LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m4l

PříspěvekZaslal: út září 28, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ta bitka?:DDD doufam ze ti pomohla moje jedna lekce boxu:DDD
edit: vlastne kdyz to tak ctu psal si 25 slovaku plus ty takze 26 na 4 to musela bejt ferovka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: út září 28, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
co ta bitka?:DDD doufam ze ti pomohla moje jedna lekce boxu:DDD
edit: vlastne kdyz to tak ctu psal si 25 slovaku plus ty takze 26 na 4 to musela bejt ferovka
25 ozralejch 18 letejch slovaku a italu, z toho tak 12 kluku at neprehanim, dostalo na drzku od 5 dospelejch Reku, ale takovym zpusobem, ze byly dva zlomeny nosy, jedno roztrzeny oboci a jedno roztrzeny ucho ... vzhledem k tomu, ze Rekove byli v pravu (ozralej slovak rozbil 6 sklinek, nechtel je zaplatit a kdyz sem presvedcil majitele baru at ho necha byt, tak mu zacal sproste nadat a vyhrozovat mu), tak sem se nepral a jako jedinej sem nedostal pres drzku a jeste sem 3x zmlacenyho slovaka odtud odtahl, protoze by ho jinak zabili
LJ

PříspěvekZaslal: st září 29, 2010 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

el greko den 6
Dneska prozmenu plavani a jezdeni na kajaku po mori . Prijemne odpocatej jedu plavat zase do Ceska, dokonce mam jednu obnazenou fotku kterou to tu pak okorenim .
LJ

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
1500m

Běžel sem si do bankomatu pro peníze na stejk .

LJ

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m sprint mix, 16 minut

Dneska pěkná rozplavba po dovolený. Už 3 týdny žádnej fastfood, je to neuvěřitelný co dělá s člověkem láska . Asi nakoupím nějaký suplementy a zkusím trochu přidat tempo.
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
750m mix, 35 minut

Pohodový tempo, bazén kraulem i prsama na jeden nádech v pohodě, takže žádnej stres.
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m sprint kraul

Dneska prozměnu jenom kraulování. Plavu už přes dva měsíce a kupodivu to začíná bejt poznat, začal bych třeba chodit plavat se zátěží nebo tak něco, musím zjistit, jestli to někdo praktikuje .
cocman

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plav v triku
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Plav v triku
Sou nějaký trika se závažím? Měl jsem vestu na potápění s nějakýma cihličkama na pásu, tak to by asi šlo.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Plavu už přes dva měsíce a kupodivu to začíná bejt poznat

Poznat na com?
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Na fyzičce, postavě a lehkostí v plavání. Je to samozřejmě kombinace i toho, že sem vyhodil junk food z jídelníčku. Musím se zvážit, ale tuk šel už trochu dolů a vršek těla se drží, viděl mě po dvou měsících kámoš a říkal, že sem mohutnější nikdy nebyl. Co je hlavní, vůbec mě to každodenní plavání neunavuje, pořád mě ještě nenudí, nejsem po plavání utahanej a druhej den mě nic nebolí.
cocman

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O trikach se zavazim nic nevim, ale garantuju ti, ze kdyz si vezmes triko, tak to bude sakramentsky znat....
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
O trikach se zavazim nic nevim, ale garantuju ti, ze kdyz si vezmes triko, tak to bude sakramentsky znat....
máš nějakej tip? je to klasickej nějakej plaveckej top? našel sem jen plavecký "spodky"
cocman

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nejdriv vezmi nejaky vyprany triko ze skrine, na bazene si ho oblec a normalne s nim plav....pro zacatek doporucuju prilehavy a pak az se budes citit, tak si vem nejaky volnejsi...proste klasicky tricko ...zadna veda v tom neni...vetsinou ty nejjednoduzsi veci jsou ty nejucinejsi....kdyz sem byl na "vrcholu" sve plavecke kariery , tak mi nedelalo problem dat 1 km pod 15 minut a byl jsem relativne v pohode....no a s trickem jsem dal 10 bazenu a myslel jsem, ze zemru
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zní to trochu divně, ale na Axu chodí plavat lidi i v horších věcech, takže to asi vyzkouším a dám vědět, co to se mnou udělalo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: