|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | natankoval sem omylem cca 20l nafty do favouše, snad to chudák přežije |
to by mohl bejt drahej omyl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
sere me ze vecer zhruba touto dobou mam strasnou chut jit cvicit, rano mam naopak ke cviceni velikej odpor a odpoledne, kdy jsou me pocity takove neutralni, takze bych eventuelne sel, zase nemam cas _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | JOga napsal: | natankoval sem omylem cca 20l nafty do favouše, snad to chudák přežije |
to by mohl bejt drahej omyl |
tak čoudí se z toho jak ze starý liazky ....zejtra si jdu koupit na favouše samolepku no smoke, no fun a 3.5TDi big turbo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | JOga napsal: | natankoval sem omylem cca 20l nafty do favouše, snad to chudák přežije | Na to, jaký máš chytrý řeči o autech se divím, že neumíš ani natankovat. Nebo jsi poprvé tankoval sám? |
I mistr tesař se nikdy utne, to bys měl ale daymoone vědět
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
Ja som uz vystriedal mraky aut (nie sukromne) ale natankovat ine palivo sa mi nikdy nepodarilo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
sel jsem k holicce nechat si to jen trochu promelirovat a zase mam hlavu jak snehovou kouli _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | sel jsem k holicce nechat si to jen trochu promelirovat a zase mam hlavu jak snehovou kouli |
nebo jak kokosova kobliha ne
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | sel jsem k holicce nechat si to jen trochu promelirovat a zase mam hlavu jak snehovou kouli |
...tak do jdi sundat úplně dolů ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | JOga napsal: | | Draper napsal: | sel jsem k holicce nechat si to jen trochu promelirovat a zase mam hlavu jak snehovou kouli |
...tak do jdi sundat úplně dolů ne? |
chci ale porad se toho bojim :) |
Poniektorí by sme brali aj opak (teda aj tu snehovou kouli)...ale zial, to uz akosi nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|