dnes šílěnej den, den kdy jsem do sebe mohl s chutí dostat nějaký to jídlo a já jsem nachcípanej stylem, že jsem na něj ani neměl chuť a skoro jsem ho o sebe cpal, abych to zítra zase mohl srazit
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
dnes jsem byl celej den doma, jsem nachcípanej, nešel jsem do práce, jen se válel ani jsem nešel cvičit jen jsem jel za kámoškou večer, ale váha i orpoti ránu šla dolů, což jsem byl celkem překvapenej.
Zatím jedu bez aerobky, nechávám energetickej výdej čistě na posilování a práci, to hlavně, váha jde dolů, až začne stagnace hodím nějakou tu aerobku, dnes jsem se díval na HIIT nebo bych zařadil nějaký prapodivný cviky na styl tabaty
tenhle se mi líbí celkem
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
hodnoty jsou přibližný, nepřevažuju si vše, myslím že ani není třeba aby to bylo nějak zvlášť exaktní
dnes polovinu dne v lese, trénink se stromama pak jsem dojel domů a skládali jsme ještě metrový kulánky tak jsem je podával střídavě levou a pravou nataženou rukou otcovy, když sme je dávali do dřevníku, pak jsem si dal military press s nějakýma cca 50kg a břicho doma.
Tak už jsem zas v Brně, vlny držím, je to lepší než doma, když matka nic nevyváří a mám tu jen svoje jídlo:D Pořád jsem nějakej nachcípanej, ale dnes to půjdu asi prověřit do posilovny na normální trénink
Krčení ramen s JČ
26x10 32x10 32x10 32x10 32x10
paráda
Břicho - Zvedání nohou ve visu
15 15 15
snad asi podruhý v životě co jsem ten cvik dělal, cítím to musím víc procítit abych to víc tahal břichem, ale břicho jsem cítil dobře
stacionární kolo
10 minut lehká zítěž svižný tempo, lilo ze mě jak kdybych byl nějakej deštnej prales
Čas 1:20
Trénink parádní, začátek teda značně nahovno, podlouhé době jsem měl kompletní trénink ale cítím se už celkem zdravej. Strašně mi odcházeli tricáky a bicáky, třeba i u blbejch tlaků... Ale to je tou pauzou plus dieta bych řekl, musím tu posilovnu víc drtit aby na mě po té dietě něco zbylo
Je to bomba cvičit v normální posilovně kde je na výběr z činek, před každou sérií si člověk nemusí skládat činky, šáhne a jede
sacharidovy vlny pauznuty doma nebylo nic ke zradlu normalniho kdyz sem dojel dom navic ted v praci celej den venku v desti strasna palba nebudu cvicit nechci to prepalit abych onemocnil
dnes jedu do Brna se sestřenicí a po tomhle vciku mi napsal ať makám že nestíhá tak sedím u PC a čekám než dojede, doufám že budu čekat aspoň hodinu, přemýšlím že bych šel do pos v Brně ale 70kč se mi dávat nechce
Dnes ráno íé min v práci, hlavně že jsem šéfovi říkal že hlasí chcaní jak sviňa, po těch 90min mokrej až na trencle
Vlny vysazeny už asi 5 dní a váha se nijak nehýbe, paráda, jen přemýšlím jak budu s tím hubnutím dál pokračovat, asi rochu jinak odstupňovaný vlny
Hrazda
(3)5 (1)7 (1)7 8 8
v závorce sem dělal TH, ke konci jsem na to sral, nějak z toho vždycky divně cítím levý rameno
Krčení ramen
84kgx10 95kgx10 95kgx8
Military press
45kgx8 57kgx6 57kgx6 57kgx6 57kgx5
Přítahy VČ k bradě
45kgx8 45kgx8 45kgx8
dneska to byla paráda, jen to lítalo
Břicho zvedání pánve
15 15 15
Čas 1hod 10min
Trénink dobrej, některý cviky jsem vyměnil, goodmorning jsem vyměnil za krčení ramen, přece jen ty spodní záda nemám úplně košér a nechci je přepínat... Některý cviky jsem nahradil alternativou na tu samou partii kvůli možnostem posilovny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru