|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: čt září 30, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
do prdele ja ymslel, ze ta K-1 zacina az zejtra  kdo uz vsechno byl? jenom mena bez SPOILU bych prosil, dik _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
kdybys nechlastal voe vcera tak bys nezaspal  byl JLB, majty mo, aerts, a sefo, semmy, alistair, zimmerman takze skoro vsici _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
Uplne neskutecne me serou ti poulicni prodejci parfemu, co jsou kazdy den od rana do vecera natentovani v Brne u obchodniho domu Tesko u Vankovky a otravujou lidi tema smradama. Kazdy den chodim okolo a skoro kazdy den me nekto z nich zastavi a snad uz se tesim na to, jak je poslu do prdele a mam z toho uzasnej pocit :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 6:14 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Predevcirem 40 stupnove horecky a zimnice, do toho jeste bolesti bricha, kdy jsem musel pres noc snad 10 x na zachod s prujmem a stejne sem nic nevy*ral . Skoda jen ze to neprislo o 2 tydny pozdej, kdy bych koncil Beara |
to je takovy to, ze se ses nafouklej, chce se ti, sednes, vyseres maximalne trochu vody a hotovo a zachvilku znovu ne? to znam, to je nejhorsi zlatej prujem, kdy to z tebe lita po kilech _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 02, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | Predevcirem 40 stupnove horecky a zimnice, do toho jeste bolesti bricha, kdy jsem musel pres noc snad 10 x na zachod s prujmem a stejne sem nic nevy*ral . Skoda jen ze to neprislo o 2 tydny pozdej, kdy bych koncil Beara |
to je takovy to, ze se ses nafouklej, chce se ti, sednes, vyseres maximalne trochu vody a hotovo a zachvilku znovu ne? to znam, to je nejhorsi zlatej prujem, kdy to z tebe lita po kilech |
jj presne tak, akorat sem nebyl nafouklej ale spis me vzdycky nez sem mel jit na zachod zaclo nechutne pichat v brise.
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Uplne neskutecne me serou ti poulicni prodejci parfemu, co jsou kazdy den od rana do vecera natentovani v Brne u obchodniho domu Tesko u Vankovky a otravujou lidi tema smradama. Kazdy den chodim okolo a skoro kazdy den me nekto z nich zastavi a snad uz se tesim na to, jak je poslu do prdele a mam z toho uzasnej pocit :D |
No vidis, me serou taky a to fakt az k nepricestnosti. Jelikoz uz z dalky davam najevo pohrdani, tak me osobne davaj pokoj, ale co me sere nejvic je vzdycky kdyz vidim nejakou chudinku starou babicku jak drzi v ruce 3 ty parfemy a prodejce ji extaticky rika, ze usetrila 6 tisic korun diky tomu, ze si koupila ten jejich shit :P Fakt si vzdycky rikam, ze uz na zakladce by se snad melo vyucovat, ze na ulici se nic nekupuje ani neuzavira zadna smlouva, je az neuveritelny kolik lidi se chytne a to jeste tedka v krizi :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 02, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
IluvSunshine:
Presne tak, ja uz tedy taky davam najevo svoji averzi, takze me tolik neotravuji, jen nekdy se schavlne necham "chytit" a pak je poslu s chuti do prdele (hlavne ty nasladly kluky  ) a dokonce jsem asi 2x udelal to, kdyz jsem mel blbou naladu a videl presne to, co pises, jak nejaka babka drzi v ruce parfem a posloucha ty jejich pohadky, ze jsem te pani rekl, at je vubec neposloucha a nic od nich nekupuje, ze jsou ty vyrobky smejdi. Ale zarazi me stale to, kolik lidi se s nima bavi a dokonce si to kupuji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne so říjen 02, 2010 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
nejaka pica dredata , ho ostrihej , nebo s nim vytri podlahu ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 02, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Culda13 napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
tak mu dej přes držku a nebreč |
nemít rodinu a malé dítě ,které chodí domu ze školy samo ,tak ho sejmu hned ,ale takle nemihu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|