|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | jo, to je treba Kalousek s kterym jsem hulil na mitingu v Karlovych Varech |
kámo ty už to radši fakt nehul
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:33 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | mirormaster napsal: | | spis lidi otravujou normalni smazky |
normální smažky? ...to existuje? |
Normální huliči existují a je jich myslím absolutní většina. To co se tu popisuje je odpad ve všech ohledech
Co se feťáků týče, tam je to těžký. Je to paradoxní, ale represe vytváří vysoké ceny a nečistý materiál, což způsobuje nutnost kradení a poškození zdraví. Je to vážně paradoxní, ale čistý materiál a nízké ceny by dokázali feťáky udržet mezi normální společností o dost déle
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:33 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | jo, to je treba Kalousek s kterym jsem hulil na mitingu v Karlovych Varech |
pocki on huli travu?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:34 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | mirormaster napsal: | | jo, to je treba Kalousek s kterym jsem hulil na mitingu v Karlovych Varech |
pocki on huli travu? |
lol co se na tom tak prekvapuje 90% politiku huli travu
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | JOga napsal: | | mirormaster napsal: | | spis lidi otravujou normalni smazky |
normální smažky? ...to existuje? |
Normální huliči existují a je jich myslím absolutní většina. To co se tu popisuje je odpad ve všech ohledech
Co se feťáků týče, tam je to těžký. Je to paradoxní, ale represe vytváří vysoké ceny a nečistý materiál, což způsobuje nutnost kradení a poškození zdraví. Je to vážně paradoxní, ale čistý materiál a nízké ceny by dokázali feťáky udržet mezi normální společností o dost déle |
jdi už s tim svinstvem do prdele a neotravuj tady....
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | mirormaster napsal: | | jo, to je treba Kalousek s kterym jsem hulil na mitingu v Karlovych Varech |
pocki on huli travu? |
lol co se na tom tak prekvapuje 90% politiku huli travu |
Tak to me fakt prekvapilo, to jsem fakt nevedel, i presto ze si myslim ze je to blbost :D spis chtels rict ze se 90 % politiku chova jak kdyby hulilo travu ne? XD
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
hulil jsem s kalouskem, topolankem a svancerbergem. A sam svancerberg mi rikal ze nezna skoro nikoho ze smenovny kdo by nehulil travu
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | hulil jsem s kalouskem, topolankem a svancerbergem. A sam svancerberg mi rikal ze nezna skoro nikoho ze smenovny kdo by nehulil travu |
Tak tenhle vyplod tvyho mozku je pomalu na podpis
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:56 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | hulil jsem s kalouskem, topolankem a svancerbergem. A sam svancerberg mi rikal ze nezna skoro nikoho ze smenovny kdo by nehulil travu |
Tak to ti nezavidim, to bych si radsi dal doutnik s Arnoldem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | 1. tráva není droga.
za 2. ten co huli travu neni fetak, ale hulic nebo smaka.
fetak ses mozna tak ty. |
napsal jsem ,že je tráva cejtit na celém patře ,heroin budu těžko cejtit .Nic to nemění natom ,že tu vařej a prodávaj dětem . přestaň hulit a pochopíš to .
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Culda13 napsal: | | hrozně mi vaděj fetáci . tady v baráku je jeden co prodává i dětem ( 14 let) a vůbec nic se neděje . smrad z trávy je po celém patře a ty zasraný smažky co maj dredy tu dělaj akorát bordel . |
A co takhle zavolat fízly? Vytírání podlahy nech klidně uklízečkám . Když na ně třikrát přijedou policajti, tak vysmahnou. Pokud bys náhodou narazil na aktivní policajty (a nebo byl ochoten svědčit), stačil by výjezd jeden ... |
na ochotný jsem fakt nenarazil , už to maj nahlášený a nic se neděje
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | mirormaster napsal: | 1. tráva není droga.
za 2. ten co huli travu neni fetak, ale hulic nebo smaka.
fetak ses mozna tak ty. |
napsal jsem ,že je tráva cejtit na celém patře ,heroin budu těžko cejtit .Nic to nemění natom ,že tu vařej a prodávaj dětem . přestaň hulit a pochopíš to . |
Tak nevim kdo ma prestat hulit, pletes jabka, s hruskama a jeste s jahodama dohromady :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
fakt ? Já nenapsal ,že je feťák ten co hulí , to mi tady někdo podsouval .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|