Jack3d?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jack3d?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jack3d?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2010 9:16 am    Předmět: Re: neděkuj Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
nemusíš děkovat , jen prostě když ctiš že to už není ono tak vysadím
komplet suplíky, taky jsem to udělal jak jsem byl nemocny , spadl jsem
ale jak sem je zase nasadil tak fakt je cítim , jak jsem nasadil Levronku
tak jsem se citil jak nadr,,,,, pes . fakt síla .
Třeba jen davaj nějaky protein kvuli bilkovinam , nebo slabší gainer ale
nedavej celou suplikovou kompletaci, nevím kolik toho maš ,
Co používaš krom no,

mam WPC 80 ...Vapor USA verzi a kreatin monohydrat ale ten nepouzivam protoze po nem vzdycky nemuzu nasadit kalhoty

no jestli chápu tak WPC je od extrifitu , tak ten ber pořad .
jen vysad vapor , to jsem ještě nezažil že bych po kreatinu nenasadil
teplaky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2010 9:34 am    Předmět: Re: neděkuj Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
Co používaš krom no,

mam WPC 80 ...Vapor USA verzi a kreatin monohydrat ale ten nepouzivam protoze po nem vzdycky nemuzu nasadit kalhoty

teplaky

ja myslel džíny ,vždycky po něm dost přiberu...asi tim nabráním vody...nějak moc to na mě pusobí asi
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2010 10:19 am    Předmět: Re: neděkuj Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
Co používaš krom no,

teplaky

ja myslel džíny ,vždycky po něm dost přiberu...asi tim nabráním vody...nějak moc to na mě pusobí asi

neříkej že ti to da více něž +5 kg
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2010 1:53 pm    Předmět: Re: neděkuj Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
Co používaš krom no,

teplaky

neříkej že ti to da více něž +5 kg

no to 5 asi ne,ale tak ty tři jo...navic mi to jde vetsinou do nohou,je ot mozny?
Dusan SK

PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2010 12:55 pm    Předmět: Jack3d Odpovědět s citátem

Stava sa niekomu, ze po Jack3d smrdi na treningu za nejakou chemikaliou, ako keby som doma varil Amfetamin
nanobeast

PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc by ne...nechtel bys cichat jak smrdi moje curanky po treninku kdyz do sebe nacpu davku cell techu...to je jako chcat spalenou gumu
Lifter750

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jack3d Active Ingredients:
Arginine Alpha-Ketoglutarate, Theophylline, Creatine Monohydrate, Beta Alanine, Caffeine, 1,3-Dimethylamylamine (Geranium [Stem]), Schizandrol A

Arginine Alpha-Ketoglutarate
Creatine Monohydrate
Beta Alanine
Caffeine
-klasika jako u Cell Stuff nebo Cell Mass - stejný základ, jen je zvláštní, že to obsahuje pouze jednu formu kreatinu.

Schizandrol
-Klanopraška se pěstuje jako léčivá rostlina. Obsahové látky posilují nervovou soustavu, zvyšují duševní i fyzickou aktivitu, působí protidepresivně, zahánějí spánek a snižují únavu. Klanopraška se řadí k takzvaným adaptogenům, tedy látkám, zvyšujícím odolnost organismu při zátěži a v extrémních podmínkách. Podobné účinky má například Eleuterokok (Čertikus, čertův kořen, Eleuterococcus senticosus), případně také žen-šen, Rhodiola rosea a další. Užívání klanoprašky nemá žádné vedlejší negativní účinky a schizandrin, který je obsažen ve všech částech rostliny, působí blahodárně na lidský organismus.
-na to se mrknu po návratu z Finska. Tahle bylinná složka se mi líbí.

..ale:
Geranamine (1,3-Dimethylamylamine or Methylhexamine)
-this psychoactive drug is not FDA approved due to lack of research. It has adverse effects when safe usage is exceeded, including headache, nausea, and even stroke. Confused
-V Asii a Egyptě byl již v minulosti používán také jako narkotikum, jehož účinek sice může v nižších dávkách působit proti nespavosti či pro uklidnění při extrémním stresu a nervozitě, při předávkování však dochází k otravě, projevující se malátností, zmateností, nevolností, úzkostí a bolestmi hlavy. V extrémní situaci může silná otrava skončit i smrtí. Jelikož látky působí na hladké svalstvo, úplně vyhnout by se mu měli lidé se srdečními problémy, těhotné ženy a malé děti.
-pomáhá prokrvení, funguje proti nadýmání a otupuje bolest.
-muškátový oříšek řeší i feťáci.

Theophylline
-is very similar in structure to caffeine. Due to its numerous side-effects, the drug is rarely administered for clinical use.
-antiastmatikum (dávka pro astmatiky cca 200 mg/den)
-uvolní hladké svalstvo
-sníží krevní tlak
-zvětší ledvinový krevní tok
-zesiluje účinek diuretik
-účinek theofylinu je synergický s jinými přípravky obsahujícími xantiny, beta- sympatomimetiky, kofeinem a jemu podobnými látkami.
-zvýšené riziko výskytu nežádoucích účinků při očkování proti chřipce
Hlavní nežádoucí reakce vznikají obvykle při předávkování. Jsou to tyto projevy:
-Gastrointestinální: nausea, zvracení, průjem
-Centrální nervový systém: bolesti hlavy, podrážděnost, neklid, nespavost, hyperexcitabilita reflexů, svalové záškuby, klonické a tonické generalizované křeče.
-Kardiovaskulární: palpitace, tachykardie, extrasystoly, návaly, hypertenze, oběhové selhání, ventrikulární arytmie.
-Respirační: tachypnoe
-Další: exantém, syndrom nedostatečné sekrece ADH, změny hladin elektrolytů v séru, zvláště hypokalémie, zvýšení hladin kalcia a kreatininu v séru, hyperglykémie a hyperurikémie.

Jeden z důvodů proč nemám rád US věci je, že na etiketě klasicky nenajdete přesné složení, vše se skrývá za firemní formulkou typu "FX Super Formula obsahuje" a celkovým obsahem, nikoliv rozděleným. Dočteme se, že na 5.55 gramu směsi Jacka3d (tak mě napadá, že bych peníze raději utratil za Jacka Danielse) máme 4.14 gramu účinných látek. Takže máme zřejmě slepě důvěřovat radě amerického odborníka. Kolik je ve výrobku argininu, kolik kreatinu vem čert, i když je to dost zásadní informace, ale spíše jde o ostatní látky, které mají dost zásadní negativní účinky. Vím, že bych si nedal více než 200 mg teofylinu, ale najdu někde kolik ho jedna dávka obsahuje?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lifter 750: Velice přínosný příspěvek
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako se vsim ameruckym..podobne to je i na etikete nano vaporu...strohe slozeni a pak rada vedlejsich ucinku ktere mohou provazet uzivani.....kdyby to alespon fungovalo ale stejne po tom v posilovne zivam kdyz si na to nedam kafe..navic ta orange haze prichut chutna jako pomerancovej dzus s kakaem...to je hnus velebnosti.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
jako se vsim ameruckym..podobne to je i na etikete nano vaporu...strohe slozeni a pak rada vedlejsich ucinku ktere mohou provazet uzivani.....kdyby to alespon fungovalo ale stejne po tom v posilovne zivam kdyz si na to nedam kafe..navic ta orange haze prichut chutna jako pomerancovej dzus s kakaem...to je hnus velebnosti.

to si asi eště nepil příchuť fruit punch....na blití
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe nepil ale mel sem tendence...znelo to tak dobre..i pritelkyne rikala at si to objednam...no tak vidim ze je to z deste pod okap^^
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
hehe nepil ale mel sem tendence...znelo to tak dobre..i pritelkyne rikala at si to objednam...no tak vidim ze je to z deste pod okap^^

možná toe individuální ...nwm je možný že to někomu chutnat bude,ale já osobně to nedoporučuju,teď mam No xplode NT ...nakou jahodu nebo co toe.....a toe oproti tomu luxus
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja nevim jestli jeste zkouset nejaky NO pripravek protoze ten vapor nema ale zadnej ucinek...piju tak 2 kafe denne takze mozna to na me tolik nefunguje a nechci utracet zase za neco co nebude makat...jinak od muscle techu sem mel i sacharid s kreatinem..prvni krabice byla blue raspberry a to byl hnus sladkej..jako kdyz rozpustis poutovy lizatko do vody..pak sem zkusil lemon a ten je o 1000 procent lepsi a da se v klidu pit..
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
no ja nevim jestli jeste zkouset nejaky NO pripravek protoze ten vapor nema ale zadnej ucinek...piju tak 2 kafe denne takze mozna to na me tolik nefunguje a nechci utracet zase za neco co nebude makat...jinak od muscle techu sem mel i sacharid s kreatinem..prvni krabice byla blue raspberry a to byl hnus sladkej..jako kdyz rozpustis poutovy lizatko do vody..pak sem zkusil lemon a ten je o 1000 procent lepsi a da se v klidu pit..

no pokud pijes hodne kafe tak to asi potom moc nepusobi no....já kafe nepiju ubec takže mi to dost pomáhá,ale už to používám dlouho a ty ucinky taky nejsou jaky byvaly ,nejspis zaradim pauzu a pudu o5 do toho , doufám ze to bude zas stat za to
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud kofein, tak vždy s taurinem, aby nedošlo k "vlně" a nebyl jsi na tom pak "ospaleji" než před tím.
Taurin cca 2000 mg na 100 mg kofeinu.
Já beru Cell Stuff od Mega Pro + Energy Booster od ATP za pár korun, funguje mi to naprosto dostatečně.
US věci prostě nebrat, když už tak vždy sáhnout po věcech z EU.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jack3d? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: