|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po září 13, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: |
Na ČT oceněju, že nedávají reklamy do filmů. Pustí je pěkně od začátku do konce - na jiných stanicích vždycky v tom nejlepším prdnou reklamu. Kdy ale dávali v televizi naposledy dobrej film, je věc druhá... |
Taky si to na rozdíl od ostatních platíš ... i když se dívat nechceš, tj. nedíváš se. To je ten problém. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po září 13, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Tomkins napsal: |
Na ČT oceněju, že nedávají reklamy do filmů. Pustí je pěkně od začátku do konce - na jiných stanicích vždycky v tom nejlepším prdnou reklamu. Kdy ale dávali v televizi naposledy dobrej film, je věc druhá... |
Taky si to na rozdíl od ostatních platíš ... i když se dívat nechceš, tj. nedíváš se. To je ten problém. |
www.rapidshare.com
Od jisté doby se nemám potřebu na televizi koukat. Obvzláště od té doby co začal reprezentaci vést Rada a pak nastoupil kamarádíček Bílek, kteří naší reprezentaci totálně zesrali.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 13, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že na mě s PM nezapomenete _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út září 14, 2010 10:05 am Předmět: |
|
|
.. namysleny pavouci bez spetky soudnosti .. po prazdninach zacla zase sezona pavouci invaze .. ach jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 14, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
mas 50 kg,tricko brutal power a jediny tvoj cvik je izolovany biceps,popripade klopenie zapastia a si odbornik ako popshit co si nenecha poradit? potom vies kam patris _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út září 14, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
| Sir Lukas ze Strmilova napsal: | | mysH napsal: | | .. namysleny pavouci bez spetky soudnosti .. po prazdninach zacla zase sezona pavouci invaze .. ach jo |
Jak se takový člověk pozná? Abych do té kategorie nespadal |
30kg parodie na trh se da cvicit kdekoliv v poloprazdnym fitku - mista je dost .. 200+kg MT si tezko nekam odnesu, kde neni upravena podlaha. OK, byli tam prvni .. ale neochota tohle pochopit, to je fakt na me prilis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út září 14, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: |
30kg parodie na trh se da cvicit kdekoliv v poloprazdnym fitku - mista je dost .. 200+kg MT si tezko nekam odnesu, kde neni upravena podlaha. OK, byli tam prvni .. ale neochota tohle pochopit, to je fakt na me prilis. |
mels hodit pohled zleho muze
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út září 14, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
Bereme ve škole adresování a vůbec nechápu, nemáte někdo nějakej pěknej link kde je to vysvětleno? Nejlepe v CZ. Děkuji.. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 14, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Bereme ve škole adresování a vůbec nechápu, nemáte někdo nějakej pěknej link kde je to vysvětleno? Nejlepe v CZ. Děkuji.. |
http://www.earchiv.cz/a95/a511c503.php3
Tohle je srozumitelný:
http://www.samuraj-cz.com/clanek/adresovani-v-ip-sitich/
Na netu toho je všude hodně, koukal jsem se ještě na moje vypracovaný otázky z ICT, ale bohužel tohle co potřebuješ tam nemám. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 15, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | Včera sem se málem poblil po tom běhání a dneska sem nachlazenej jak sviň ... a ještě sem dostal z matiky za 5
Zabte mě někdo |
jsou milionkrat horsi veci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|