|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tarzos
|
Zaslal: po září 20, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
Jak to tak čtu tak vidím že nejsem až takovej buran jak někteří...
Taky jsme u nás měli pár borců co nechávali osy, multiperss, legpress atd.. naložený a díky kamošovi už to nedělá nikdo
Nevidím ani jedinej důvod, proč bych měl po někom uklízet závaží _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: po září 20, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
A co se týče toho vykecávání nebo telefonování blízko vás... Jednak je dobrý si hledět svýho a neposlouchat někoho za kolik si vyměnil eura nebo kolik měl holek na disce  a když mi to jo vadí, tak dotyčným řeknu, jestli si to nemůžou jít řešit někam jinam...strašně těžkej neřešitelnej problém _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 20, 2010 5:39 pm Předmět: |
|
|
Každý, kdo po sobě nechává na ose nesklizené kotouče, by zasloužil nakopat prdel. Nebenčuju myslím úplně nejmíň, ale začínám s prázdnou osou. Nemluvě např. i o změně výšky stojanů.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po září 20, 2010 5:39 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | A co se týče toho vykecávání nebo telefonování blízko vás... Jednak je dobrý si hledět svýho a neposlouchat někoho za kolik si vyměnil eura nebo kolik měl holek na disce a když mi to jo vadí, tak dotyčným řeknu, jestli si to nemůžou jít řešit někam jinam...strašně těžkej neřešitelnej problém |
Ono je dost těžké neposlouchat když stojí hned vedle tebe.Samozřejmě ústní domluvou to řešit lze.Někteří mi připadají jako by to dělali naschvál.Nebo když se spolu baví přes půl posilovny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 20, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
do posilovne nenosím ani uterák,ani mobil a cvičím v topánkach, v ktorých potom odkráčam pekne peši domov + neodkladám kotúče, keď sa mi fakt nechce, čo už... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po září 20, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: |
No značku ted nevím těch kladek ale max na kladce k pasu se dá naložit 100 kg. Když je dám jako třetí cvik po přítazích velké činky a hrazdě tak stejně 8-10-12 opak dám...Tak sem zvědavej kolik u vás na kladku mužete naložit. Já na MT cvičím nejakých 160kg na ten cvik nespecializuju. Jak se to přepočítává tyhle cviky? |
Jestli je to univerzální kladka, tak taháš ve skutečnosti jen 50 kg.
Jinak pravidla určuje provozovatel, to je jeho neskonalé právo. Začíná to nesundaným benčem a končí totálním chaosem. Cvičí mi i kluci co váží 50 kg i s postelí, zrovna jako ženský a nevidím škodu rozjet pohyb s prázdnou osou.
Když někdo neuklízí, tak mu slušně vysvětlím, že nejsem jeho otrok ale můžeme se domluvit na příplatku za obsluhu. Ale levné to nebude.
Ručník je předevšim pro tvojí vlastní ochranu. Já třeba je nevyžaduji, pouze, když mi nějaký mameluk lehá na nářadí bez trička nebo když má tričko tak vykrojené, že žádné nemá, pak ho ženu oblíct nebo pro ručník.
Kdo se ekluje po druhých, tak si podloží svůj ručník. Jinak je u mne vždy k dispozici lihová desinfekce s utěrkou. Obzvláš madlo veslovacího trenažéru je potřeba odmaštovat jinak klouže a když klouže, tak se dělají krvavý mozoly.
K smrti nerad vidím bosé lidi bez ponožek (to zas ekluje mne) ale snažím se dotyčné přemluvit odkazem na bezpečnost při cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 21, 2010 8:16 am Předmět: |
|
|
Do mobilu vykecávající se idioti jsou zlo, to je bez debat. Ale sundat po sobě všechny kotouče je normální . Pokud s tím máte problém a snažíte se nějak si to zdůvodnit, jste arogantní idioti. Tečka. A argument, že někdo viděl v životě benchovat tolik a tolik holek je naprosto mimo mísu. Vztaženo na ně to byl jen logický příklad proč to dělat (pokud má někdo problém s egem a vychováním).
Jak bylo správně řečeno: nevím proč bych měl po někom něco sklízet. To doma taky nesplachujete hajzl, když to po vás máme/táta/bratr přece sechčije?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: út září 21, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 21, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Do mobilu vykecávající se idioti jsou zlo, to je bez debat. Ale sundat po sobě všechny kotouče je normální . Pokud s tím máte problém a snažíte se nějak si to zdůvodnit, jste arogantní idioti. Tečka. A argument, že někdo viděl v životě benchovat tolik a tolik holek je naprosto mimo mísu. Vztaženo na ně to byl jen logický příklad proč to dělat (pokud má někdo problém s egem a vychováním).
Jak bylo správně řečeno: nevím proč bych měl po někom něco sklízet. To doma taky nesplachujete hajzl, když to po vás máme/táta/bratr přece sechčije? |
naprostý souhlas - nechce se mi pročítat celou diskusi, ale on skutečně existuje někdo od nás z fóra, kdo neuklízení kotoučů po sobě považuje za něco normálního a ještě to obhajuje ?
Rád bych také doplnil, že je to vždy a všude vina (a mimochodem i zidpovědnost) majitele fitcentra, nikoliv návštěvníků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: út září 21, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | unás je problém , že neuklízí ani majitel , dodělá tlaky jednoručkama a nechá tam ty 4 sady ležet a bench naloží 110 kg a nechá bejt a jde dál , dřepy to samé . tam snad uklízím jenom já . |
do takoveho bordelu bych asi chodit nevydrzel :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 21, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
u nás je to podobné, všetci sme spokojný, ked nejaká slečna (asi tak raz za pol roka) potrebuje zložiť závažia - vždy sa bleskovo nájde niekto, kto jej s tým pomôže, ked je vo fitku nepsané pravidlo, že nikto neodkladá nič, verte mi, dá sa na to zvyknúť úplne v pohode. To more rozhádzaných jednoručiek mi často pripomína metroflex gym:))) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|