smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekteri treba nevi co je to rozcviceni nebo zacinaji velkou vahou kvuli egu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tarzos

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tak čtu tak vidím že nejsem až takovej buran jak někteří...
Taky jsme u nás měli pár borců co nechávali osy, multiperss, legpress atd.. naložený a díky kamošovi už to nedělá nikdo
Nevidím ani jedinej důvod, proč bych měl po někom uklízet závaží
tarzos

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co se týče toho vykecávání nebo telefonování blízko vás... Jednak je dobrý si hledět svýho a neposlouchat někoho za kolik si vyměnil eura nebo kolik měl holek na disce a když mi to jo vadí, tak dotyčným řeknu, jestli si to nemůžou jít řešit někam jinam...strašně těžkej neřešitelnej problém
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý, kdo po sobě nechává na ose nesklizené kotouče, by zasloužil nakopat prdel. Nebenčuju myslím úplně nejmíň, ale začínám s prázdnou osou. Nemluvě např. i o změně výšky stojanů.
prochm

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:
A co se týče toho vykecávání nebo telefonování blízko vás... Jednak je dobrý si hledět svýho a neposlouchat někoho za kolik si vyměnil eura nebo kolik měl holek na disce a když mi to jo vadí, tak dotyčným řeknu, jestli si to nemůžou jít řešit někam jinam...strašně těžkej neřešitelnej problém

Ono je dost těžké neposlouchat když stojí hned vedle tebe.Samozřejmě ústní domluvou to řešit lze.Někteří mi připadají jako by to dělali naschvál.Nebo když se spolu baví přes půl posilovny.
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do posilovne nenosím ani uterák,ani mobil a cvičím v topánkach, v ktorých potom odkráčam pekne peši domov + neodkladám kotúče, keď sa mi fakt nechce, čo už...
kid

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:

No značku ted nevím těch kladek ale max na kladce k pasu se dá naložit 100 kg. Když je dám jako třetí cvik po přítazích velké činky a hrazdě tak stejně 8-10-12 opak dám...Tak sem zvědavej kolik u vás na kladku mužete naložit. Já na MT cvičím nejakých 160kg na ten cvik nespecializuju. Jak se to přepočítává tyhle cviky?

Jestli je to univerzální kladka, tak taháš ve skutečnosti jen 50 kg.

Jinak pravidla určuje provozovatel, to je jeho neskonalé právo. Začíná to nesundaným benčem a končí totálním chaosem. Cvičí mi i kluci co váží 50 kg i s postelí, zrovna jako ženský a nevidím škodu rozjet pohyb s prázdnou osou.

Když někdo neuklízí, tak mu slušně vysvětlím, že nejsem jeho otrok ale můžeme se domluvit na příplatku za obsluhu. Ale levné to nebude.

Ručník je předevšim pro tvojí vlastní ochranu. Já třeba je nevyžaduji, pouze, když mi nějaký mameluk lehá na nářadí bez trička nebo když má tričko tak vykrojené, že žádné nemá, pak ho ženu oblíct nebo pro ručník.

Kdo se ekluje po druhých, tak si podloží svůj ručník. Jinak je u mne vždy k dispozici lihová desinfekce s utěrkou. Obzvláš madlo veslovacího trenažéru je potřeba odmaštovat jinak klouže a když klouže, tak se dělají krvavý mozoly.

K smrti nerad vidím bosé lidi bez ponožek (to zas ekluje mne) ale snažím se dotyčné přemluvit odkazem na bezpečnost při cvičení.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:

Já zase musím mít svou mp3 se svou hudbou, jinak kdyby mě začla hrát v posilovně helenka vondráčková tak by mi to taky asi vadilo....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do mobilu vykecávající se idioti jsou zlo, to je bez debat. Ale sundat po sobě všechny kotouče je normální . Pokud s tím máte problém a snažíte se nějak si to zdůvodnit, jste arogantní idioti. Tečka. A argument, že někdo viděl v životě benchovat tolik a tolik holek je naprosto mimo mísu. Vztaženo na ně to byl jen logický příklad proč to dělat (pokud má někdo problém s egem a vychováním).
Jak bylo správně řečeno: nevím proč bych měl po někom něco sklízet. To doma taky nesplachujete hajzl, když to po vás máme/táta/bratr přece sechčije?
Prdka27

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi to je u nas v posilovne tam mobily nefungujou..neni signal
tarzos

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
tarzos napsal:

Já zase musím mít svou mp3 se svou hudbou, jinak kdyby mě začla hrát v posilovně helenka vondráčková tak by mi to taky asi vadilo....

Co já bych kolikrát dal za helenku poslední dobou tam slyším zprávy... někdy snad 3x za trénink
Jinak co se týče hudby taky jsem nosil (koupil sem si mp4 a nějak se mi začla sekat a když sem byl při tréninku nasranej tak sem ji rosekal ) ale teď ujíždím na zprávách
Freimen

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Do mobilu vykecávající se idioti jsou zlo, to je bez debat. Ale sundat po sobě všechny kotouče je normální . Pokud s tím máte problém a snažíte se nějak si to zdůvodnit, jste arogantní idioti. Tečka. A argument, že někdo viděl v životě benchovat tolik a tolik holek je naprosto mimo mísu. Vztaženo na ně to byl jen logický příklad proč to dělat (pokud má někdo problém s egem a vychováním).
Jak bylo správně řečeno: nevím proč bych měl po někom něco sklízet. To doma taky nesplachujete hajzl, když to po vás máme/táta/bratr přece sechčije?

naprostý souhlas - nechce se mi pročítat celou diskusi, ale on skutečně existuje někdo od nás z fóra, kdo neuklízení kotoučů po sobě považuje za něco normálního a ještě to obhajuje ?

Rád bych také doplnil, že je to vždy a všude vina (a mimochodem i zidpovědnost) majitele fitcentra, nikoliv návštěvníků.
Culda13

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

unás je problém , že neuklízí ani majitel , dodělá tlaky jednoručkama a nechá tam ty 4 sady ležet a bench naloží 110 kg a nechá bejt a jde dál , dřepy to samé . tam snad uklízím jenom já .
rudosh

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
unás je problém , že neuklízí ani majitel , dodělá tlaky jednoručkama a nechá tam ty 4 sady ležet a bench naloží 110 kg a nechá bejt a jde dál , dřepy to samé . tam snad uklízím jenom já .

do takoveho bordelu bych asi chodit nevydrzel :-)
Turakam

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

u nás je to podobné, všetci sme spokojný, ked nejaká slečna (asi tak raz za pol roka) potrebuje zložiť závažia - vždy sa bleskovo nájde niekto, kto jej s tým pomôže, ked je vo fitku nepsané pravidlo, že nikto neodkladá nič, verte mi, dá sa na to zvyknúť úplne v pohode. To more rozhádzaných jednoručiek mi často pripomína metroflex gym:)))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: