Dnes zase takový lehčí trénink s více opakováními. Byla to ale i tak makačka, takový kondiční trénink. Celou dobu jsem makal a srdce si zabušilo. Nemá k tomu asi cenu nic dalšího psát. Je to jasné. Další trénink v pátek, zítra budu mít práci celý den a bude i volno od stravy.
{
kliky nohama na míči 15x
sklopky s MB 10x
supermany 10x
russian twist s MB 15x
kolečko 10x
} x4
ČAS: 17:00min
Dnes taková lehčí kondice se zaměřením na střed těla, v lehčím týdnu. Bylo to fajn, bavilo mě to. Břicho parádně cítím. U sklopek jsem od třetí série změnil techniku a byly to spíš takové zkracovačky s MB a šlo to přesně tam, kam jsem chtěl. Moc dorbý cvik.
Suplementace:
dva banány po tréninku
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
edit: jo a neprijde ti zbytecne davat po 17 minutovym, i kdyz verim ze intenzivnim, treninku 2 banany, coz je nejakych 50-60g sacharidu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ne nepocitam, ale mam to uz za ta leta v hlave....ale to je fuk, jen jsem se ptal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak fajn, když jsi se jen ptal, tak jsem ti jen tak odpověděl. Kdybysis totiž chtěl hrát na chytrého, tak bych se tě ještě zeptal, kolik jsi snědl sacharidů včera v noci
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
shyby 5x5xTH+18kg, 7x5xTH+6kg
kliky na bradlech 7x5xTH+18kg, 3x5xTH+6kg
přítahy v předklonu s JČ 4x8x45kg
floor-press s JČ 6,5,5x45kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
ČAS: 1:25 hod
Zase zpátky u těžkého tréninku a bylo to těžký kurňa hodně. Co mě poslední dobou trápí jsou mozoly. Možná nějaký puchýře pod mozoly, bolí to u shybů jako svině a i těžká činka u přítahů se na hovno drží. Celkově mám ty ruce mizerný, připadám si jak kopáč. Měl bych věnovat více času svému vzhledu :-D
Kliky na bradlech dost těžký. Nějaká z posledních těžkých sérií mě docela zabila, ale bylo to ztrátou koncentrace, protože u dalších jsem se soustředil a odcvičil jsem to v klidu. U shybů platí, že těžké série odcvičím, dám si lehkou váhu a prvních pár sérií je lehkých jako pírko. U kliků sundám váhu a první lehká je snad těžší než ta těžká. Vždycky mě to překvapí, jak u toho chcípu.
U přítahů jsem snížil počet opakování a zlepšil techniku, už jsem spokojený. U floor-pressů jsem nesnížil ani nezvýšil nic, bylo to těžký jak kráva.
trhy s JČ pravá ruka 3x4x45kg, levá ruka 3x3x45kg
výrazy s JČ 3x3x45kg
swingy s KB jednoruč 3x15
ČAS: 0:50 hod
Když na to tak koukám, tak pozitivum dnešního tréninku je, že jsem ho zvládl stejně rychle jako minulý týden jeho lehčí variantu. Sice tam bylo více sérií, ale o dost menší váhy.
Tím to asi končí, už jen samá negativa. A to první je, že pravá strana je nějak najednou výrazně silnější než levá. Na trhu to tam z pravé ruky lítá a u levé jsem zaprvé ztratil techniku, respektive mi nejde. Trhám to špatnou drahou kdesi bokem těla, nedotrhnu to. Vzal jsem si nakonec lehčí činku (31kg) a tam to lítá z levé ruky úplně samo, přesně nejlepší drahou a takovou rychlostí, že to musím nahoře dost brzdit. Jedna věc je jistá, že mám z té váhy respekt až moc velký. S největší pravděpodobností je to v hlavě. Zkusím příště o 5kg lehčí činku, když to půjde, přidám ještě v tréninku. Druhá věc je, že mi to nějak nedrží v ruce. Řekl bych, že i úchop levé ruky by mohl být pevnější.
Výrazy taky nic moc, pravá ok, levá na hovno. Poslední série byl boj. Čím to kua je. Nelíbí se mi to a něco vymyslím, abych to odstranil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru