Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ajo ten se poved
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
CZEBLADE napsal:
koho serou taky zuby ?
kurva tak sme tu na webu ohledne kulturistiky , silovych sportu a sportu obecne a nebo nekde v u zubare pod narkozou

To s tim souvisi
Mam uz druhou osmicku venku a nemuzu cvicit
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj nemuzes cvicit nebo se ani nenazeres jak ja
Zonaxxx

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 3:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neznášam chorobu
Josef

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám už 3/4 roku uštíplý kus stoličky, ale ještě jsem s tím nebyl u zubaře, bo se jich strašně bojim
jari

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Josef napsal:
Mám už 3/4 roku uštíplý kus stoličky, ale ještě jsem s tím nebyl u zubaře, bo se jich strašně bojim

já ty jejich obsílky vyhazuju
Mablung

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Josef napsal:

Takže místo jednoduché záplaty čekáš na to až se ti zub rozpadne a budou ti ho vyndavat po kouskách
Luster

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam jit k zubari za necelejch 14dni asi se vymluvim na praci
kubaz

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

sefe necetl si nove zakony ? zajdi si k zubari , at te prekontroluje , da ti plomby nebo predela a poradne vsechno , dokud to je zadarmo , od noveho roku se za to vsechno bude platit , plomba se mi zda 300kc atd .. a kdyz neprijdes na preventivku , kdy te pozvou , tak pak jakakoliv dalsi navsteva zubare bude placena tebou
mysH

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu pablbovi ze stomatologicko - demagogicky komory bych prejel nejradsi autem hlavu .. ze pry ve vetsine pripadu se da zubnimu kazu predchazet. Znam lidi, kterym je 50-80 a nemaj jediny kaz a dalsi, kterym se zuby kazi raketovym tempem .. a zivotospravou to uplne nebude ..
Luster

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Luster napsal:

sefe necetl si nove zakony ? zajdi si k zubari , at te prekontroluje , da ti plomby nebo predela a poradne vsechno , dokud to je zadarmo , od noveho roku se za to vsechno bude platit , plomba se mi zda 300kc atd .. a kdyz neprijdes na preventivku , kdy te pozvou , tak pak jakakoliv dalsi navsteva zubare bude placena tebou

tohle se me nastesti netyka, zubarka je rodinna znama
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minule som sa dostal uplne nahodou v ramci jednej jednej akcie k diskusii s pani prof., prednostkou stomatologickej kliniky u nas v univerzitnej nemocnici. Bol som dost prekvapeny, ked vravela, ze v krajinach ako Svedsko, Dansko, Svajciarsko, ale aj dalsich, je otazka zubneho kazu u deti a dorastu vo veku zhruba do 15 rokov vyriesenia. Proste zubny kaz v tejto vekovej kategorii neexistuje. Samozrejme, neda sa to zrejme brat 100% a nejake 0,00 nieco% sa urcite objavi, ale aj tak. A vsetko je to vraj dane len preventivnou starostlivostou a pravidelnou fluoridaciou u zubara cca 2x rocne.
Pokial nemate v CR uz teraz takmer vsetko plne hradene pacientom, tak to zavidim. U nas, aj ked ma lekar preplateny vykon od poistovne, je to zanedbatelna ciastka. Povedzme plomba, kvalitny lekar s vynikajucimi referenciami, injekcia pred vrtanim...od 25-40 eur a postovna doplati take 2 eura...cize v podstate sme samoplatcovia a to trva uz roky.
U.B0B

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
.. ze pry ve vetsine pripadu se da zubnimu kazu predchazet. ...

obezni si asi take budou platit lecbu srdce a cukrovky, pridal bych i rakovinu tlusteho streva. kuraci rakovinu plic ..... fotbalisti kolena ... a adrenalinovy sportovci si zaplati veskery urazy spojeny se sportem, ktery vlastne vubec nemusi delat a tudiz tomu muzou predejit ...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Povedzme plomba, kvalitny lekar s vynikajucimi referenciami, injekcia pred vrtanim...od 25-40 eur a postovna doplati take 2 eura...cize v podstate sme samoplatcovia a to trva uz roky.

Já jsem potkal kripla, kterej si to chtěl nechávat podobně platit a k zubařovi měl hodně daleko, tím stylem jakým se mi vrtal v hubě bych ho přirovnal spíš k horníkovi. Pak jsem se dostal k zubaři přes moje rodiče, sice dojíždím 40km přibližně, ale lepšího zubaře jsem nepotkal a neplatí se skoro nic
cipinek

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
mysH napsal:
.. ze pry ve vetsine pripadu se da zubnimu kazu predchazet. ...

obezni si asi take budou platit lecbu srdce a cukrovky, pridal bych i rakovinu tlusteho streva. kuraci rakovinu plic ..... fotbalisti kolena ... a adrenalinovy sportovci si zaplati veskery urazy spojeny se sportem, ktery vlastne vubec nemusi delat a tudiz tomu muzou predejit ...

ano i kulturisti, vzpěrači a powerlifteři by si měli platit své utržené bicepsy, prsní svaly, rotátorové manžety a vyhřezlé plotýnky ze své peněženky...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: