řeknu to takhle... já sám nevím kolik toho sním protože jsem to nikdy nepočítal na kJ... a podobné takže je dost možné říct že tvá strava je normální... :D
Prumerny necvici muz sni denne kolem 10 000 kJ, takze ne, normalni to tedy neni Ja snedl nejvic snad kolem 25 000 kJ, a to jsem malem praskl
ty jsi taky ektomorf, co mě tu před chvílí prosil o pár kil tuku
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
nejlepší je jíst sladké... a pít sladké... to ty čísla naskakují :) a nebo když jdeš někam na oslavu... kde dostaneš 2 obědy furt tam něco užíráš :D pak večeře a jdeš pryč až ve 2 to je paráda :)
nejlepší je jíst sladké... a pít sladké... to ty čísla naskakují :) a nebo když jdeš někam na oslavu... kde dostaneš 2 obědy furt tam něco užíráš :D pak večeře a jdeš pryč až ve 2 to je paráda :)
vždiť já vám celou dobu říkám že těch 30-40k kj není takovej problém...
taky panáci přidávaj jak sviňa
tohle všechno je dost relativní....někdo by to určitě nespořádal, ale někdo by dal určitě víc...
Znam jednoho člověka, kterej by víc dal jenom k snídani :D a to je Adam Richmond z Man vs. Food:
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
dneska jsem tahal 2x2x180, zajímalo mě, jak to vypadá, tak jsem si to nahrál a hodím to i sem. Prosím o jakoukoliv kritiku, ale berte v potaz, že to je skoro maximum.
první serie
druha serie
EDIT: tu slepici v pozadí neposlouchejte, zapoměl jsem si flashku s písničkama, tak jsem musel pustit rádio
Ze začátku to vypadalo jak kdyby někdo natáčel mě :) ale pak když si začal zvedat tak to bylo uplně jinač... tahle technika ti vyhovuje ? nechceš to brát víc nohama ? (jakoby nižší postoj)
Ze začátku to vypadalo jak kdyby někdo natáčel mě :) ale pak když si začal zvedat tak to bylo uplně jinač... tahle technika ti vyhovuje ? nechceš to brát víc nohama ? (jakoby nižší postoj)
když mi de o maximálku tak jdu nohama ještě o něco níž, abych toho zvedl víc, ale když to zvládnu tak to beru takhle víc zádama....
síla dost dobrá, ale zvedáš to jeřábem, technika by měla být perfektní u jakékoliv váhy
Dík. Slušně rovný záda udržím tak do 140-150ti kg, pak už ne
dřív jsem se hodně snažil to srovnávat i na vysokých vahách. ale někdy mě z toho i bolely záda, tak jsem si řekl že, se na to rovnání zad vyseru...že to budu tahat tak jak tělo bude chtít a od tý doby mě záda nikdy nebolely.....
Mno ja bych takhle rozhodne zvedat nechtel.. podle me dost riskujes tim rolovanim kulate patere. A to ze ty zada neudrzis rovna je jen znamkou slabyho clanku, kterej se ti taky brzo muze podelat. GL...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Mno ja bych takhle rozhodne zvedat nechtel.. podle me dost riskujes tim rolovanim kulate patere. A to ze ty zada neudrzis rovna je jen znamkou slabyho clanku, kterej se ti taky brzo muze podelat. GL...
problém je, že s tímhle ale nic neudělám....
hele, ty když zvedáš maximálku (nebo něco okolo90ti% a víc) tak udržíš rovná záda?
Jj udrzim je hodne rovna.. ale zase tohle muze souviset s vyskou ( mam 174), takze jestli mas vic jak 185 cm tak muze byt tezsi se k tomu srovnat. Kazdopadne bych videl chybu hlavne v tom jak se k tomu pokusu stavis, nejdes zadkem dolu, nerozjizdis to nohama... (strecujes?).
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru