|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
Draper, IluvSunShine - taky mě nehorázně serou, a když nemám chuť se s nima vůbec bavit a nechci být ani osloven, tak zaručeně pomáhá vytáhnout z kapsy mobil, dát si ho k uchu a hotovo, vidí že telefonuješ, a nechaj tě bejt  . Já bych jim do očí neřekl ať s tím jdou doprd*le, tak to řeším tímhle způsobem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
| IluvSunshine napsal: | | Draper napsal: | | Uplne neskutecne me serou ti poulicni prodejci parfemu, co jsou kazdy den od rana do vecera natentovani v Brne u obchodniho domu Tesko u Vankovky a otravujou lidi tema smradama. Kazdy den chodim okolo a skoro kazdy den me nekto z nich zastavi a snad uz se tesim na to, jak je poslu do prdele a mam z toho uzasnej pocit :D |
No vidis, me serou taky a to fakt az k nepricestnosti. Jelikoz uz z dalky davam najevo pohrdani, tak me osobne davaj pokoj, ale co me sere nejvic je vzdycky kdyz vidim nejakou chudinku starou babicku jak drzi v ruce 3 ty parfemy a prodejce ji extaticky rika, ze usetrila 6 tisic korun diky tomu, ze si koupila ten jejich shit :P Fakt si vzdycky rikam, ze uz na zakladce by se snad melo vyucovat, ze na ulici se nic nekupuje ani neuzavira zadna smlouva, je az neuveritelny kolik lidi se chytne a to jeste tedka v krizi :P |
Taky jsem to delal, a ty parfemy nejsou smejdy, jsou prijemne vonici. Sice nejsou znackove, ale co.
A vetsina tehle firem ktere to dela ma dokonale vypracovane know-how, clovek ktery to dela musi mit opravdu obchodnickeho ducha a takovou tu confidence, aby vubec neco prodal... je to neskutecne psychicky i fyzicky narocne :)
Me spis vadi takovy to nabizeni vypsani karty IZIP, pritom ten clovek uz vubec nedoda ze podminkou je prepsani se k VZP.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 02, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | Pavelcb napsal: | | Culda13 napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
tak mu dej přes držku a nebreč |
nemít rodinu a malé dítě ,které chodí domu ze školy samo ,tak ho sejmu hned ,ale takle nemihu |
O to spis bys mel, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | a on si pak počká na dceru . |
...hm na tydle je lepší bez zjevnýho násilí. Počkám si na něj v noci, hodím ho do auta a v noci někde za městem podržím chvilku pod vodou. Bez facky bez čehokoliv, a řeknu mu že ho nechci potkat ve dne v noci ani kdyby mě zdravil a držel dveře u baráku, pokud je to žebrák, tak bude rád za tu vystrahu, pokud je to zmetek tak je nutný mu šlápnout na žerák a to zpusobem mafiána.......to byla sranda.
Když máš členy rodiny v ohrožení, to je fakt těžký něco nevyprovokovat.
...ale zbil bych ho už asi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:00 am Předmět: |
|
|
1. tráva není droga.
za 2. ten co huli travu neni fetak, ale hulic nebo smaka.
fetak ses mozna tak ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:05 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
A co takhle zavolat fízly? Vytírání podlahy nech klidně uklízečkám . Když na ně třikrát přijedou policajti, tak vysmahnou. Pokud bys náhodou narazil na aktivní policajty (a nebo byl ochoten svědčit), stačil by výjezd jeden ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
zavolat partu 100kg+ kámošů, do ruky každej bejsbolku a není co řešit
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Mablung napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
zavolat partu 100kg+ kámošů, do ruky každej bejsbolku a není co řešit |
lol a proc trava je neskodna. rozhodne min nez se kazdej patek zlejt jak prase
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | JOga napsal: | | Mablung napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
zavolat partu 100kg+ kámošů, do ruky každej bejsbolku a není co řešit |
lol a proc trava je neskodna. rozhodne min nez se kazdej patek zlejt jak prase |
At si každej hulí co chce, tady jde o to, že ty zasraný smažky s tim otravujou celej barák
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
spis lidi otravujou normalni smazky
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | spis lidi otravujou normalni smazky |
normální smažky? ...to existuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
jo, to je treba Kalousek s kterym jsem hulil na mitingu v Karlovych Varech
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | mirormaster napsal: | | spis lidi otravujou normalni smazky |
normální smažky? ...to existuje? |
lol taky jsem to vubec nepochopil XD
lidi otravujou normalni smazky :DDDD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|