|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fenix
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | díky bohu, že sem ještě jel favoušem, natankovat to do octavky s turbem tak nevím, nevím |
Tak běžně se lije nafta do oktávky s turbem, to není žádná novinka, ba dokonce to to auto potřebuje k životu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | sel jsem k holicce nechat si to jen trochu promelirovat a zase mam hlavu jak snehovou kouli |
gay
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Draper napsal: | sel jsem k holicce nechat si to jen trochu promelirovat a zase mam hlavu jak snehovou kouli |
gay |
jsi? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | zajem si vydelat pri souteze min 10000euro? dva borci se nechaji od tretiho mlatit a ten co vic ran vydrzi vyhraje min 10000euro. mlati se jenom pesti a ne do hlavy, hrudniku a ledvin, lechke rany do koule sou povoleno. rany sou tak silne ze se to da ustat, ne na plno. de to vsechno podle veku a vahy, soupere se losuji ksobe predem se dela test kde muzes dokazat kolik ses schopen vydrzet, pak se rozhodne jestli a kolik se na tebe bude sazet, zajem ? icq 273 746 097 |
To mi tu chodí zajímavá pošta... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
ja jsem ten treti
gumovyyyy medviiidky! gumovyyy medviiidky!
Naposledy upravil Bazzy dne pá říjen 29, 2010 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Poman napsal: | | citace: | | zajem si vydelat pri souteze min 10000euro? dva borci se nechaji od tretiho mlatit a ten co vic ran vydrzi vyhraje min 10000euro. mlati se jenom pesti a ne do hlavy, hrudniku a ledvin, lechke rany do koule sou povoleno. rany sou tak silne ze se to da ustat, ne na plno. de to vsechno podle veku a vahy, soupere se losuji ksobe predem se dela test kde muzes dokazat kolik ses schopen vydrzet, pak se rozhodne jestli a kolik se na tebe bude sazet, zajem ? icq 273 746 097 |
To mi tu chodí zajímavá pošta... |
prihlas Bazzyho |
Myslíš mezi ty dva, nebo jako toho třetího?
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | Lezou mi na nervy lidi co přijdou do posilovny cvičit jenom bicák a tricák a maj pocit, že odvedli dobrou práci |
Na to už jsem si za těch pár let zvyknul, ale co mi nejde přes srst a nikdy nepůjde, je jejich nechávání závaží na stanovišti. Kdo to kurva má po nich jako doprdele sundavat?! Jednou to fakt nevydržim, vemu tu naloženou činku a hodim ji dotyčnýmu do úsměvu, aby pocitíl, jakou váhu za sebou kretén nechal... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | danny1744 napsal: | Lezou mi na nervy lidi co přijdou do posilovny cvičit jenom bicák a tricák a maj pocit, že odvedli dobrou práci |
Na to už jsem si za těch pár let zvyknul, ale co mi nejde přes srst a nikdy nepůjde, je jejich nechávání závaží na stanovišti. Kdo to kurva má po nich jako doprdele sundavat?! Jednou to fakt nevydržim, vemu tu naloženou činku a hodim ji dotyčnýmu do úsměvu, aby pocitíl, jakou váhu za sebou kretén nechal... |
ty jo to jsem nevedel ze ses takovej drsnak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 11:01 pm Předmět: |
|
|
eSso, ač na to nevypadá. Tak drsnej opravdu je, poznám z vlastní zkušenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:12 am Předmět: |
|
|
sere me, kdyz mi nekdo pres noc, rozbije bocni sklo u auta.... pritom nic neukradl ..
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:00 am Předmět: |
|
|
Kdyz se misto 8:00 proberu v 9:30...to mam hned posunuty den...krucinalfagothimlhergotlaudron
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|