Tak zejtra jdu k doktorce od úterý mám rýmu a bolí mě hlava, do toho občasnej kašel a ráno vykašlávám hleny....měl jsem jít hned ve středu já debil.....
Ale furt lepší než kdybych nešel a snažil se to vylečít tím stylem, že bych byl pár dní doma, pak tejden ve škole a pak na 14 dní nemocnej jako minule.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Tak zejtra jdu k doktorce od úterý mám rýmu a bolí mě hlava, do toho občasnej kašel a ráno vykašlávám hleny....měl jsem jít hned ve středu já debil.....
Ale furt lepší než kdybych nešel a snažil se to vylečít tím stylem, že bych byl pár dní doma, pak tejden ve škole a pak na 14 dní nemocnej jako minule.
s tímto bys neměl platit Kč 30, ale tak Kč 300, aby tě ty pičoviny, tj. prochladnutí příště přešly..., máš rýmu a kašel, co ti asi tak řekně, ty vole, kluci...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Stímhle do fitka nepůjdu, nechci nakazit ostatní stačí, že stim ležim doma já.
nebud takovej chcipak... ja lecil minulej tyden nakyho bakterialniho/virovyho srace (nejenom silna bolest v krku ze neslo polknout ale i zvetseny bolavy uzliny) asi 20 km pochodem ve vysokych tatrach v celkem extremnich podminkach furt chcalo, promoklej durch, do toho sem zapadaval neustale do snehu a vida nekolik caju s medem a borovicek, a 6 paralenu denne a domu sem prijel zdravej jak rybicka... ale todle ti fakt nedoporucuju ale ja si to chtel uzit a mam trocha posunutej prah bolesti..
Dostatek tekutin, lehce stravitelné jídlo, ovoce, zeleninu. Trochu polevit v tréninku nebo udělat pauzu, paralen.
Tekutin dost, jídlo většinou sacharidy na radu Freimena ( doporučuje ubrat bílkoviny a přidat sachry), na trenalu naposled v úterý..
Když mi dá antibiotika tak budu hold doma, když mi je nedá, tak od pondělí nástup do školy a fitka....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru