtube, tak na něm před pár lety žádná reklama nebyla, a taky to fungovalo. Kdyby ji dali třeba k popisku videa nebo nad komentáře, tak mi to nevadí. Blbý je, když skáče přímo do videa a tím nutí člověka vyvíjet nějakou aktivitu, aby se reklamy zbavil.

ty máš starosti. tak místo čumění nayoutube jdi cvičit nebo píchat
ygg

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ten problém mívám taky a taky mě to často sere, ale prostě "neživím, neřeším"
Tak začátek je jasný ... museli to rozjet, navíc to Google nezačalo, ale za těžké prachy koupilo, a ze začátku silně dotovalo. Jaká je aktuální situace teď nevím, ale chápu, že prostě musí udělat něco, aby jim to začalo vydělávat. A pokud nechtějí youtube zpoplatnit, tak ty reklamy jsou jedinou možností. iDNES je to samé ... kdysi jsem si denně kupoval noviny (MF nebo HN), dnes výjimečně, čtu si je na webu. Zadarmo. A prostě chápu, že tím šetřím, tak holt musím vydržet i nějaký ten diskomfort.
Tyhle věci mi neva...na Novu třeba nekoukám, takže mě reklamy netrápí, a Nova jako taková mě nic nestojí. Co mě neskutečně SERE je ČT, na kterou nečumím zrovna tak (ono i ten Večerník stihneme tak jednou do týdne) a platiti ji musím, i když máme TV prakticky jen na dvd. ČRo to samé, ten jsem snad od legendární stanice Hvězda nemaladil...ale prachy chtějí furt
JOga

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozsekal jsem se v autě a sem pěkně nasranej, auto má proražený přední kolo, upadlej výfuk, a vysipaný světlo. Při jízdě se ted klepe celý auto, napíču to zatáčí. Bud je to hnutý rameno, nebo je v píči celá geometrie
To vše mou vlastní blbostí, že mám tendenci furt tahat za rukáv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Rozsekal jsem se v autě a sem pěkně nasranej, auto má proražený přední kolo, upadlej výfuk, a vysipaný světlo. Při jízdě se ted klepe celý auto, napíču to zatáčí. Bud je to hnutý rameno, nebo je v píči celá geometrie
To vše mou vlastní blbostí, že mám tendenci furt tahat za rukáv

Jak se to stalo??
JOga

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal sem se na starý zimáky, byly sjetý, tak sem je na víkend obul s tím, že si trochu zablbnu. Házel sem ručky a jedna se trochu nepovedla, byly tam kamínky a já se přetočil a najednou ráno o obrubník. Ani nechtějte vědět co mě řekly doma jakej sem kus debila....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sikovnej kluk
Ja vcera videl nejakyho blba, jak najizdel na benzinku a nevedel najednou co a jak, asi jel moc rychle ... tak si pro sichr rozsekal predni kolo o rantl
Culda13

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky z toho vyrosteš
Tomkins

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já ten problém mívám taky a taky mě to často sere, ale prostě "neživím, neřeším"
Tak začátek je jasný ... museli to rozjet, navíc to Google nezačalo, ale za těžké prachy koupilo, a ze začátku silně dotovalo. Jaká je aktuální situace teď nevím, ale chápu, že prostě musí udělat něco, aby jim to začalo vydělávat. A pokud nechtějí youtube zpoplatnit, tak ty reklamy jsou jedinou možností. iDNES je to samé ... kdysi jsem si denně kupoval noviny (MF nebo HN), dnes výjimečně, čtu si je na webu. Zadarmo. A prostě chápu, že tím šetřím, tak holt musím vydržet i nějaký ten diskomfort.
Tyhle věci mi neva...na Novu třeba nekoukám, takže mě reklamy netrápí, a Nova jako taková mě nic nestojí. Co mě neskutečně SERE je ČT, na kterou nečumím zrovna tak (ono i ten Večerník stihneme tak jednou do týdne) a platiti ji musím, i když máme TV prakticky jen na dvd. ČRo to samé, ten jsem snad od legendární stanice Hvězda nemaladil...ale prachy chtějí furt

Na ČT oceněju, že nedávají reklamy do filmů. Pustí je pěkně od začátku do konce - na jiných stanicích vždycky v tom nejlepším prdnou reklamu. Kdy ale dávali v televizi naposledy dobrej film, je věc druhá...
agnez

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dam stotisic tomu kdo zabije tu kravu Natalii Sadness.
slevac

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Dam stotisic tomu kdo zabije tu kravu Natalii Sadness.

PM
Darion

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pohmozdeny levy rameno, to jsou minimalne dva tejdny bez silovyho treninku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: