|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jayson
|
Zaslal: čt září 16, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já když jsem začínal cvičit, což je tak 3 měsíce zpátky, tak jsem udělal taky 1 shyb a konec, musel mi pomáhat sparring. Poslední měsíc a půl se shybům věnuju a udělám tak 5 a konec  mám 81kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt září 16, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | Normálně bych tomu nevěřil, že někdo nedá klik na bradlech anebo se nepřitáhne jakkoliv k bradě aspoň 10x, ale když vidim začátečníky ve fitku, nemohu věřit svým očím |
Sorry Tome, ale když má někdo 20 kg i s postelí a to co vytahuje jsou kosti a šlachy, pak to jde hned lépe než když taháš normální tělo. Druhou věcí je, že většina normálních lidí v rámci běžného života posilují nohy (tenis, volejbal, fotbal, běh, whatever), ale tělo a záda se kupodivu zanedbávají. Nemyslím si, že by lidé ve středověku dopadli o moc lépe než moderní lidé.
| zzdenika napsal: | A já je dělám na to stroji, kde je dopomoc a ubírám a ubírám :o) a shyby umět budu a budu |
Já neubírám a neubírám . Ale jednou se to zlomí
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt září 16, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Já poprvé v posilovně v prosinci 2009 jsem hned udělal 6 shybů ... teď si dávám s 5kg kotoučem na opasku a dal jsem nedávno 5 shybů s 10kg kotoučem na opasku. Nevím čymu, ale shyby mi vždycky šli i ve škole.
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:42 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | zzdenika napsal: | A já je dělám na to stroji, kde je dopomoc a ubírám a ubírám :o) a shyby umět budu a budu |
hehe |
jenže já jsem holka že? Takže se to bere jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:45 am Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | A já je dělám na to stroji, kde je dopomoc a ubírám a ubírám :o) a shyby umět budu a budu |
Já neubírám a neubírám . Ale jednou se to zlomí [/quote]
Já jsem měsíc necvičila a najednou jsem dala jen tak jakoby se nechumelilo, to co jsem před měsícem dávala jen 6x s dopomocí. Takže mi zjevně nemoc paradoxně prospěla
Uvidím odpoledne - jak to půjde shyby jsou v plánu :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Tak jako je hamburger základ každé vydatné snídaně,  tak široké shyby jsou základ každého tréninku zad.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:55 am Předmět: |
|
|
Shyby jsou pro me takovej zakletej cvik.
Vzdycky, kdyz jsem zacal cvicit po nejaky pauze, tak jsem nejdriv drtil kladku ze shora a po mesicni aklimatizaci jsem se snazil hned davat shyby.
Od 4 opakování se vzdycky dostanu tak na 8,9 a vic ani tuk, stagnace, prestoze ve vsech ostatnich cvicich na zada se dokazu zlepsovat.
Zkousel jsem snad uz vsechno pro zlepseni, ale prijde mi, ze jedinej recept je proste zhubnout.
Kdyz ma prumernej cvicenec metrak, tak pritahnout se nahoru stoji hodne usili.
No zkuste si dat petadvacetikilovej batoh na bricho a delat shyby!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, ta dopomoc je podle mě na prd... jak píše magion, nejlepší je jak ti někdo potom chytne nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: pá září 17, 2010 10:05 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | zzdenika napsal: | | zzdenika napsal: | A já je dělám na to stroji, kde je dopomoc a ubírám a ubírám :o) a shyby umět budu a budu |
[quote=]Já neubírám a neubírám . Ale jednou se to zlomí |
Já jsem měsíc necvičila a najednou jsem dala jen tak jakoby se nechumelilo, to co jsem před měsícem dávala jen 6x s dopomocí. Takže mi zjevně nemoc paradoxně prospěla
Uvidím odpoledne - jak to půjde shyby jsou v plánu :o) |
Tezko rict za jak dlouho se to na tom stroji naucis a jestli vubec... Ja kdyz sem se ucil shybovat kdysi davno.. tak sem zacinal negativnima opakovanima -> vyskocit na hrazdu a pomalu se spoustet.. pote s dopomoci partnera, lehce mi pridrzoval nohy, a do 2 tydnu uz sem byl schopnej dat sam shyb, pak uz to slo nahoru samo...[/quote]
No jo jenže já i u negativních padám dolů jako hruška - zralá hruška. Takže tady to zatím jde a ubírám a ubírám - každej trénink - třebatak že si stoupne ke stroji přítul a já dělám jeden dva a on mi pak pomůže když to nejde takže jich dám takhle třeba 6 a příště jich dám 6 sama... Podle mě to jde hodně rychle nahoru - výkonnost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 17, 2010 10:07 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Shyby jsou pro me takovej zakletej cvik.
Vzdycky, kdyz jsem zacal cvicit po nejaky pauze, tak jsem nejdriv drtil kladku ze shora a po mesicni aklimatizaci jsem se snazil hned davat shyby.
Od 4 opakování se vzdycky dostanu tak na 8,9 a vic ani tuk, stagnace, prestoze ve vsech ostatnich cvicich na zada se dokazu zlepsovat.
Zkousel jsem snad uz vsechno pro zlepseni, ale prijde mi, ze jedinej recept je proste zhubnout.
No zkuste si dat petadvacetikilovej batoh na bricho a delat shyby! |
Jako ty široké shyby jsou podle mě spíš o tréninku než o tělesné váze. (jakože 100kg típkovi se hůř shybuje než 80kg) Ve fitku kde chodím shybuje borec (bych řekl něco přes 90kg) a má ještě 20kg kotouč na opasku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 17, 2010 10:23 am Předmět: |
|
|
Jinak u mě jsou momentálně široké shyby a vrchní kladka, takové spíš doplňkové cviky na záda.. nevím jak jinak to říct a cvičím je každý druhý týden. Prioritní cviky které cvičím každý týden jsou přítahy v předklonu vč a mt.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá září 17, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Shyby jsou pro me takovej zakletej cvik.
No zkuste si dat petadvacetikilovej batoh na bricho a delat shyby! |
Skus robit 10 serii po 3 zhyby s rozumnou zatazou (10-15kg) vzdy ked pojdes cvicit...Neni sanca ze by si po dvoch mesiacoch nedal aspon 12 zhybov...Sirku uchopu pouzivaj taku pri ktorej citis najvacisu silu. Robit zhyby nasiroko je podla mna debilita na pohladanie..akurat si odpalis ramena..
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 17, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|