|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | co ta bitka?:DDD doufam ze ti pomohla moje jedna lekce boxu:DDD
edit: vlastne kdyz to tak ctu psal si 25 slovaku plus ty takze 26 na 4 to musela bejt ferovka | 25 ozralejch 18 letejch slovaku a italu, z toho tak 12 kluku at neprehanim, dostalo na drzku od 5 dospelejch Reku, ale takovym zpusobem, ze byly dva zlomeny nosy, jedno roztrzeny oboci a jedno roztrzeny ucho ... vzhledem k tomu, ze Rekove byli v pravu (ozralej slovak rozbil 6 sklinek, nechtel je zaplatit a kdyz sem presvedcil majitele baru at ho necha byt, tak mu zacal sproste nadat a vyhrozovat mu), tak sem se nepral a jako jedinej sem nedostal pres drzku a jeste sem 3x zmlacenyho slovaka odtud odtahl, protoze by ho jinak zabili
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st září 29, 2010 2:19 pm Předmět: |
|
|
el greko den 6
Dneska prozmenu plavani a jezdeni na kajaku po mori  . Prijemne odpocatej jedu plavat zase do Ceska, dokonce mam jednu obnazenou fotku kterou to tu pak okorenim  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt září 30, 2010 9:46 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m sprint mix, 16 minut
Dneska pěkná rozplavba po dovolený. Už 3 týdny žádnej fastfood, je to neuvěřitelný co dělá s člověkem láska  . Asi nakoupím nějaký suplementy a zkusím trochu přidat tempo.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:58 am Předmět: |
|
|
Plavání
750m mix, 35 minut
Pohodový tempo, bazén kraulem i prsama na jeden nádech v pohodě, takže žádnej stres.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprint kraul
Dneska prozměnu jenom kraulování. Plavu už přes dva měsíce a kupodivu to začíná bejt poznat, začal bych třeba chodit plavat se zátěží nebo tak něco, musím zjistit, jestli to někdo praktikuje  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Plav v triku | Sou nějaký trika se závažím? Měl jsem vestu na potápění s nějakýma cihličkama na pásu, tak to by asi šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Plavu už přes dva měsíce a kupodivu to začíná bejt poznat |
Poznat na com? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ahola: Na fyzičce, postavě a lehkostí v plavání. Je to samozřejmě kombinace i toho, že sem vyhodil junk food z jídelníčku. Musím se zvážit, ale tuk šel už trochu dolů a vršek těla se drží, viděl mě po dvou měsících kámoš a říkal, že sem mohutnější nikdy nebyl. Co je hlavní, vůbec mě to každodenní plavání neunavuje, pořád mě ještě nenudí, nejsem po plavání utahanej a druhej den mě nic nebolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
O trikach se zavazim nic nevim, ale garantuju ti, ze kdyz si vezmes triko, tak to bude sakramentsky znat....
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | O trikach se zavazim nic nevim, ale garantuju ti, ze kdyz si vezmes triko, tak to bude sakramentsky znat.... | máš nějakej tip? je to klasickej nějakej plaveckej top? našel sem jen plavecký "spodky"
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|