jestli muzu jen neco poradit, corn flaky jsou napikachu (GI nad 80) a ve spojeni s pul litrem mlika to je dost rychlych cukru, to si myslim ze jde zbytecne do tuku, dal z bramborovy kase moc sachru nevydolujes, urcite ne z 200g brambor, pokud je tam dost tuku tak dejme tomu
jinak bilkoviny by se ani nemely zapocitavat do kJ, protoze z toho energii neziskavas, zkresluje to
just my .02
Musíš pochopit že chodí do školní jídelny tam většinou není moc na výběr...
jestli muzu jen neco poradit, corn flaky jsou napikachu (GI nad 80) a ve spojeni s pul litrem mlika to je dost rychlych cukru, to si myslim ze jde zbytecne do tuku, dal z bramborovy kase moc sachru nevydolujes, urcite ne z 200g brambor, pokud je tam dost tuku tak dejme tomu
jinak bilkoviny by se ani nemely zapocitavat do kJ, protoze z toho energii neziskavas, zkresluje to
just my .02
díky za připomínku,
já poslední dobou nevím co má jíst, všechno se mi přejídá (žeru furt to samí) tak zkousím něco jinýho.
jinak teda, ty corn flakes byly asi 30 minut před tréninkem, což je taky rozdíl.
a co se obědu týče, jak psal pstruh103, já chodím do jídelny, takže beru co je...
btw- co jsou ho hc rady?
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
SQ
2x124, 124 PR (nejvíc jsem dřepal 1x120 takže tohle to je v podstatě osobák )
DL
3x152, 152 (sem debil, teď jsem si uvědomil že kvůli hraní na héérečku jsem si dal o serii míň )
Jídelák
Svačina - 300g pečiva+ 150g eidamu
Oběd - 200g palačinek s tvarohem (nevim na co sem kurva myslel když jsem si to objednával )
už to až tak negulatíš prvé opakovanie máš celkom ok ale tie druhé mierne zgulatíš ale to snáď vidíš aj ty sám.. z tréningu na tréning to neide aj ja sa o to momentálne pokúšam
už to až tak negulatíš prvé opakovanie máš celkom ok ale tie druhé mierne zgulatíš ale to snáď vidíš aj ty sám.. z tréningu na tréning to neide aj ja sa o to momentálne pokúšam
taky si myslím že to je lepší, ale řekl bych že to je jen tou váhou...
Tak k těm 180 co tu máš, tak základní chyba je, že ty už do toho jdeš špatně, vůbec ses nesrovnal, ještě než si tahal jsi byl křivě. To jestli pak se zakulatíš, tak to bych až tak nehrotil, je tam váha, ale důležité je aby ses učil tam naskládat a časem to bude lepší.
Připadá mi, že z pohledu soutěží by minimálně ve tvém druhém videu s tou váhou nebylo uznáno ani jedno opakování, zvedneš to, pak si to dáš na nohy a pak dotahuješ, toto se neuznává!!!
Zkus to dělat v menších kratasích, nebo v tom dresu a po té noze myslím, že bys to stejně nedotáhl, jak když jedeš přes ty dlouhé kraťase po látce.
Zabírat nohy co nejvíc, čím víc svalových vláken zapojíš, tím větší váha, MT rozhodně není cvik jen na záda.
Jinak z pohledu tvých zad, máš jen jedny, tak si je co nejvíc chraň a opatruj, přecejen je nevyužíváš jen na zvedání.
Strečing 2 minuty je rozhodně špatně. Já momentálně strečuju min. 30 minut denně, mám hodně co napravovat. Zkus tomu předejít.
Tak k těm 180 co tu máš, tak základní chyba je, že ty už do toho jdeš špatně, vůbec ses nesrovnal, ještě než si tahal jsi byl křivě. To jestli pak se zakulatíš, tak to bych až tak nehrotil, je tam váha, ale důležité je aby ses učil tam naskládat a časem to bude lepší.
Připadá mi, že z pohledu soutěží by minimálně ve tvém druhém videu s tou váhou nebylo uznáno ani jedno opakování, zvedneš to, pak si to dáš na nohy a pak dotahuješ, toto se neuznává!!!
Zkus to dělat v menších kratasích, nebo v tom dresu a po té noze myslím, že bys to stejně nedotáhl, jak když jedeš přes ty dlouhé kraťase po látce.
Zabírat nohy co nejvíc, čím víc svalových vláken zapojíš, tím větší váha, MT rozhodně není cvik jen na záda.
Jinak z pohledu tvých zad, máš jen jedny, tak si je co nejvíc chraň a opatruj, přecejen je nevyužíváš jen na zvedání.
Strečing 2 minuty je rozhodně špatně. Já momentálně strečuju min. 30 minut denně, mám hodně co napravovat. Zkus tomu předejít.
Nemůžu ti oponovat, protože máš pravdu fakt k tomu nemůžu nic říct, snad jen díky za příspěvek a že se tim zkusím řídit
283g bielkovín, to si ako zrátal prosím ťa? + tam nemáš žiadne, ktorých využiteľnosť by stála za to (odmysliac mlieko, tvaroh..)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
On pocital i rostlinne bilkoviny. Ale kazdopadne tech rozumne vyuzitelnych bilkovin tam ma naprosty minimum pro 90kg vaziciho cloveka.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
On pocital i rostlinne bilkoviny. Ale kazdopadne tech rozumne vyuzitelnych bilkovin tam ma naprosty minimum pro 90kg vaziciho cloveka.
Pokud budu brát v potaz jen mléčný výrobky tak za den má 350g eidamu což je 105g bílkovin, dál jsou tam 2l mlíka což je zhruba 65g bílkovin a nakonec je tam 250g tvarohu což je tak těch 30g. Dohromady to dělá pěkných 200g bílkovin na 90kg...co ti na tom připadá jako naprostý minimum?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru